Düğün Düğün Hazırlıkları,Merak Ettikleriniz,Önerileriniz,Sorularınız Bu Başlık Altında...

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Bayanlar düğün telaşınızı, sorularınızı ve fikirlerinizi gelin hep beraber paylaşalım...
Cevaplayalım...

ya benim aslında düğün ile ilgili değil ama nişanlımın çok ısrar ettiği bir durum var. bununla ilgili bir başlık bulamadım. Beni evden gelinlik ile aldığı gün belimde kırmızı kurdele olmasını çok istiyor. Bana da bu adet çok saçma geliyor. Hediye paketi gibi. Bunu nişanlımı kırmadan nasıl geçiştirebilirim. Lütfen bana akıl verin..

canım sadece ewden cıkarken tak sonra cıkar olmaz mı nişanlını kırmamıs olursun

ya kızlar kırmamak için takıcam evden çıkarken ama annem de ayrı bi muhalefet bu konuya... uff ne yapıcam bilemiyorum. aslında bu bizim hayatımız demek istiyorum ve biz nişanlım ile bu şekilde karar verdik deyip geçmek istiyorum ama diğer tarafta da annem var işte.. kararsızım çok kararsızım :(

bence de evden çıkarken tak arabaya binince çıkarır atarsınsempatiksalakcinni ben de öyle yapacağım, dediğin gibi gerçekten de hediye paketi gibi oluyor

aileleri çok fazla da karıştırmamaya çalış canım dinle ne dediklerini ama sana ve nişnlına mantıklı geleni yap derim yoksa iki tarafıda mutlu etmek çok zor
ben de arkadaşların dediği gibi yapmayı düşünüyorum :kahve:

cnm bencede kurdeleyi tak adettir . ben takıcam allah kısmet ederse sonra çıkartırsın bence kendi ailende ister takmanı

kızlar düğünde erkek tarafı mobilya,takı gibi eşyalar dışında neler alır. bu tarazdaki alınacaklarla ilgili bilgim yok annem 1 takım yemek takımı, 1 tencere takımı,12 kişilik çatal-kaşık takımı, yatak örtüsü, battaniye,... bir liste çıkarttı ama bunları alıcaksınız diyemem ki :5:

bu istedikleri benim çeyizim olarak götürüceklerimin haricinde nasıl sığdırıcam eve :66:

Kızlarr Bu Düğünde Takılan Takıları kimse almaz dimi bize kalır takılar yani aşkımla bana ben soramıyorum kendisine yanlış anlamasın diye

Back
X