- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
AyrılmaktanAyrilmaktansa düğün yapamamana mi üzüldün konu sahibi?
Ömrünü heba etmemissin neyse ki. Her şeyin ilacı da zehiri de zaman.Ayrılmaktan
Çok mantıksız düşünmüş annen..Benimde düğünden sekiz ay önce olmuştu nikah ne çektiğimi ben bilirim annemin de biraz baskısı ile ayrılamadım ne farkedecek nikahın var yine boşanmış muamelesi göreceksin dedi öyle olunca düğün olsun belki herşey yoluna girer diye düşündüm işler daha çok sarpa sardı ve ben o zaman ayrılmadığıma pişman oldum. Şimdi boşanma davası açtım dava gününü bekliyorum
Allah yardımcınız olsun ne kadar süredir evlisinizBenimde düğünden sekiz ay önce olmuştu nikah ne çektiğimi ben bilirim annemin de biraz baskısı ile ayrılamadım ne farkedecek nikahın var yine boşanmış muamelesi göreceksin dedi öyle olunca düğün olsun belki herşey yoluna girer diye düşündüm işler daha çok sarpa sardı ve ben o zaman ayrılmadığıma pişman oldum. Şimdi boşanma davası açtım dava gününü bekliyorum
Allah yardımcınız olsun ne kadar süredir evlisiniz
Nikah oldu ama aynı evde yaşamadık hiçYani deneyin bakalım bi aynı evde biraz daha çok keskin şeyler yoksa
Kavga ettik ve sonra herkes birşey soyledi sonuç olarak bu noktaya geldikNedir bosanma sebepleriniz? Yazarsaniz insanlar daha iyi yardimci olabilirler derim.
Kavga ettik ve sonra herkes birşey soyledi sonuç olarak bu noktaya geldik
E bi yaşayın bakalım belki düzelir yan yana iken yani evlenmişsiniz zaten denemeden boşanmayınNikah oldu ama aynı evde yaşamadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?