Düğün sorunu

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.820
123.226
1.123
selam kızlar direk konuya giriyorum geçen ay eşimin kuzeni evlendi ve eşim düğüne 3 gün kala öylesine geçiştirdi ve söyledi kendisi gitti düğüne zaten şehir dışında oldu düğün ben gitmedim zaten bu yüzden çok tartıştık beni götürmedi dükkanı bahane etti dükkanda haftanın 7 günü çalışıyorum önümüzdeki ay eşimin en yakın arkadaşının kardeşi evleniyor ki annesini babasını tanıyorum ama ben gitmeyi düşünmüyorum siz olsanız ne yapardınız eşinizle gider miydiniz

canım düğününe gitmediğin kişi çok mu değer verdiğin birisi?
şahsen ben ne düğünleri nede ailem ve eşim dışında ki kimseye değer vermediğim için ne eşimi nede kendi mi üzmezdim sırf düğün için

Ben olsam gitmezdim. Kuzenininkine gitmemisim, arkadasinin dugunune mi gidecegim? Kendisi teklif edip beraber gidelim bile dese kabul etmezdim acikcasi.. Dukkan birkac gun kapali olsaymis. sizi arkada birakmamasi gerekirdi, hem de siz gitmek isterken ve bu konuda tartismalar yasarken.

Eşiniz sizi çağırıyor mu bu sefer?
Eşim çağırmadı zaten arkadaşı geldi davetiye verdi ikimiz adına aslında gitmek istiyorum ama eşimede yemin ettim seninle hiçbir yere gitmem diye o insanlarada ayıp olucak içime sinmiyor kararsız kaldım

Evet canım çok değer verdiğim bir insan ve ailesi zor zamanlarımda bana manen destek oldular sağolsunlar arkadaşıda öyle işte kardeşinin düğünü diyorum ki zaten kardeşi kemdisi evlenirken mi gitsem diye diyorum bazen kafam karışık

Eşim çağırmadı zaten arkadaşı geldi davetiye verdi ikimiz adına aslında gitmek istiyorum ama eşimede yemin ettim seninle hiçbir yere gitmem diye o insanlarada ayıp olucak içime sinmiyor kararsız kaldım
Sonuç ne olursa olsun, o yeminden, inadımdan dönmezdim ben .
Bir de şu bakış açısı var ki eğer ettiğim yemin sadece kendi zararımaysa,eşim orada rahat rahat cirit atacaksa bozarım,
Eşi de bozarım yemini de

Evet bu konuda çok ağladım resmen afedersin meyhanede p... t bırakır gibi bıraktı gitti sonrada düğünü bahane etti sen zaten hep düğüncüsün diye alay etti onunla tatile bile gitmeyi düşünmüyorum bundan sonra bütün planlarımı tek olarak almayı düşünüyorum

karı kocalar arasında bu düğünler ne mevzu oluyormuş arkadaş düğüne gelme dese eşim kalkar evde 2 göbek atarım, bu ne düğün sevdasıymış haftada 5 kere "eşim beni düğüne götürmedi kavga ettik" konusu okur olduk bu yaz. yahu arkadaşı varsa bekar yada tek onla kafa dağıtmak istemiştir, ne olmuş ki tek gitmişse?

Evet işin o kısmı var allahım onu çıldırmak istiyorum resmen sinir krizi geçirdim bu olaydan

götürmeme nedeni ne idi?

Konun ayrıntısı var canım bana söyleme tarzını beni üzdü ki teyzeleri beni yanlış anladılar

Bu olayı zaten kendime artıya çevirecek sorun o değilde işte bu düğün için kararsız kaldım

Düğüne eş götürmemek bana çok garip geliyor.
Ne var orada?
Erkekler hamamı mı yani?
Sülalesinin düğünü canım ben sülaleden değilim daha önce bunu demişti sağolsun ben bu düğün için kararsız kaldım o insanlar önemli benim için

Canım zaten benimde içinde önemli değil bu konuyu ona karşı kullanacağım merak etme

Sülalesinin düğünü canım ben sülaleden değilim daha önce bunu demişti sağolsun ben bu düğün için kararsız kaldım o insanlar önemli benim için
Anladığım kadarıyla eşinle aran bozuk arkadaşım.
Sülaleden olmadığını düşünüyorsa barışmak için çok çaba sarfetmek gerek.
Öyleyse niye soruyorsun ki kendin istediğin düğüne git,gel,takını yap,paranı tak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…