düğün masrafları

burda bi kizcagiz vardi hatirlarmisiniz oda memurdu sevgilisi kredi cek demisti oda bizlere sorduktan sonra cocuga cekemem demisti. ayni hafta ne oldugunuda hatirlarsinizzz. cocuk by by yapmisti.

2 yıllık kocam bile benden böyle bişey istemez. Üstelik ben memur o özel sektör. Adam madem evlenecek yeterlilikte değil acelesi ne ?maaşına bi baksın bi de istediği tutarin aylık geri ödemesine. Çocuk bile bu hesabı yapar. Adam şimdiden paranla hesap yapıyo yahu.
Kusura bakma ama sen de bi tuhafsin ne mecburiyetin var ki bu adama??? Mesele artık kredi mi çekilecek nasıl olacak meselesi olmamalı. Sen bu adamdan nasıl ayrılacağını düşün. Adam eş değil maaş kartı arıyor kendine

Kendiniye cekemiyo (yazildiysa kacirdim)
Siz kendi üzerinize duseni yaparsiniz o da uzerine duseni
Bir de siz niye kendi kendinize konusup karar veriyosunuz
Szin buyukleriniz yok mu

o nw mezunu ne iş yapıyor..

45 milyar size en az 60 milyar aolarakdöner faizli haliyle. bu kadrını düşünemiyor mu>* paranız yoksa düğün yapmayın madem boşver borçla evlenilmez elde avuçta yoksa

adam daha siz işe başlamadan alacağınız maaşa ipotek koyuyor oh ne ala, kardeşleri hemşireymiş onlar çeksin o ödesin ne uyanıkmış ben olsam çıkış sağda der postalardım

siz memur olmadan daha hayali memurluk üstünden 45 bin çekmenizi istiyor henüz resmi olarak hiçbir şeyiniz olmayan insan, sizde bunu dert ediyorsunuz konu bu sanırım..

Allah aşkına saçmalamayın. önce işinizi gücünüzü bulun. sonra üstünüze düşün düğün giderlerini yapın. gerisini de yettiğince arkadaşınız yapsın.. illa 45 binlik gider olacak diye bişey yok.. bu devirde kimseye bu kadar güvenilmez... krediyle bişey yapmam ben. faizinden bir türlü çıkamayız olduğu kadar deyip konuyu kapatın..

şöyle söyleyeyim;
nişanlım deseydi ki ben kredi çekeyim 45 bin düğün için. Ona derdim ki o kadar borcun altına girme, ya düğün masraflarından kısalım, ya da para biriktirip biraz geç ama borçsuz düğün yapalım.
hani krediyi gerçekten o ödeyecekse bile bu kadar borca girmesine izin vermeyin derdim.

ama size kredi çektirtmek istemesi, siz istemediğinizi söyleyince ısrarla devam etmesi, sizi para düşünmekle itham etmesi hiç hoş değil.

bir de evlenirken insan düşünemiyor, her şey ortak olsun, yok paragöz görünmeyeyim falan.
İşte kandırılıyoruz kadın milleti olarak.
Bence kadının kendi birikimi ayrı olmalıdır. Hoş bunu ben de henüz yapabilmiş değilim.

gerçekten hiç normal değil bu istek.
kk da okuyoruz. insanlar eşlerine güvenmiyor altın mevzularında. gidip de sevgilim olan adama hayatta böyle bir kredi çekmezdim. ayrıca 30 bin düğün neya. ne gerek var. çok abartı bu. tabii illa istiyorsa kendi karşılasın.
krediyi siz çekmeyin. çok fark etmiyor. düzenli işi varsa 20 bini çok rahat çekebilir.

ailesiyle tanışıyorsun sanırım? annesine açık açık konuş. böyle bir istekte bulundu ailem öğrenirse hoş karşılamazlar de. bakalım tepkisi ne olacak erkek arkadaşının.

bence o bir haltlar karıştırmış 45 bine ihtiyacı var. akıl karı değil çünkü.

1700 lira 2 yıl harcamadan birikse 40 000 yapıyo 45binin kredisini nasıl Ödeyecek ?

Hadi zam aldı vs sende ödedin diyelim sonra ne yiyip ne içiceksiniz ?

Düğün takılarına güvenmeyin evdeki hesap çarşıya hiç uymuyo.

Para biriktirin daha doğrusu o biriktirsin bankadan da o çeksin krediyi sadece memurlara kredi veriliyo diye bi kural yok.

30 milyar düğün için mi para harcamaya değmez bence. Hiç gerek duymadım evlenirken ve hiç borç odemek zorunda kalmadık.
Benim düğün masrafların 55 60 civarı tutmuştu. Şimdiki aklım olsaydı bu kadar masraf yapmazdim. 1 senelik evliyim hala borç oduyorum.

Bence de kimseyi karıştırmayın ama sizi de fedai yapmasına izin vermeyin
Madem beraber yapacaksınız neden tek sen çekesin krediyi , yarı yarıya bölüşün
Söz nişan olmadan çekmem demişsin bence söz nişan olsa bile tek sen çekme

neymiş o 45 bini evlendkten sonra 2 yıl içinde ödermiş.kendmiz yapmış olurmuşuz herşeyi.
Sakin haa,ayrilikla tehtit bile etse aman diyim..uyaniga bak sen..kapattir bu konuyu..net olursan casaret edemez ama bil-mem-kiii tavirlarindaysaniz kullanir durur, iknaya cabalar..istemiyorum deyip kestirip atin..

Aynen resmiyette olsa ne malum 3,5 ay sonra havlu atmayacagi..niye hepsini sen cekesin..boyle israrli tavri olmasa insan fedakarlik ederde bu sekilde ustelemesi insanda suphe uyandiriyor

Aynen resmiyette olsa ne malum 3,5 ay sonra havlu atmayacagi..niye hepsini sen cekesin..boyle israrli tavri olmasa insan fedakarlik ederde bu sekilde ustelemesi insanda suphe uyandiriyor
İnsan teklif etmeye utanmalı bence
Sen çek ne demek, hani beraberdi herşey ?
Ben olsam çeyizimi kendim yaparım, kalanı da o yapsın. Birikim yapar yapmaz o zaman anlarım ne derece sorumluluk alabiliyo , kararımı gözden bile geçiririm tekrar

Yani ben ille de erkek herşeyi yapsın demem bana göre fifti fifti herşey ama direk sen çek deyince ben soğurum açıkçası

Aynen altinda bisey arar eselerdim..nelerini gorup duyuyoruz..her zalimligi yapiyolar bari dolandirmalari kusur kalsin..tabii konu sahibini tenzih ediyorum yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…