- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.794
- 408
- Konu Sahibi Mervesevecen
Hayatını heba edeceğini boşanıyorsun en başından otur şükür namazı kıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiği kişi bu durumu sorun etmedi mi ?Bizim bi akrabanin basina gelmisti dugunden once nikah yapmislardi bizim kiz oglani istemiyordu en sonunda bosandi dugunden once.Simdi maasallah cok yakisikli ve iyi nbi adamla evli.
Yoo etmedi bosabip bekar adamla evlenen cok.Benin cevremde de uc ornek var.Hatta bi tanesinin ailesi cok israr edip aldi kizi.Tabi bazi cevreler nisan atan kzi bile istemiyormus cok sasirmistim ama var oyle insanlardaEvlendiği kişi bu durumu sorun etmedi mi ?
Çok mantıksız düşünmüş annen..
Ne gerek vardı hayatına birini sokmaya, onun duygusallığını yaşamaya..
Evlenmeden boşanmış olmak ile evlenip boşanmak ayni yarayi mı bırakır insanda..
Yoo etmedi bosabip bekar adamla evlenen cok.Benin cevremde de uc ornek var.Hatta bi tanesinin ailesi cok israr edip aldi kizi.Tabi bazi cevreler nisan atan kzi bile istemiyormus cok sasirmistim ama var oyle insanlarda
Evlilik iptali olmuyor malesef tam olarak evlenmeden boşanıyorum hiç aklıma bile gelmezdi böyle birşey yaşayacağımAllah yardımcınız olsun
Düğün iptalini araştırın ve bir avukata danışın
Bazı şeyler olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Bende birkaç ay evli kaldım şuan boşanıyorum
Çekişmeli boşanma davası açılabiliyor .Arkadaşım öyle boşandı ama ilk 6 ay içinde boşanma kararı alındığı için hemen boşamıyormuş hakim arkadasım davadan 2 sene sonra boşanabildi
HayırÇekişmeli boşanma davası açılabiliyor .
Arkadaşınız şuan evli mi başka biriyle
Evet bende öylesine çok rastladım Nişan atan kıza bile kirli Gözüyle bakan yobaz kişilereYoo etmedi bosabip bekar adamla evlenen cok.Benin cevremde de uc ornek var.Hatta bi tanesinin ailesi cok israr edip aldi kizi.Tabi bazi cevreler nisan atan kzi bile istemiyormus cok sasirmistim ama var oyle insanlarda
Düğünle ne alaka ona niye üzülsünAyrilmaktansa düğün yapamamana mi üzüldün konu sahibi?
Kardeşiniz nasıl şuan atlatabildi miBenim kızkardeşimde nikah kıymaya diye gittik nikah kıyılmadan salonda ayrıldılar her şerde bir hayır vardır zamanla unutursunuz gelecek daha güzel olabilir iyi insanlar karşınıza çıkarır inşaallah
Allah korusunEvet bende öylesine çok rastladım Nişan atan kıza bile kirli Gözüyle bakan yobaz kişilere