Amin darısı başına :) Şark görevindeyken aradan çıkar bakarsın :)
benide sevmişsinki konuma yorum yazıcam diye kahvaltı davetine geç kalmışsın güzellikben kendi adıma özür dilerim dediğim gibi insanlar birbirini tanımayınca hayatlarını bilmeyince yorumlar havada kalıyo ya da başkasına yazılanlar yanlış kişilerce değerlendiriliyo, konu dağılıyo bazen, ama şunu unutma insanların bişeylere verdiği tepkiler yılların birikimiyle oluyo, benim asıl derdim annemdi konuyu açarken, yani ben altın istemedim hiçbi zaman, benim annemle babam yıllar yılı kendi ailelerinin kavgasını yapıp durdular yok eltime şu kadar taktılar beni dışladılar yok bilmem ne, şimdi bizde takı meselesi yüzünden gerilmeyelim istedim, sizlerden akıl istedim, çünkü bende ilerde bunlar konuşulsun istemiyorum, ankara batıkent ben bu arada
haklısın canım sevmişim demekki bak konundan ayrılamıyorumbaşta annen için açtığını biliyorum ama sen sen ol her konuyu annenle paylaşma,elbette annedir kötülüğünü istemez ama senin önemsemediğin birşeyi annen çok önemseyebilir.ayrıca kendi ailen içinde olan şeyleride nişanlın ve ailesiylede asla paylaşma.ilerde sana geri dönüşü olabilir.
Yok canım, benim gerçek hayatta "aç kal da göreyim" diye kötü günümü bekleyen arkadaşım yoktur, olmaz da.
Ben kimsenin kötülüğünü istemem Allah herkeze sağlık sıhhat huzur versin niye isteyeyimki senin kötülüğünü. Ben sadece parasal sıkıntıların evde eşler arasındada bi takım sorunlara yol acabileceğini belirttim o kadar.
Sevdem bir dediğin bir dediğini tutsun lütfen, daha geçen konunda maddi sıkıntılarından bahsedip çalışmak istemediğini de üstüne eklemiştin, sana hep bir ağız hayat şartlarından bahsetmiştik ve bir ton bahane sıralamıştın önümüzeşuraya yazdıklarının aynısı keşke kendi konunda da idrak edebilmiş olsaydın..Ama yorumlarınız bana yanlı geliyor kusura bakmayın, kız havadan düştü zembille topluyoruz demiyor kaldı ki mutlulugunu paylaşması böbürlenmek olarak algılanmamalı normal bir evliliğin zaten bu seyirde ilerlemesi gerekiyor..
bence sevdemm ve marmelattee gerçek hayatta çok iyi arkadaş olurlardı bunu cidden söylüyorum, çünkü burda laf lafı açtıkça birbirimizi tanıyoruz ama gerçek hayatta bi insanı mimiklerinden bakışlarından bile az çok tanıyabiliyoruz, mesela yukarda bi arkadaş beni 2 günde analiz etmiş böyle yeteneklerde var kompleksliymişim ne deseler patlıcakmışım vs, yeteneksizsinize katılmasını öneriyorum
Yahu madem yorum istemiyorsunuz, madem çuvaldızı kendinize batıramayacaksınız, öz eleştiri yapamayacaksınız, burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız
ne diye konu açarsınız be kardeşim. Milleti ne diye meşgul ediyorsunuz sorun var gibi ?
Madem sorununuz yok herşey muhteşem siz muhteşemsiniz o zaman hayatta başarılar
Ben yazdıklarımı popmdan değil senin mesajlarından çıkardım :)
Dikkat edersen burası '' Bir derdim var topiği''
derdin yoksa başka topiğe
güzelim sende haklısın bak annem hala naciyeye (yengem olur kendisi) şu kadar bilezik taktılar bilmem kaç metre zincir taktılar beni hep dışladılar der durur
Yahu madem yorum istemiyorsunuz, madem çuvaldızı kendinize batıramayacaksınız, öz eleştiri yapamayacaksınız, burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız
ne diye konu açarsınız be kardeşim. Milleti ne diye meşgul ediyorsunuz sorun var gibi ?
Evt canım demek istediğim o zaten erkek ailesi eğer durumu var ise , arkasından laf ettirmemeli bazı şeyleri ne gerekiyosa yapmalı diye düşünüyorum. Bazı şeyler unutulmuyor ve bi kere yapılıyor. Durumu yoktur yapamaz ona bişey diyemezsin tabi. Bişeylerin olmasını istemek aç gözlülük demek değil neticede. Bugün biz gelinsek yarının kayınvalideleride bizleriz sonuçda Allah nasip ederse gün gelicek bizlerinde evlatları evlenecek işte o zaman bizde elimizden ne geliyosa yapmalıyız. Kendimize yakışır şekilde. Alah herkezi gönlüne göre versin canım.
amin tatlım, aslında varya hepimizin yazmak istediği aynı biliomusun, farklı yerlerden konuya giriyoruz yani durumu olmayan bi aileden şu kadar bilezik diye talep edilmez hemfikiriz konunun bam telide bu benim için, diğer detayları geçmiş sayfalarda yazdım niyet önemli derlerya öyle, ben müstakbel kayınvalidemin kötü niyetli olmadığına inanmayı seçiyorum, o gün gelene kadar anlatırım zaten şöyle oldu böyle oldu diye[/QUOTE
İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Hepimiz herşeyin en güzelini hakediyoruz.Nişanlının maddi durumları nasıl canım ??]
evet kapasitem bu kadar yücelin sevgilisi özlem
bak bunu da bildim müneccimim herhalda
söylediğin deli misin ya da kapasiten bu kadar gibi sözlerine cevap verip senin seviyene inemiyorum. Mübarek mahalle kavgası çıkarırsın senden korkulur
Kaynana sabırlar dilerimBir müddet sonra gel bu mesajı oku ya da ayyy ben ne yaptım terkedildim falan diye bi konu aç akıl iste ablacım kimseye kulak vermeyip bi de hakaret edersen sonun maaesef pek hayırlı değil.
2 yıl istemiyoruz diye karar aldık ama malum böyle şeyler plan programa bakmıyo pek biyolojik saatim şimdiden çalıyo ama nişanlımıda düşünmem lazım o biraz gezelim eğlenelim kopalım diyo :)
amin tatlım, aslında varya hepimizin yazmak istediği aynı biliomusun, farklı yerlerden konuya giriyoruz yani durumu olmayan bi aileden şu kadar bilezik diye talep edilmez hemfikiriz konunun bam telide bu benim için, diğer detayları geçmiş sayfalarda yazdım niyet önemli derlerya öyle, ben müstakbel kayınvalidemin kötü niyetli olmadığına inanmayı seçiyorum, o gün gelene kadar anlatırım zaten şöyle oldu böyle oldu diye[/QUOTE
İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Hepimiz herşeyin en güzelini hakediyoruz.Nişanlının maddi durumları nasıl canım ??]
güzelim nişanlım 6 yıllık polis, belli bi birikimide var ama inan ne maaşını sormuşumdur bugüne kadar ne de ne kadar para biriktirdin falan diye sormuşumdur, zaten açgözlü imalarına bu yüzden kızıyorum ben paranın çok konuşulmadığı bi ailede yetiştim babamında maaşını bilmedim hiçbi zaman, bu yüzdende hep korktum bişey istemeye, ama nişanlımın babası daha tanışma günü babama maaşını sormuştu sanki içgüvey verecek oğlunu, anacım haksızmıyım bazı şeylere kızmakta
Ya biz de öyle diyorduk sonra baktım ben yolda yolakta elalemin bebeğini severken bir gün sapık diye dayak yiyeceğim, kendi bebeğimizi yapalım sevelim dedik :)
güzelim nişanlım 6 yıllık polis, belli bi birikimide var ama inan ne maaşını sormuşumdur bugüne kadar ne de ne kadar para biriktirdin falan diye sormuşumdur, zaten açgözlü imalarına bu yüzden kızıyorum ben paranın çok konuşulmadığı bi ailede yetiştim babamında maaşını bilmedim hiçbi zaman, bu yüzdende hep korktum bişey istemeye, ama nişanlımın babası daha tanışma günü babama maaşını sormuştu sanki içgüvey verecek oğlunu, anacım haksızmıyım bazı şeylere kızmakta
Canım sonuna kadar haklısın nişanlının babasıda çok ayıp etmiş yani ona neki babanın maaşından saçmalıgın daniskası diye buna denir yani. Baban nişanlının maaşını soracağı yerde babana maaş soruyorlar. Nasıl bi zihniyetteler anlamadım canım sen dikkatli ol iyi gözlemle herşeyi bu nişanlılık döneminde sana karşı nasıl davranıyorlar bunlar çok önemli canım.
amin tatlım, aslında varya hepimizin yazmak istediği aynı biliomusun, farklı yerlerden konuya giriyoruz yani durumu olmayan bi aileden şu kadar bilezik diye talep edilmez hemfikiriz konunun bam telide bu benim için, diğer detayları geçmiş sayfalarda yazdım niyet önemli derlerya öyle, ben müstakbel kayınvalidemin kötü niyetli olmadığına inanmayı seçiyorum, o gün gelene kadar anlatırım zaten şöyle oldu böyle oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?