- 27 Nisan 2009
- 2.788
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.177
- 683
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
o nw mezunu ne iş yapıyor..kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
kızlar selamlar hepinize...
derdim şu.sevgilimle ne zamandır plan yapıyoruz evlenmeden önce biraz o biraz ben para biriktiricektik düğn için yapıcaktık beraber 5-6 ay olmuş kira fln vermiyo ablasının yanında kalıyo 2.5 milyar biriktirebilmiş.bugün bana senle evlenmeden önce sen 45 milyar kredi çekcn ama ben ödiycm düğün için.sonra 2 yıl içinde bitircz kirada oturcaz borç bitince ev alcaz diyo.ben de söz nişan olmadan ben senin için kredi çekemem dedim .benim kredi çekmemi memur olacağım için istiyor o özelde çalıştığı için az verirler diye.30 milyar bi külfet tutuyo düğün.bize bi akıl verin nasıl para biriktirelim.1700 lira maaş alırken tek başına yeme içme hiçbi masrafı yokken para biriktiremeyen adam 2 yılda 45 milyar krediyi nasıl ödeyecek? delirtti beni bugün.bir de ailelerden yardım almak istemiyorum diyo.3 kardeşi bekar ve hemşire.tek başımıza yapacakmışız .1700 o memur olucam büyük ihtimal 2 de ben alıcm .hesaplarmızı ona göre yapıyoruz.
ya kızlar aynı fikirdeyim ısrarla 45 bin sen çek ben ödiycem diyo.sen 10 bin ben 10 bin.bi de aileler bile 5 bin katsa zaten düğün süper bi şeklde eşyasıyla fln yapılır diyorum anlamak istemiyo.ben kmseyle uğraşmak istemiyorum diyo yardım edenler başımıza kakar diyo.hiç de öyle bi ailesi yok.valla delirtti beni.ben gerizekalımıyım ya söz yok nişan yok 45 bin çekeyim.ailem duysa nasıl hesap vericem
Benim düğün masrafların 55 60 civarı tutmuştu. Şimdiki aklım olsaydı bu kadar masraf yapmazdim. 1 senelik evliyim hala borç oduyorum.30 milyar düğün için mi para harcamaya değmez bence. Hiç gerek duymadım evlenirken ve hiç borç odemek zorunda kalmadık.
Sakin haa,ayrilikla tehtit bile etse aman diyim..uyaniga bak sen..kapattir bu konuyu..net olursan casaret edemez ama bil-mem-kiii tavirlarindaysaniz kullanir durur, iknaya cabalar..istemiyorum deyip kestirip atin..neymiş o 45 bini evlendkten sonra 2 yıl içinde ödermiş.kendmiz yapmış olurmuşuz herşeyi.
Aynen resmiyette olsa ne malum 3,5 ay sonra havlu atmayacagi..niye hepsini sen cekesin..boyle israrli tavri olmasa insan fedakarlik ederde bu sekilde ustelemesi insanda suphe uyandiriyorBence de kimseyi karıştırmayın ama sizi de fedai yapmasına izin vermeyin
Madem beraber yapacaksınız neden tek sen çekesin krediyi , yarı yarıya bölüşün
Söz nişan olmadan çekmem demişsin bence söz nişan olsa bile tek sen çekme
İnsan teklif etmeye utanmalı benceAynen resmiyette olsa ne malum 3,5 ay sonra havlu atmayacagi..niye hepsini sen cekesin..boyle israrli tavri olmasa insan fedakarlik ederde bu sekilde ustelemesi insanda suphe uyandiriyor
Aynen altinda bisey arar eselerdim..nelerini gorup duyuyoruz..her zalimligi yapiyolar bari dolandirmalari kusur kalsin..tabii konu sahibini tenzih ediyorum yinede..İnsan teklif etmeye utanmalı bence
Sen çek ne demek, hani beraberdi herşey ?
Ben olsam çeyizimi kendim yaparım, kalanı da o yapsın. Birikim yapar yapmaz o zaman anlarım ne derece sorumluluk alabiliyo , kararımı gözden bile geçiririm tekrar
Yani ben ille de erkek herşeyi yapsın demem bana göre fifti fifti herşey ama direk sen çek deyince ben soğurum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?