Düğün takıları başımı ağrıtacak galiba :(

Ne güzel konulardan bahsetmeye başlamıştık((((((

Haklısınız aslında. Ben konu sahibine elimden geldiğince yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istedim. Gelinlikten takıya kadar. Aynı yollardan geçtik sonuçta. İsterim ki arkadaş da tatsız tasasız girsin dünyaevine. Ama söylenen kimi sözler de can sıkıcı.

son zamanlarda pek moda oldu '' benim aslında umrumda değil de çevreden laf ediyorlar''
Bu cümleyi kuruyorsunuz çünkü siz de bu tip şeylere ehemmiyet vermenin 'ayıp' olduğunun farkındasınız.
Konuyu baştan sona okudum. Resmen içim şişti Siz şimdi moda olduğu üzere okumasaydınız o zaman da dersiniz :)

Şimdi açık ve net olan bir şey var ki siz nişanlınızla uzun süredir birlikte olduğunuz için kompleks yapmışsınız kendi kendinize. Her hareketi her tavrı buna yoruyor mecbur muyum sanki, hemen vermiş ailem sanki, değersizmişim sanki gibi triplere giriyorsunuz ve bunu sürekli belirtiyorsunuz. Bunu kafaya takmışsınız dönüşü yok ne yapsalar batacak çünkü yaranız var, kompleks yapmışsınız ne etseler gocunacaksınız. Madem öyle görücü usulü evlenip ağırlığınızca altın isteseydiniz

Kendinize ediyorsunuz, mutluluğunuzu mahvediyorsunuz farkında değilsiniz. Kendi değerinizi bilezikle ölçtükçe 1 gram altın kadar değeriniz kalmaz. Erkeklere de çok güvenmeyin ne kadar sevseler de annelerinin sözünde çıkmazlar evlenecekleri kız konusunda ( er ya da geç). Boşuna blöflere girmeyin zararlı çıkarsınız.

Bu kompleksi atın seviyorum uleeeeeeeeeeeeen deyin. Evet deyin bir çöp alınmasa da oğlunuzu seviyorum. O kadar çok seviyorum ki herşeye razıyım deyin kendi kendize
Ancak böyle düşünebilen, küçük hesaplara girmeyen aşkına sahip çıkan, bir ereğe aşık olup her şekilde kabul etmenin değersizlik olmadığını bilen kadın değerli kadındır aslında. Düğününde 100 bilezik takılan kadın değil.

Sevdem bir dediğin bir dediğini tutsun lütfen, daha geçen konunda maddi sıkıntılarından bahsedip çalışmak istemediğini de üstüne eklemiştin, sana hep bir ağız hayat şartlarından bahsetmiştik ve bir ton bahane sıralamıştın önümüze şuraya yazdıklarının aynısı keşke kendi konunda da idrak edebilmiş olsaydın..Ama yorumlarınız bana yanlı geliyor kusura bakmayın, kız havadan düştü zembille topluyoruz demiyor kaldı ki mutlulugunu paylaşması böbürlenmek olarak algılanmamalı normal bir evliliğin zaten bu seyirde ilerlemesi gerekiyor..

Son düzenleme:
takının standardı olmaz herkes maddi durumuna göre takar bana sözde 1 bilezik nişanda 3 bilezik taktılar sonra düğün günü 4 bileziği onlara verdim üzerine 2 tane daha ekleyip taktılar

güzelmiş gelinliğin :) bende çok kabarık istemiyorum diyodum ama du bakalım ne olacak oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın

bence sevdemm ve marmelattee gerçek hayatta çok iyi arkadaş olurlardı bunu cidden söylüyorum, çünkü burda laf lafı açtıkça birbirimizi tanıyoruz ama gerçek hayatta bi insanı mimiklerinden bakışlarından bile az çok tanıyabiliyoruz, mesela yukarda bi arkadaş beni 2 günde analiz etmiş böyle yeteneklerde var kompleksliymişim ne deseler patlıcakmışım vs, yeteneksizsinize katılmasını öneriyorum

evet sen bana bişey deme, anlamı ve gereği yok, sen beni kırdın ben seni

yok canım kırılmadım.beni sadece sevdiklerim kırabilir.sen beni yanlış anladın,başından beri takı senin için bu kadar önemliyse nişanlına sor rahatla dedim ama o yazılarımı hep es geçtin.sevdem e yazdığım cevabı kendine yazılmış gibi feveran ettin.konun yüzünden davetli olduğum kahvaltıya geç kaldım,masa başında beklemişlerbu arada bende ankaralıyım

benide sevmişsinki konuma yorum yazıcam diye kahvaltı davetine geç kalmışsın güzellik ben kendi adıma özür dilerim dediğim gibi insanlar birbirini tanımayınca hayatlarını bilmeyince yorumlar havada kalıyo ya da başkasına yazılanlar yanlış kişilerce değerlendiriliyo, konu dağılıyo bazen, ama şunu unutma insanların bişeylere verdiği tepkiler yılların birikimiyle oluyo, benim asıl derdim annemdi konuyu açarken, yani ben altın istemedim hiçbi zaman, benim annemle babam yıllar yılı kendi ailelerinin kavgasını yapıp durdular yok eltime şu kadar taktılar beni dışladılar yok bilmem ne, şimdi bizde takı meselesi yüzünden gerilmeyelim istedim, sizlerden akıl istedim, çünkü bende ilerde bunlar konuşulsun istemiyorum, ankara batıkent ben bu arada

Yok canım, benim gerçek hayatta "aç kal da göreyim" diye kötü günümü bekleyen arkadaşım yoktur, olmaz da.

Annene de 3 maymunu oynayacaksın :) Tabi her anne ister kızına kilosunca altın takılsın diye ama takılmayınca değerin mi azalacak, hayır. Aksine "ille de isterim" diyenin değeri düşer. Ne güzel ikinizin de maaşı var, annene söyle "anne ben kendi maaşımla dünyayı alırım, boşver sen" de. Annen seni değil sen anneni işle :)

öyle yapıcam tatlım, daha başka sorunlar çıkmasında bu böylece kapanmış olsun bilezikleride veririm ister üstüne eklerde takar ister 2 bilezik takar kendi bilir ne yapayım yani, bu günler geçsede bende bebek bekliyo olsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…