düğün hediyesi?

yok canım çeyreğin çeyreği değil 1gram olarak satılıyor yaa ondan dedim

bizde yeni evli ciftlere parada verilir,bi ihtiyaclari eksikleri varsa kendileri alsinlar diye,
yada sorarsin eksik birseyin varmi diye...
para neden hos olmasinki,verirken kendine göre begendigin seyi alman icin dersin olur biter yani dugune gitseydin yakasina takacaktin ayni hesap...
ama yapamam diyorsan mutfakla ilgili yada evinde guzel bir süs al...:40:

Bence para garip kaçar. Ama evine sembolik tablo, süs eşyası, gümüş tabak çanak tarzı bir şey alabilirsin. Veya her zaman kullanabileceği küçük ev aletlerinden alabilirsin. Mesela rondo, saç kurutma makinesi vb.

bizde yeni evli ciftlere parada verilir,bi ihtiyaclari eksikleri varsa kendileri alsinlar diye,
yada sorarsin eksik birseyin varmi diye...
para neden hos olmasinki,verirken kendine göre begendigin seyi alman icin dersin olur biter yani dugune gitseydin yakasina takacaktin ayni hesap...
ama yapamam diyorsan mutfakla ilgili yada evinde guzel bir süs al...:40:

annemde verilir diyor ama bana yinede garip geliyor
yeni yeni arkadaşlarım evlenmeye başladı hiç bilemiyorum bu hediye işlerini :(

Bence para garip kaçar. Ama evine sembolik tablo, süs eşyası, gümüş tabak çanak tarzı bir şey alabilirsin. Veya her zaman kullanabileceği küçük ev aletlerinden alabilirsin. Mesela rondo, saç kurutma makinesi vb.

bi tablo almayı düşünüyorum ama o çok küçük olur diyorum :S

annemde verilir diyor ama bana yinede garip geliyor
yeni yeni arkadaşlarım evlenmeye başladı hiç bilemiyorum bu hediye işlerini :(

annene güven bence yani belki aldigin hediyeyi begenmiyecek ne bileyim evine uymayacak vs.
ama para hic olmazsa islerine yarar gönlüne göre birsey alir yada harcar bilemiyorum tabi bu benim fikrim:40:

canım altın dı paraydı harcanan ve bozdurulan seyler bence kalıcı bır ev hedıyesı almalısın

kullanırken senı hatırlasın mesela

bır ornek
kardesımın dogumgunuydu gecenlerde
ne alsak ne alsak dedık canta gomlek kolye vs vs

ama bu sene doktor cıkıyor
hadı dedık steteskop alalım hem yanından ayırmasın hem bızı hep hatırlasın

öyle mutlu oldu kı,mesela ona para veya altın versem mutlu olmazdı....

bi eksiğini bilsem de onu alsam iyi olur ama bilmiyorum işte :( sorsam söylemez de

ismine ne deniliyor bilmiyorum ama altında mum olan porselen servis tabakları var...şık oluyor..özellikle misafir olduğunda yemekleri ısıtıp ısıtıp durmuyorsunuz...bir araştırsan..

canım altın dı paraydı harcanan ve bozdurulan seyler bence kalıcı bır ev hedıyesı almalısın

kullanırken senı hatırlasın mesela

bır ornek
kardesımın dogumgunuydu gecenlerde
ne alsak ne alsak dedık canta gomlek kolye vs vs

ama bu sene doktor cıkıyor
hadı dedık steteskop alalım hem yanından ayırmasın hem bızı hep hatırlasın

öyle mutlu oldu kı,mesela ona para veya altın versem mutlu olmazdı....

canım zaten altın yada para olursa da yanında muhakkak öyle küçük hatıra olarak saklayabilceği bir şeyde alacağım yanında

ismine ne deniliyor bilmiyorum ama altında mum olan porselen servis tabakları var...şık oluyor..özellikle misafir olduğunda yemekleri ısıtıp ısıtıp durmuyorsunuz...bir araştırsan..

hımm... daha önce hiç görmedim duymamıştım da canım ama değişik bir hediye olur

canım ev hediyesi alıcaksanda baya düşünmelisin, zira ben yeni evli olsam mesela , evimiz zaten kendi zevkime göre renk model ince eleyip sık dokuyarak herşeyi yapmışımdır , sonra evime alakasız yada bende zaten olan bi hediye gelirsede sevinmem hiç , hatta konulur bi kenarda durur ama oda yer kaplar boşuna fazlalık. o yüzden mesela bazı alışveriş merkezlerinde 100 liralık çekler oluyor , onuda alıp verebilirsin arkadaşına , o gider ihtiyacı olan bişey alır , çokda güzel olur.

artık insanlar , mağzalara ihtiyaç listesi yaptırıp bırakıyorlar , hediye zamanı gelincede çevrelerine o mağzayı söylüyorlar ve kişiler o listeden bütçesine uygun ne varsa alıyor... alan memnun satan memnun , bence çok hoş. keşke ülkemizde yaygınlaşsa.

bi tablo almayı düşünüyorum ama o çok küçük olur diyorum :S

Canım benim bildiğim çok orjinal hediyeler olan bir site var. Her türlü hediye var. Ev hediyeleri de var, orjinal, uçuk kaçık, değişik vs. İstanbuldaysan o siteden bakıp getirtebilirsin. Olmazsa bence kimsenin aklına gelmeyen bir şey düşün derim. Yoksa blender, mikser felan herkesin aklına gelir, 2-3 tane birden olmasın kızın evinde. Bence en mantıklısı su ısıtıcı veya değişik şık bir çaydanlık. Hiç olmadı bardak takımları var, şık şık. Onlardan da olabilir. Buradan site adı veriliyor mu bilmiyorum..

Son düzenleme:
canım bencede hediye daha iyi olur,100 liraya da gayet güzel hediye bulabilirsin:34:

Canım benim bildiğim çok orjinal hediyeler olan bir site var. Her türlü hediye var. Ev hediyeleri de var, orjinal, uçuk kaçık, değişik vs. İstanbuldaysan o siteden bakıp getirtebilirsin. Olmazsa bence kimsenin aklına gelmeyen bir şey düşün derim. Yoksa blender, mikser felan herkesin aklına gelir, 2-3 tane birden olmasın kızın evinde. Bence en mantıklısı su ısıtıcı veya değişik şık bir çaydanlık. Hiç olmadı bardak takımları var, şık şık. Onlardan da olabilir. Buradan site adı veriliyor mu bilmiyorum..

canım o siteyi özelden bana söyler misin istabulda değilim ama bakmakta fayda var

canım ev hediyesi alıcaksanda baya düşünmelisin, zira ben yeni evli olsam mesela , evimiz zaten kendi zevkime göre renk model ince eleyip sık dokuyarak herşeyi yapmışımdır , sonra evime alakasız yada bende zaten olan bi hediye gelirsede sevinmem hiç , hatta konulur bi kenarda durur ama oda yer kaplar boşuna fazlalık. o yüzden mesela bazı alışveriş merkezlerinde 100 liralık çekler oluyor , onuda alıp verebilirsin arkadaşına , o gider ihtiyacı olan bişey alır , çokda güzel olur.

artık insanlar , mağzalara ihtiyaç listesi yaptırıp bırakıyorlar , hediye zamanı gelincede çevrelerine o mağzayı söylüyorlar ve kişiler o listeden bütçesine uygun ne varsa alıyor... alan memnun satan memnun , bence çok hoş. keşke ülkemizde yaygınlaşsa.

haklısın canım işe yarar bişey olmazsa bi kenara atılıyor bazen başka birine bile hediye ediliyor

neden olmasinki dügüne gelemedim simdiki vermek istedim dersin verirsin parayi evinede guzel kullanabilecegi bir hediye alirsin...
ama ya para ya hediye diyorsan para daha mantikli en azindan isine yarar kendi begendigi seyi almis olur :34:

samimi arkadaşmışsın yeni düğünleri olmuş para mantıklı ihtiyacı olabilir birde senden hatıra olarak küçük bir hediye al süs eşyası vb...

para vermen ters düşer bence güzel bir tablo veya şık bir çerçeve ,güzel bir objede olabilir.

Back
X