- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
amin canim yarida kalani tamamina erdirsin
Ben böbürlenmiyorum "aç kalın da göreyim sizi" dediğiniz için yazdım bunları. Eşler arasında sevginin saygının böbürlenilecek bir tarafı yoktur, olması gereken budur.
Basbaya böbürleniyosunuz evet açlık kapıdan girerse o evde huzur falan kalmaz halen aynı görüşteyim sizin çok güçlü sevginizin o noktada öyle kalacağına inanmıyorum !!!!!!!!!!!
Basbaya böbürleniyosunuz evet açlık kapıdan girerse o evde huzur falan kalmaz halen aynı görüşteyim sizin çok güçlü sevginizin o noktada öyle kalacağına inanmıyorum !!!!!!!!!!!
Sevgim için sizi inandırmak zorunda değilim, ama siz demek ki eşinizin maddi durumu biraz bozulsa huzurunuzu da bozacak birisiniz. Çok şükür ben öyle değilim. Borcumuzu harcımızı da eşimle birlikte yaptık birlikte çalışarak da ödedik, öderiz de. Asla canımı dişime takarak çalışmaktan şikayet etmem. Yeter ki sevdiğim insan yanımda olsun, beni sevsin saysın.
Ne güzel konulardan bahsetmeye başlamıştık((((((
Sevgim için sizi inandırmak zorunda değilim, ama siz demek ki eşinizin maddi durumu biraz bozulsa huzurunuzu da bozacak birisiniz. Çok şükür ben öyle değilim. Borcumuzu harcımızı da eşimle birlikte yaptık birlikte çalışarak da ödedik, öderiz de. Asla canımı dişime takarak çalışmaktan şikayet etmem. Yeter ki sevdiğim insan yanımda olsun, beni sevsin saysın.
Bizde herşeyimizi eşimle beraber yaptık yapıyoruzda. Eşinizle bi maddi sıkıntı yaşadıgınız zaman ister istemez bu evinize yansır bu sırf sizin için geçerli değil bugün adım atıyosun para herşey sonuçda şuan benim maddi sıkıntım olsa eşim bi erkek olarak mutsuz olur eve geldiğinde kafasında sorunlar olur o anlamda diyorum kolay değil bu devirde bi evi geçindirmek parasal sıkıntıları basite alamazsınız yok sayamazsınız bugün evliliklerin %90 ı parasızlıkdan son buluyor siz uzayda falan mı yaşıyosunuz bi gözünüzü açınn ..
[QUOT21907065]
Bizde herşeyimizi eşimle beraber yaptık yapıyoruzda. Eşinizle bi maddi sıkıntı yaşadıgınız zaman ister istemez bu evinize yansır bu sırf sizin için geçerli değil bugün adım atıyosun para herşey sonuçda şuan benim maddi sıkıntım olsa eşim bi erkek olarak mutsuz olur eve geldiğinde kafasında sorunlar olur o anlamda diyorum kolay değil bu devirde bi evi geçindirmek parasal sıkıntıları basite alamazsınız yok sayamazsınız bugün evliliklerin %90 ı parasızlıkdan son buluyor siz uzayda falan mı yaşıyosunuz bi gözünüzü açınn ..
Tamam buldum gelinliğik modelimi, şurada sondan ikinci model. Sadece dantelleri k.rengi değil de gelinliğin tonundandı.
Aysira Gelinlik Modelleri - Sayfa 2 - TurkeyArena - Türkiye'nin Yardım Merkezi
Ayyy çok güzel dönemler bunlar, tatsız güzel geçmesi en güzeli.
Şimdi de oğlum için alışveriş yapıyoruz, aynı heyecan :) Ama düğün telaşının yeri bambaşka.
evet sen bana bişey deme, anlamı ve gereği yok, sen beni kırdın ben seni
yok canım kırılmadım.beni sadece sevdiklerim kırabilir.sen beni yanlış anladın,başından beri takı senin için bu kadar önemliyse nişanlına sor rahatla dedim ama o yazılarımı hep es geçtin.sevdem e yazdığım cevabı kendine yazılmış gibi feveran ettin.konun yüzünden davetli olduğum kahvaltıya geç kaldım,masa başında beklemişler bu arada bende ankaralıyım
güzelmiş gelinliğin :) bende çok kabarık istemiyorum diyodum ama du bakalım ne olacak oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın
bence sevdemm ve marmelattee gerçek hayatta çok iyi arkadaş olurlardı bunu cidden söylüyorum, çünkü burda laf lafı açtıkça birbirimizi tanıyoruz ama gerçek hayatta bi insanı mimiklerinden bakışlarından bile az çok tanıyabiliyoruz, mesela yukarda bi arkadaş beni 2 günde analiz etmiş böyle yeteneklerde var kompleksliymişim ne deseler patlıcakmışım vs, yeteneksizsinize katılmasını öneriyorum
benide sevmişsinki konuma yorum yazıcam diye kahvaltı davetine geç kalmışsın güzellikben kendi adıma özür dilerim dediğim gibi insanlar birbirini tanımayınca hayatlarını bilmeyince yorumlar havada kalıyo ya da başkasına yazılanlar yanlış kişilerce değerlendiriliyo, konu dağılıyo bazen, ama şunu unutma insanların bişeylere verdiği tepkiler yılların birikimiyle oluyo, benim asıl derdim annemdi konuyu açarken, yani ben altın istemedim hiçbi zaman, benim annemle babam yıllar yılı kendi ailelerinin kavgasını yapıp durdular yok eltime şu kadar taktılar beni dışladılar yok bilmem ne, şimdi bizde takı meselesi yüzünden gerilmeyelim istedim, sizlerden akıl istedim, çünkü bende ilerde bunlar konuşulsun istemiyorum, ankara batıkent ben bu arada
Oğlum ocakayında doğacak işallah :) Bence git her modelden gelinliği giy üzerinde gör, hangisi yakışacak bilemezsin :)
amanınn çok az kalmış :) Allah analı babalı kuzu etsin :)
Annene de 3 maymunu oynayacaksın :) Tabi her anne ister kızına kilosunca altın takılsın diye ama takılmayınca değerin mi azalacak, hayır. Aksine "ille de isterim" diyenin değeri düşer. Ne güzel ikinizin de maaşı var, annene söyle "anne ben kendi maaşımla dünyayı alırım, boşver sen" de. Annen seni değil sen anneni işle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?