Düğün olmadan bosanmak

Çok mantıksız düşünmüş annen..
Ne gerek vardı hayatına birini sokmaya, onun duygusallığını yaşamaya..
Evlenmeden boşanmış olmak ile evlenip boşanmak ayni yarayi mı bırakır insanda..

Annem işte çok fazla elalem ne derci. Her iki lafından biri dost var düşman var yine boşanmamı istemezdi de korktu işin içine şiddet girince kızımı öldürür mü filan diye korkusundan boşanmamı destekledi. Zamanında anneannem de ona yapmışmış nişanı atacak olmuş attırmamış şimdi de bana yaptı işte nasıl yetiştiriliyorsa öyle devam ediyor. Kendim kazanıyorum ayrı eve çıkacak durumum ama var ama nerde hayatta izin vermiyor. Tayin yapabilir duruma gelince büyük bir şehire gideceğim zaten yeniden hazırlanıyorum sınavlara da işimi de değiştireceğim inşallah 25 yaşındayım ama 35 ime girdiğimde iyi ki diyebileceğim bir hayatım olsun istiyorum

Yoo etmedi bosabip bekar adamla evlenen cok.Benin cevremde de uc ornek var.Hatta bi tanesinin ailesi cok israr edip aldi kizi.Tabi bazi cevreler nisan atan kzi bile istemiyormus cok sasirmistim ama var oyle insanlarda
Allah yardımcınız olsun
Düğün iptalini araştırın ve bir avukata danışın
Bazı şeyler olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Bende birkaç ay evli kaldım şuan boşanıyorum
Evlilik iptali olmuyor malesef tam olarak evlenmeden boşanıyorum hiç aklıma bile gelmezdi böyle birşey yaşayacağım
Sizin içinde hayırlısı olsun

Arkadaşım öyle boşandı ama ilk 6 ay içinde boşanma kararı alındığı için hemen boşamıyormuş hakim arkadasım davadan 2 sene sonra boşanabildi

Yani böyle bir duruma şahit olmadım ama bence ilerisi için şuan kalması mantıklı eğer buraya kadar soru sormaya geldiyse mesele bence böylesi daha iyi olur. Hemen biter gider baş ağrımadan kurtulursun

Bu evlenmeden bosanmakla ilgili daha ilginç birşey var. Miras hukukunda kişiler ve aileler arasinda miras hakkı bile doğuyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa bilen biri düzeltsin lutfen

Yoo etmedi bosabip bekar adamla evlenen cok.Benin cevremde de uc ornek var.Hatta bi tanesinin ailesi cok israr edip aldi kizi.Tabi bazi cevreler nisan atan kzi bile istemiyormus cok sasirmistim ama var oyle insanlarda
Evet bende öylesine çok rastladım Nişan atan kıza bile kirli Gözüyle bakan yobaz kişilere

Benim kızkardeşimde nikah kıymaya diye gittik nikah kıyılmadan salonda ayrıldılar her şerde bir hayır vardır zamanla unutursunuz gelecek daha güzel olabilir iyi insanlar karşınıza çıkarır inşaallah

Benim kızkardeşimde nikah kıymaya diye gittik nikah kıyılmadan salonda ayrıldılar her şerde bir hayır vardır zamanla unutursunuz gelecek daha güzel olabilir iyi insanlar karşınıza çıkarır inşaallah
Kardeşiniz nasıl şuan atlatabildi mi

Ben yaşadım, tayin için nikahımız kıyılmıştı sonra kv belasını anlayınca arkama bakmadan kaçmıştım, anlaşmalı boşanma için başvurdum avukata, hakime hanım çok tatlıydı nişanlı-nikahlıymışsınız hakkınızda hayırlısı diyip 3 dk da bitirdi. Şahitler vardı ama çokta önemli olmadı.

Aradan 4-5 ay geçti, eşimle tanışıp evlendim, 1 gün bile lafını etmedi, hiç kimseden de boşanmış bilmem ne muhabbeti duymadım, neticede kağıt üstünde bi olaydı ve bitti gitti.

Nikah iptali olmuyor maalesef, boşanma durumu var, bu olayın üstünden 5 yıldan fazla geçti, sanırım 1 yıldan az sürede anlaşmalı olmuyor, ama nişanlı nikahlı durumu belki durumu değiştirebilir.

Allah yolunuzu açık etsin.

Back
X