Düğün takıları başımı ağrıtacak galiba :(

Amin darısı başına :) Şark görevindeyken aradan çıkar bakarsın :)

2 yıl istemiyoruz diye karar aldık ama malum böyle şeyler plan programa bakmıyo pek biyolojik saatim şimdiden çalıyo ama nişanlımıda düşünmem lazım o biraz gezelim eğlenelim kopalım diyo :)

haklısın canım sevmişim demekki bak konundan ayrılamıyorumbaşta annen için açtığını biliyorum ama sen sen ol her konuyu annenle paylaşma,elbette annedir kötülüğünü istemez ama senin önemsemediğin birşeyi annen çok önemseyebilir.ayrıca kendi ailen içinde olan şeyleride nişanlın ve ailesiylede asla paylaşma.ilerde sana geri dönüşü olabilir.

doğru diyosun zaten anneme kalsa ben şunu yapamadım şunda hevesim kaldı bunuda yapalım diye 30 sene öncenin şeylerini yapıcak bana, ona bol bol papatya çayı içirip sakinleştirmek lazım :) annem 16 yaşında evlenmiş 8 sene oturmuş kayınvalidesiyle çok çekmiş halada babannemlerin tüm yükü onun omzunda yengem fink fink gezmelerde, babamda biraz sahipsiz bıraktı annemi arka çıkmadı kadın 34 yaşında şeker hastası oldu, şimdi tek kızını evlendiriyo hevesleniyo istiyo ne biliyim işte, bide erkek kardeşim var nazım sana geçiyo yarın gelinime diyememki şunu yapalım bunu yapalım diye adım kaynana olur rahat bırakıyım onları diyo, bi nevi bende denicek kötü emellerini :))

Yok canım, benim gerçek hayatta "aç kal da göreyim" diye kötü günümü bekleyen arkadaşım yoktur, olmaz da.

Ben kimsenin kötülüğünü istemem Allah herkeze sağlık sıhhat huzur versin niye isteyeyimki senin kötülüğünü. Ben sadece parasal sıkıntıların evde eşler arasındada bi takım sorunlara yol acabileceğini belirttim o kadar.

güzelim sende haklısın bak annem hala naciyeye (yengem olur kendisi) şu kadar bilezik taktılar bilmem kaç metre zincir taktılar beni hep dışladılar der durur

Benim dediklerim gayet açık siz anlayamadıysanız bilemem. Ben eşime herzaman destek oldum. Olmayada devam ediyorum. Evt çalışmayı sevmediğim dogru zaten aksini söylemiyorum. Ama çalışmaya devam ediyorum ne kadar sevmesemde eşime destek olmakdan vazgeçemiyorum bunalınca dilim farklı söylesede eşimi tek başına bırakamıyorum işte. Yorumlarım yanlı falan değil. Ayrıca bu konunun benim konumla ne ilgisi var. Ben burda parasal sıkıntılardan bahsettim. Bende yaşıyorum aynı şeyleri hayat şartlarınıda çok iyi biliyorum merak etmeyin. Gerekenide yapıyorum zaten, zaman zaman bunaldıgım olmuşdur isyan ettiğim olmuştur ama yanlış bişey yapmayada vicdanım hiçbizaman elvermez zaten.

Yahu madem yorum istemiyorsunuz, madem çuvaldızı kendinize batıramayacaksınız, öz eleştiri yapamayacaksınız, burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız
ne diye konu açarsınız be kardeşim. Milleti ne diye meşgul ediyorsunuz sorun var gibi ?
Madem sorununuz yok herşey muhteşem siz muhteşemsiniz o zaman hayatta başarılar
Ben yazdıklarımı popmdan değil senin mesajlarından çıkardım :)
Dikkat edersen burası '' Bir derdim var topiği''
derdin yoksa başka topiğe

meşgul olma kardeşim kafana silahmı dayayan oldu her an konu açılıyo yorumlar yapılıyo bana yazma delimi ne

güzelim sende haklısın bak annem hala naciyeye (yengem olur kendisi) şu kadar bilezik taktılar bilmem kaç metre zincir taktılar beni hep dışladılar der durur

Evt canım demek istediğim o zaten erkek ailesi eğer durumu var ise , arkasından laf ettirmemeli bazı şeyleri ne gerekiyosa yapmalı diye düşünüyorum. Bazı şeyler unutulmuyor ve bi kere yapılıyor. Durumu yoktur yapamaz ona bişey diyemezsin tabi. Bişeylerin olmasını istemek aç gözlülük demek değil neticede. Bugün biz gelinsek yarının kayınvalideleride bizleriz sonuçda Allah nasip ederse gün gelicek bizlerinde evlatları evlenecek işte o zaman bizde elimizden ne geliyosa yapmalıyız. Kendimize yakışır şekilde. Alah herkezi gönlüne göre versin canım.

amacını aşan yorumlar yapamazsın atış serbest diyip hedef tahtasına geçmedim ben okuduklarını yanlış anlamışsın ya da kapasiten o kadar

Arkadaş burda bi sıkıntısını paylaşmış ve bütün gelen yorumlara katılmak zorunda değil elbette. Siz önce o çuvaldızı kendinize batırın !!!!!!!

amin tatlım, aslında varya hepimizin yazmak istediği aynı biliomusun, farklı yerlerden konuya giriyoruz yani durumu olmayan bi aileden şu kadar bilezik diye talep edilmez hemfikiriz konunun bam telide bu benim için, diğer detayları geçmiş sayfalarda yazdım niyet önemli derlerya öyle, ben müstakbel kayınvalidemin kötü niyetli olmadığına inanmayı seçiyorum, o gün gelene kadar anlatırım zaten şöyle oldu böyle oldu diye

evet kapasitem bu kadar yücelin sevgilisi özlem
bak bunu da bildim müneccimim herhalda
söylediğin deli misin ya da kapasiten bu kadar gibi sözlerine cevap verip senin seviyene inemiyorum. Mübarek mahalle kavgası çıkarırsın senden korkulur
Kaynana sabırlar dilerim Bir müddet sonra gel bu mesajı oku ya da ayyy ben ne yaptım terkedildim falan diye bi konu aç akıl iste ablacım kimseye kulak vermeyip bi de hakaret edersen sonun maaesef pek hayırlı değil.

hakedene hakaret ederim ama mutlaka ilk adımı karşı taraf atar sabrım iyidir o konuda, tepemin tasını attırırsan sanada sayacam birazdan

2 yıl istemiyoruz diye karar aldık ama malum böyle şeyler plan programa bakmıyo pek biyolojik saatim şimdiden çalıyo ama nişanlımıda düşünmem lazım o biraz gezelim eğlenelim kopalım diyo :)

Ya biz de öyle diyorduk sonra baktım ben yolda yolakta elalemin bebeğini severken bir gün sapık diye dayak yiyeceğim, kendi bebeğimizi yapalım sevelim dedik :)

Ama sana şunu söyleyim, günümüzde durumu olan da yapmak zorunda değil bence. Yani insanlar okutuyor, büyütüyor, bak ne güzel polis olmuş eşin. Belki k.validenin bir birikimi var ama bilemezsin ki belki onu kara gün parası olarak tutuyor. Yarın öbür gün zor durumunda kullanmak istiyor. Bak benim annemin 2 evi var, çok zorluk yokluk çektik şimdi durumları çok iyi şükür ki. Ama annem diyor ki biz yaşlandığımızda evin birine bizi oturtun diğerini de kiraya verin, kirasıyla bize bakıcı tutun, damat gelin yükü olmayalım diyor. Belki k.validen de böyle bir düşünce içerisinde. Yarın sana yük olmamak için şimdi parasını kendine saklamak istiyor olabilir. Boşver senin evliliğine gölge etmesinler de gerekirse o 2 bileziği bile takmasın. Çünkü günümüzde k.validelerde "parayı veren düdüğü çalar" mantığı var. Benim arkadaşımın k.validesi "aaa parasını veriyorsam salon takımını da ben seçerim" dedi ve seçti!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…