Eşim çağırmadı zaten arkadaşı geldi davetiye verdi ikimiz adına aslında gitmek istiyorum ama eşimede yemin ettim seninle hiçbir yere gitmem diye o insanlarada ayıp olucak içime sinmiyor kararsız kaldımEşiniz sizi çağırıyor mu bu sefer?
Evet canım çok değer verdiğim bir insan ve ailesi zor zamanlarımda bana manen destek oldular sağolsunlar arkadaşıda öyle işte kardeşinin düğünü diyorum ki zaten kardeşi kemdisi evlenirken mi gitsem diye diyorum bazen kafam karışıkcanım düğününe gitmediğin kişi çok mu değer verdiğin birisi?
şahsen ben ne düğünleri nede ailem ve eşim dışında ki kimseye değer vermediğim için ne eşimi nede kendi mi üzmezdim sırf düğün için
Sonuç ne olursa olsun, o yeminden, inadımdan dönmezdim ben .Eşim çağırmadı zaten arkadaşı geldi davetiye verdi ikimiz adına aslında gitmek istiyorum ama eşimede yemin ettim seninle hiçbir yere gitmem diye o insanlarada ayıp olucak içime sinmiyor kararsız kaldım
Evet bu konuda çok ağladım resmen afedersin meyhanede p... t bırakır gibi bıraktı gitti sonrada düğünü bahane etti sen zaten hep düğüncüsün diye alay etti onunla tatile bile gitmeyi düşünmüyorum bundan sonra bütün planlarımı tek olarak almayı düşünüyorumBen olsam gitmezdim. Kuzenininkine gitmemisim, arkadasinin dugunune mi gidecegim? Kendisi teklif edip beraber gidelim bile dese kabul etmezdim acikcasi.. Dukkan birkac gun kapali olsaymis. sizi arkada birakmamasi gerekirdi, hem de siz gitmek isterken ve bu konuda tartismalar yasarken.
Evet işin o kısmı var allahım onu çıldırmak istiyorum resmen sinir krizi geçirdim bu olaydanSonuç ne olursa olsun, o yeminden, inadımdan dönmezdim ben .
Bir de şu bakış açısı var ki eğer ettiğim yemin sadece kendi zararımaysa,eşim orada rahat rahat cirit atacaksa bozarım,
Eşi de bozarım yemini de
selam kızlar direk konuya giriyorum geçen ay eşimin kuzeni evlendi ve eşim düğüne 3 gün kala öylesine geçiştirdi ve söyledi kendisi gitti düğüne zaten şehir dışında oldu düğün ben gitmedim zaten bu yüzden çok tartıştık beni götürmedi dükkanı bahane etti dükkanda haftanın 7 günü çalışıyorum önümüzdeki ay eşimin en yakın arkadaşının kardeşi evleniyor ki annesini babasını tanıyorum ama ben gitmeyi düşünmüyorum siz olsanız ne yapardınız eşinizle gider miydiniz
Konun ayrıntısı var canım bana söyleme tarzını beni üzdü ki teyzeleri beni yanlış anladılarkarı kocalar arasında bu düğünler ne mevzu oluyormuş arkadaşdüğüne gelme dese eşim kalkar evde 2 göbek atarım, bu ne düğün sevdasıymış haftada 5 kere "eşim beni düğüne götürmedi kavga ettik" konusu okur olduk bu yaz. yahu arkadaşı varsa bekar yada tek onla kafa dağıtmak istemiştir, ne olmuş ki tek gitmişse?
Dükkanı ve işi bahane etti ama aslında o değildi eşimin ailesi ile görüşmüyorum 4 yıldır ama teyzesinin sucu ne beni zaten kötü gelin ilan ettiler sağolsun eşimde bu hareketi ile destekledigötürmeme nedeni ne idi?
Dükkanı ve işi bahane etti ama aslında o değildi eşimin ailesi ile görüşmüyorum 4 yıldır ama teyzesinin sucu ne beni zaten kötü gelin ilan ettiler sağolsun eşimde bu hareketi ile destekledigötürmeme nedeni ne idi?
Sülalesinin düğünü canım ben sülaleden değilim daha önce bunu demişti sağolsun ben bu düğün için kararsız kaldım o insanlar önemli benim içinDüğüne eş götürmemek bana çok garip geliyor.
Ne var orada?
Erkekler hamamı mı yani?
Canım zaten benimde içinde önemli değil bu konuyu ona karşı kullanacağım merak etmekarı kocalar arasında bu düğünler ne mevzu oluyormuş arkadaşdüğüne gelme dese eşim kalkar evde 2 göbek atarım, bu ne düğün sevdasıymış haftada 5 kere "eşim beni düğüne götürmedi kavga ettik" konusu okur olduk bu yaz. yahu arkadaşı varsa bekar yada tek onla kafa dağıtmak istemiştir, ne olmuş ki tek gitmişse?
Anladığım kadarıyla eşinle aran bozuk arkadaşım.Sülalesinin düğünü canım ben sülaleden değilim daha önce bunu demişti sağolsun ben bu düğün için kararsız kaldım o insanlar önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?