Düğün olmadan bosanmak

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi

Son düzenleme:
Benimde düğünden sekiz ay önce olmuştu nikah ne çektiğimi ben bilirim annemin de biraz baskısı ile ayrılamadım ne farkedecek nikahın var yine boşanmış muamelesi göreceksin dedi öyle olunca düğün olsun belki herşey yoluna girer diye düşündüm işler daha çok sarpa sardı ve ben o zaman ayrılmadığıma pişman oldum. Şimdi boşanma davası açtım dava gününü bekliyorum

Çok mantıksız düşünmüş annen..
Ne gerek vardı hayatına birini sokmaya, onun duygusallığını yaşamaya..
Evlenmeden boşanmış olmak ile evlenip boşanmak ayni yarayi mı bırakır insanda..

Allah yardımcınız olsun ne kadar süredir evlisiniz

Bizim bir aile dostumuzun kızı yaşadı bunu.Düğünden 6 ay önce tayin için nikah kıymışlardı.Sonra anlaşamadılar düğünden önce boşandılar.Ama mahkeme falan olmadı sanki onlarda.Birşey imzalayıp bitirdiler.Neyse sonra bu kızımız aradan 1 yıl geçmeden başka biriyle tanıştı evlendi ve şu an çok mutlu.Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte.Hayırlısı buydu demek ki.Üzülmeyi siz de geçer elbet.

Hayırlısı böyleymiş deyin .elbette üzülüyorsunuz şimdi ama gecicek.

Bazen düşünüyorum da , ya burda okuduklarım ya haberlerde izlediklerim , insanlar neler yaşıyor.
Acısı aynı kalsa dayanamaz kimse. Zararın neresinden dönersen kardir diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…