- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Nikah iptali yaptırın.
Ya seni kim kirletmiş ne kirletmesi o namussuz adamın içi pislik kendi pislik sen niye kirli oluyorsun. Kendini toparla işin peşini bırakma rezil et. Adamı konuştur ses kaydet mesaj kaydet adamın sana tecavuzunu onun ağzından alAyrılık problem değil beni kirletip attılar çöp yerine koydular benim için ayılan bayılan ufacık üzüldüğümfe olan eşim şimdi nasıl yapıyor bana bunu nasıl reva görüyor mahvolmış durumdayım bugün gittim şikayet ettim ama polis diyor ispat edemezsim ilk old. Gelseydin diyor benim düğünüme iki hafta vardı aileme diyemezken ne diye şikayet edeyim şimdi nolacak bilmiyorum
İrtibatımız yok ailem numaramı değiştirdi ne ben ne onlar irtibat yokYa seni kim kirletmiş ne kirletmesi o namussuz adamın içi pislik kendi pislik sen niye kirli oluyorsun. Kendini toparla işin peşini bırakma rezil et. Adamı konuştur ses kaydet mesaj kaydet adamın sana tecavuzunu onun ağzından al
Kendi namuslarına ufacık laf edilince ortalığı ayağa kaldırıp sizin namusa konu gelince ses etmemiş şey çocukları. Böyle karaktersiz insanlardan uzak durun, olmadığına şükredin. Yaşadığınız şeyi de sağda solda anlatmayın kimseye bir şey söylemeyin aile içerisinde kalsın. Madem bu kadar namusa düşkün insanlar yengeyle kayın neden evde baş başa kalıyor sokağa çıkma yasağında üç gün boyu. Kişiliksiz iki yüzlü tiplermiş iyiki bu insanlara bir de torun vermedin , karaktersiz bir soymuşİrtibatımız yok ailem numaramı değiştirdi ne ben ne onlar irtibat yok
Ben dedim rahatsızlığımı nikah düşen kayın yenge baş başa kalır mı diye bana islamiyetin altına sığınma dedi babası aradı bana utanmadın mı dedi ben onları nasıl yakıştırırmışım ben yığıldım kwldım kaldıramadım bu laflarıKendi namuslarına ufacık laf edilince ortalığı ayağa kaldırıp sizin namusa konu gelince ses etmemiş şey çocukları. Böyle karaktersiz insanlardan uzak durun, olmadığına şükredin. Yaşadığınız şeyi de sağda solda anlatmayın kimseye bir şey söylemeyin aile içerisinde kalsın. Madem bu kadar namusa düşkün insanlar yengeyle kayın neden evde baş başa kalıyor sokağa çıkma yasağında üç gün boyu. Kişiliksiz iki yüzlü tiplermiş iyiki bu insanlara bir de torun vermedin , karaktersiz bir soymuş
Tamam çok hoş değil dediğiniz sizin de ama onlar bahane arıyormuş ayrıca biri bana bınu dese amaan der geçerim, bu meseleyi namus meselesine getirip ayrılığa kadar vardırmam. Adam bu kadar abarttıysa kendi namusuna baksın madem sen eşi değil misin senin namusun ne olacak, yaptığı zaten berbat ve o ailede ona höst diyecek kimse yok yaptığı için belliki. Aile aile olsa sen ne rezil adamsın der yüzüne tükürür. Abim onu bir kadına yapsa ağzına ederiz ailecek, kalitesiz bir aile imiş bence şükredin hayatım bitti diye düşünmeyin, direkten dönmüşsünüz öyle düşününBen dedim rahatsızlığımı nikah düşen kayın yenge baş başa kalır mı diye bana islamiyetin altına sığınma dedi babası aradı bana utanmadın mı dedi ben onları nasıl yakıştırırmışım ben yığıldım kwldım kaldıramadım bu lafları
Ailesi aile olsa oğlum o bizim namusumz der sen niye millete duyurdun git karınla konuş düzelt der ama bunlar adi şerefsiz bi aile içlerinden bi tane insan yok eşim onların köoeği xaten onlaraız adım atmazTamam çok hoş değil dediğiniz sizin de ama onlar bahane arıyormuş ayrıca biri bana bınu dese amaan der geçerim, bu meseleyi namus meselesine getirip ayrılığa kadar vardırmam. Adam bu kadar abarttıysa kendi namusuna baksın madem sen eşi değil misin senin namusun ne olacak, yaptığı zaten berbat ve o ailede ona höst diyecek kimse yok yaptığı için belliki. Aile aile olsa sen ne rezil adamsın der yüzüne tükürür. Abim onu bir kadına yapsa ağzına ederiz ailecek, kalitesiz bir aile imiş bence şükredin hayatım bitti diye düşünmeyin, direkten dönmüşsünüz öyle düşünün
İşte kaldıramıyor eşime çok güvendim aileme öyle meğer rol yapmış iki yüzlüymüş sen yoksan ölürüm diyen adam namusumu alıyor üstüne ben yapmasım diyor annem mesajlar var şerefsiz deyince bu kezde ikimizde istedik diyor ben inanamıyorum hala şoktayım
Anlatilan Benim konum değil. Başka birinin konusu ve ona yorum yapılıyor.Hic birsey anlamadim. Konu sahibini yakindan mi taniyorsunuz??
Şükret işte ya uzun yıllar bunlarla aynı ailede olsaydın. Artık ileriye bak ve üzülme bunlar normal insanlar değilAilesi aile olsa oğlum o bizim namusumz der sen niye millete duyurdun git karınla konuş düzelt der ama bunlar adi şerefsiz bi aile içlerinden bi tane insan yok eşim onların köoeği xaten onlaraız adım atmaz
Ailemde öyle diyor yani masıl evlendim swvdiö güvendim o kadar fedakarlıklar yaptım herşeyin en ucuzuna kaçtım emeklerime üzülüyorumŞükret işte ya uzun yıllar bunlarla aynı ailede olsaydın. Artık ileriye bak ve üzülme bunlar normal insanlar değil
Bir defa nişanlıyken düğünden önceki gece düğün iptal oldu ayrıldık.Bir daha da hiç donmedik kapandı gitti.Gelinlik giyemeden bitti diye birkaç gün üzüldüm sonra yeni biriyle tanışınca biseyim kalmadı.Sonra başkasıyla (eşim)nikah yaptık ama düğün yine iptal oldu.Baristik ailem istemedi ama ben resmen o gelinlik giyilecek dedim evlendim.Sonuc : Şu an boşanma aşamasındayiz.Düğünden önce resmi nikah yapıp anlaşamayıp boşanan var mı ? Aynı evde hiç yaşamadık Nasıl atlattınız ıyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum diyen var mı çünkü şuan bu durum canımı çok acıtıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi
Anlatilan Benim konum değil. Başka birinin konusu ve ona yorum yapılıyor.
Ben konuyu açan konu sahibi olarak suanimi anlatayım
Olay 2 sene önce olmuştu birlikteligimiz vs olmadı sadece nikah kiymistik sonra çok basit birşeyden kavga ettik ve Bosanma davası acti boşandık. O zamanlar çok üzgündum hatta barismak istiyordum onlardan kimse aramiyordu. Daha sonra boşanma davası oldu bunlar benim kararlılığını gorunce yalvar yakar oldular. Aramalar barışmak için gelmeler ağlamalar vs. Ama artık bende bitmişti hiç pas vermedim. Ara ara yine yokluyorlardi 3 4 ay öncesine kadar
En son numarami degistirdim ve kurtuldum şimdi iyiki olmamış diyorum şükür ediyorum oysa o zamanlar ne dualar ediyordum barışalım diye şimdi gülüyorum o hallerime
Balık baştan kokar haklısınızTavsiyem önce düğün yapın baktınız evlilik iyi gidiyor nikah yapın. Ben öyle yaptım düğün yaptım çok aşıktık birbirimize birlikte 1 buçuk yıl yaşadık sonra nikah yaptık. Çünkü aynı eve girince çok değişir insanlar derlerdi. Biz aynı çatı altında düğün öncesi sonrası aynıydık. Nikah yaptık hala aynıyız mutluyuz. Boşanma süreçleri çok yıpratıcı. İnşallah toparlarsınız. Daha güzeli daha iyisi ile karşılaşın inşallah konu sahibi. Balık baştan kokar.
Bir zamanlar bunu yazmışım ama o evlilikte 10 ayda bitti eşim olacak adinin eltimle ilişkisinden şüphelendim.Hayırlısı artık üzülmüyorum.Kurtulduğuma seviniyorumRica ederim canım.Ben de 5 yıllık ilişkinin ardından nişanlanıp 1,5 ayda ayrıldım.Bizim nikah olmamıştı.2 kere görüştük nişanlıyken hatta.1,5 yıl kendime gelemedim.Sonra baktım adam nişanlanmış ben boşa üzülüyormuşum.Bu saatten sonra üzülmek yok dedim önüme baktım.Kafamda bitirdikten 4 ay sonra başka biri ile tanıştırıldım.1 ay içinde söz 2 ay da nişan oldu.Eylülde kısmetse düğünümüz var çok da mutluyum.İyiki diğeri ile olmamış diyorum.Her şerde bir hayır vardır.İleride bu günlere gülüp geçeceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?