Arkadaşlar dert değil ama ne yapacağımı bilemedim. Lisede samimi olduğum fakat üniversite hayatım ve sonrasın da pek görüşmediğim bi arkadaşımın düğünü oldu ekim ayında. O sıra ben il dışında olduğum için düğününe gidemedim daha sonra da bir türlü fırsat bulamadım inşallah bu hafta evine gideceğim ama sorun şu ki arkadaşıma düğün hediyesi olarak ne alayım bilemedim
annem ilk defa evine gideceğin için evine bir hediye al düğünü için de para ver diyor fakat bu para verme bana pek uygun gibi gelmedi. Düğününde olsaydı elbette olurdu ama aylar sonra evine gidince para vermek olmaz gibi :S
Sizce ne olabilir? Başka bi arkadaşla gideceğiz evine o tabak çanak bişeyler dedi ama o da basit olur diye düşünüyorum neticede lisede samimi arkadaştık. Ne almalıyım annemin dediği gibi para mı vermeliyim? Siz ne dersiniz?

Sizce ne olabilir? Başka bi arkadaşla gideceğiz evine o tabak çanak bişeyler dedi ama o da basit olur diye düşünüyorum neticede lisede samimi arkadaştık. Ne almalıyım annemin dediği gibi para mı vermeliyim? Siz ne dersiniz?