Düğün Stresi sardı beni :(

onlar herşeyi yaptı evet bende kendi başıma yapmaya çalışıyorum ama yapabildiğim kadar tabi. Canım ailesi bir süre geçimimizi sağlayacak sonra dükkanımızı açıcaz inşallah :)

Bir de nişanlınızın 37 yaşına kadar hiç çalışmamış baba parasıyla gününü gün ediyor olmasıda işin başka boyutu. Yani konuyu nerden tutarsak elimizde kalır.

Saçmalamayın, hangi hakla nişanlıma adam olarak görmüyorum diyebiliyorsun

okumadan sorayım;
niye baban gibi çalışmayan, tembel biriyle evleniyorsun?
ailesi zengin olabilir ancak mal dediğin bugün var, yarın yok.
5 parasız ve en az 3 çocukla ortada kalınca ne yapacaksın tembel adamla?

nişanlın haklı. sen de verme o da vermesin.

kızlar babam çalışmıyor çünkü babam çiftçi ve biz yıllar önce köyden şehre geldik ve burda iş bulamadı (biraz da çalışmak istemedi açıkçası) ben çalışıyorum babam haftasonları falan köye gidiyor orda çalışıyor. nişanlım konusuna gelince evet seviyorum ama onla evlenmek istememin nedeni biraz da maddi durumlarının iyi olması, yoksa işsiz bir adamla evlenmek istemezdim tabiki

Sahsen sorun gordugunuz hic bir seye takilmadim da, 37 yasina gelmis bir adamin hala calismiyor olmasina cok takildim. En tehlikeli erkek tipi! Ailesi de yuvasi olursa, normale doner diye dusunuyor herhalde.
Ben olsam boyle bir adamla asla evlenmezdim.

okumadan sorayım;
niye baban gibi çalışmayan, tembel biriyle evleniyorsun?
ailesi zengin olabilir ancak mal dediğin bugün var, yarın yok.
5 parasız ve en az 3 çocukla ortada kalınca ne yapacaksın tembel adamla?
Kızlar babaları gibi adamlarla evlenir derlerdi, haklılarmış. Baba da koca da tembellikten çalışmıyor.
Damat dahil herkes şu an zengin aileden beklenti içinde.

Emitasyon küpe almak bu kadar zor olmamalı yani.
Herşeyi üzerine yıktığınız nişanlınıza söylemek yerine ben olsam gider alırdım bir çift emitasyon küpe kulak boş kalmazdı yani.
Ayrıca düğün stresinden ziyade sizinki alienizin gnlünü yapmaya çalışma gibi duruyor.
Nişanlınız çalışmıyor bide çalışsa neler isterlerdi acaba?

babanız neden çalışmıyo ki ailenizden genler sizede gecmiş sanırım bunları oturup nişanlınızla konuşmuşsunuz hemde calışmadığını söylüyorsunuz yani kaynana kayınbaba para vermezse yok hep iyi gecinmek zorundasınız küpeye salonadki takılara ne olacağını düşünmeyin kaynanın ruh haline bakacak geciminevlendikten sonra koca calışmıyom bunu düşün ve kafaya tak diğerleri saçma ailenizin açgözlülüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…