- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Yanlış anlamayın da çok merak ettim.
Şu kuru pasta olayına nasıl göz yumdunuz,eşiniz nasıl müdahale etmemiş?
Hadi ana baba cahil vs. eşiniz bir kutu çikolata nasıl alıp ellerine vermez?
Başıma böyle bir iş gelse direkt eşimi suçlarım anasını babasını değil!!!!
pıfffHe var.
Öğlen gördüm,Havra sokağı'nda vardı da çok pahalıydı.
Kara vicdanlı hamileyim ve canım çekti :))
nişanlısının kendisini sevdiğinden emin mi?nişanlısı da ailesinin hiç borca girmesini istemiyor.. nekadar az olursa okadar iyi diyor.. ailesinin parası onların parasıymıs modunda
"bana az altın takıp ve istediğim kıymette taş almıyorlar, üzülüyorum" diyen her gelinlerinden nefret ediyorum.merhaba kızlar konu benimle ilgili deil işyerinden bir arkadasım için yazıyorum kendisi rica etti.. iki hafta sonra düğünü var arkadasımın ama erkek tarafı 2 senedir nişanlı oldukları halde hiçbişey almadı.. nişanında sadece günlük takılacak bir set aldılar.. tek tasını özellikle pırlanta istediği halde normal tas aldılar.. şimdi 2 hafta sonra düğünü var kvsi düğünde sadece 4500 tllik yaklaşık 40 gram bilezik takarım yada 4500 tllik kendine ne alırsan al demiş kıza.. 2 gün sonra kuyumcuya gidecek.. sizce ne secebilir kuyumcuda.. buarada ailenin durumu iyi.. bu yaptıkları yüzünden arkadasım tepki göstermeli mi die sorar:)))) ben elçiyim okayacak olan o teskler şimdiden yorumlar için:)))
aksam 5 te mesai bitti cıktık yeni görüyorum yazdıklarını cvplanmama nedeni budur... nişanlı kişisinin maaşı düşük bu nedenle ailesi destek olmak adına kendileri almak istiyor altınlarınıŞimdi kendisi sorularımıza nasıl cevap verecek ki?
Merak ettim neden kayınvalideye sunuyor siparişlerini?
Nişanlı kişisi erik,kiraz mı topluyor ki?
nişanlı asgari ücretle calısıyor arkadasım devlet dairsinde memur ev esyalarını kız tarafı aldı erkek tarafı sadece koltuk tv buzdolabı aldıNişanlının tavrı çok önemli bu noktada
Nişanlı ne iş yapar bu arada? Kendisi bir şeyler biriktirmiş mi? Ev eşyalarını kim almış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?