Düğün sorunu

Dükkanı ve işi bahane etti ama aslında o değildi eşimin ailesi ile görüşmüyorum 4 yıldır ama teyzesinin sucu ne beni zaten kötü gelin ilan ettiler sağolsun eşimde bu hareketi ile destekledi

bence eşin sorun olmasın diye seni bulaştırmak istememiş, zaten ailesi ile görüşmüyorsun sen neden bu kadar takıldın ki bu mevzuya?

bence eşin sorun olmasın diye seni bulaştırmak istememiş, zaten ailesi ile görüşmüyorsun sen neden bu kadar takıldın ki bu mevzuya?
Zaten ailesine birşey söylemezdim düğünü söyleme biçimi canımı yaktı sorun o bende karar verdim gitmeyi düşünmüyorum kendisi gitsin

Karar verdim gitmeyeceğim sonra onlara birşeyler uydururum artık

bence esinizle aranızdakı kırgınlıktan dolayı gitmemezlık yapmayın dügün sahibini tanıyorsunuz onlar icin gidin dügüne. esinizle daha once boyle bırsey yasandı diye sevdiginiz birinin dügününe gitmemek sacmalık olur. beni dügüne götürüceksin diye de diretin. erkeklere bazen bazı şeyleri kafalarına vura vura yaptırmak gerekiyor. küsüp darılarak istediğini eline verirsiniz zaten götürmek istemiyor

Esinin en yakin arkadasinin kardesinin dugunune normal sartlarda gitmesen olur zaten. Esinin de ekmegini yag surmus olmaz misin yine ama? Zaten umursamiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…