- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
nişanlısı da ailesinin hiç borca girmesini istemiyor.. nekadar az olursa okadar iyi diyor.. ailesinin parası onların parasıymıs modundaailenin durumu iyi ama yapmiyorsa dusundurucu
nisanlisi ne diyor bu duruma?
gelinin olacak canım40 gr bilezik gelinin mi olacak yoksa düğünden sonra geri isteyecekler mi?
nişanlısı da ailesinin hiç borca girmesini istemiyor.. nekadar az olursa okadar iyi diyor.. ailesinin parası onların parasıymıs modunda
canım onun hesabı yok işyerinden arkadasım oyuzden yanımda suan ben cvplıyorumŞimdi kendisi sorularımıza nasıl cevap verecek ki?
Merak ettim neden kayınvalideye sunuyor siparişlerini?
Nişanlı kişisi erik,kiraz mı topluyor ki?
Şimdi kendisi sorularımıza nasıl cevap verecek ki?
Eeee niye cevaplanmadı sorum o halde?canım onun hesabı yok işyerinden arkadasım oyuzden yanımda suan ben cvplıyorum
Bu yüzden sakin sevdigi adamdan uzaklaşmasin .. Benimde eşimin ailesinin durumu iyiydi ama bana hiç set vs gibi şeyler takmadilar boynum kulaklarım bomboş kaldı tek kolumda bilezik vardı o da 4 parmağı geçmez inan bana,bana takılan altinlar nisanda takılır hiç abartmiyorm ama ben babamın olmayışına bağlıyorum ezdiler beni. Olsun altın ile mutlu olacak birisi değilim hamd olsun eşimi seviyorum. Biliyorum kadınlar mücevher altın gibi şeyleri çok sever yaradılış fitratinda var bende çok severim ama biliyorum ki eşim belini doğrulttugu zaman en guzellerini alacak ... Almasa da gözüm yok onun da gözü olmasın bıraksın herseyi bir kenara sevdiği ile mutlu olmaya baksın. Eşi ailesine karşı küçük dusurmuyor ezdirmiyor ise hiccccc önemli değil takılan altın para pul ! Herkes kendi şerefine yakışanı yaparmerhaba kızlar konu benimle ilgili deil işyerinden bir arkadasım için yazıyorum kendisi rica etti.. iki hafta sonra düğünü var arkadasımın ama erkek tarafı 2 senedir nişanlı oldukları halde hiçbişey almadı.. nişanında sadece günlük takılacak bir set aldılar.. tek tasını özellikle pırlanta istediği halde normal tas aldılar.. şimdi 2 hafta sonra düğünü var kvsi düğünde sadece 4500 tllik yaklaşık 40 gram bilezik takarım yada 4500 tllik kendine ne alırsan al demiş kıza.. 2 gün sonra kuyumcuya gidecek.. sizce ne secebilir kuyumcuda.. buarada ailenin durumu iyi.. bu yaptıkları yüzünden arkadasım tepki göstermeli mi die sorar:)))) ben elçiyim okayacak olan o teskler şimdiden yorumlar için:)))
nişanlısı da ailesinin hiç borca girmesini istemiyor.. nekadar az olursa okadar iyi diyor.. ailesinin parası onların parasıymıs modunda
Kiraz olsa da yesek...Şimdi kendisi sorularımıza nasıl cevap verecek ki?
Yanlış anlamayın da çok merak ettim.ben ne yaptigimi anlatayim canli ornek olsun :)
cimrilikte dunya birincisi esimin ailesi evde yaptigimiz nisana gelirken 10 kisi toplanip geldiler ve 2 (iki) kutu kuru pasta alip geldiler, bunlar nisan cikolatasi ciceginin yaninda getirilenler falan da degildi kendileri basli basina utanmadan getirilmis maddelerdi :)
tabi nisan yuzugu disinda birseyde takilmadi.
onceden buyuk emekelrle yaptiklarini iddia ettikleri 5 (bes) adet 10 gramdan olasan bilezikleri bana coook ustun birsey yapmis gibi gosterdiler ve istersen (bana buyuk incelikle teklif sundular) bunlari saklayip yatirim (artik nereye yatircaktim bilemedim) olarak kullanabilecegimi yada bir set alabilecegimi soylediler. bir kuyumcula gidip ilk begendigim seti aldim, dugunde taktim. annesi bir parcasini babasi diger parcasini, yengemi kimdi hatirlamiyorum oda diger parcasini takti bulunmaz setin.
sonrasinda kendisini kutusuna koydum ve bir dahada acmadim.
her dusundukce sinir olmaya ve zmn zmn esimi darlamaya, laf sokmaya devam ediyorum. buda bir zevk benim icin artik.
daha cok alsalardi hicbir isime yaramazdi, zira tek kuruslarina ihtiyacim yok. ama bu sekilde hayatimin bir bolumunu zehir etmemis olurlardi.
mademki nisanlisida borca girmesin sevgili ailem diyor, altin di inciydi olaylarina bir sunger cekip.
40 gramlik bulunmaz bileziklerini gonlunce harcasin derim,
hatta bozdurup tepe tepe yiyedebilir bence.
Kara vicdanlı hamileyim ve canım çekti :))Kiraz olsa da yesek...
He var.Kiraz olsa da yesek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?