- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
tam olarak acikcasi bende bilmem ama iste eskiden bindalli varmis,simdi abiyeler var ve adetlerde yerini bulsun diye herhalde yöresel giymek isteyen giyiyor.
güzelim malesef biz Ankaradan alamıcaz gibi, çünkü nişanlımın haziranda şark görev yeri açıklanıcak biz apar topar oraya gidip evi falan ayarlıcaz eşyalarda mümkün mertebe gittiğimiz yerden alınacak alınır alınmaz kamyonlara tıkıp onca yolu gitmelerine gönlüm el vermez diye düşündüm ama bellide olmaz siteler hep aklımda, zamanı gelince özelden yazışırız bu konuyu
Mevsimi ne zaman olacak? Kır düğünü güzel olur tabi. Benim düğünümün biri restoranda biri düğün salonunda oldu. Ama gündüz memlekette de yemekli açık hava organizasyonu oldu. O yüzden her çeşit düğüne doymuş bulunmaktayım :) Gelinliğimi aysira'dan almıştım. Fiyat olarak hem uygun hem çok güzel bir modeldi. Diktirsem mi demiştim ama benden önce bir arkadaş diktirdiği gelinlikle palyaço gibi olunca yok dedim ben ne giyeceğimi görmeliyim.
Bir de şu var, ben nişan bohçası, düğün alışverişi vs. hepsine arkadaşlarımla ya da nişanlımla çıktım. Ablası yengesi annesi kimse gelmedi, istemedim. O yüzden gönlüme göre aldım herşeyimi. Sadece gelinliğimi beğendikten sonra annem "ayıptır kızım nezaketen de olsa k.validene göster, fikrini al" dedi diye gittik, giydim bir iki model, ama en son kendi istediğim modeli giydim, satıcı kız da durumu biliyordu, k.valideme kaş göz etti, k.validem "aaa bununla prenses gibi oldun, bu olsun" dedi, oldu bitti ::)
sen varya tam benim kafadansın :) bizde haftasonu and çarşısına bi bakalım dedik, bende diktirmeyi düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibi aysira nerde?
gelinlik modellerimide yükliyim bakın bakalım
Sitelerde zaten demonte oluyor ya eşyalar, belki gideceğiniz yere gönderme imkanı olur, satıcının orada anlaşmalı olduğu dükkan varsa gelip oranın ustası takar falan. Bi sorup öğrenmek gerekir.
Aysira tunalı'da. Kuğulu'dan Tunalı boyunca yürümeye başla, solda kalıyor, pierre cardin'in yanında.
Aysira Gelinlik Sitesinden modellere bak istersen. Benimki uçuş uçuş straplez yakaydı. İkinci düğünden sonra ihtiyacı olanlar giysin diye verdiğim için numarasını hatırlayamadım.
arkadas ankara sanrıım bızımde benzer bı durumumuz vardı eşim polis memuru ve bız nısanlıyken görevi mugladaydı ankaraya tayını keısn deıldı napalım dedık aılesıyle bırlıkte esyaları aldık sitelerden o zaman esıme mms le attım begendıgım modellerı her magazada bıkac tane beraber sectık gıbı olduve konustuk ankara olursa gelıp eve kuracakalrdı deıl mugla olursa bekletıp oraya gonderceklerdı gerek kalmadı ankaradayız su an yanı yardımcı oluyolar
iki tane ekleyebildim Eki Görüntüle 297761 Eki Görüntüle 297762
http://www.bestegelinlik.com/wp-content/gallery/gelinlikler_1/005-st-patrick-01_334x1200.jpg
link olarak oldu anca sonuncuda bu görüldüğü üzere tek askı takıntım var
Bizde gelinlik giyilir ,hatta cumartesi sabah koaföre gidilirdi ertesi akşama kadar gelin saçı başı öyle dururdu şuan bilmiyorum giyiliyor mu bindallı falan ,ama ben kına gecesi yaparsam düşünmüyorum bindallı gelinlik olsun istiyorum ,çünkü bir daha kız tarafında düğün olmayacak(
İnşallah nisan gibi :)))
hayirlisi olsun canim benimde nisan ayinda olmustu yani önümüzdeki nisan 2 yil olacak...
kizlarrrrrrrrrrrrr tadini cikartin bolca
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, konuyu doğru yere mi açtım onuda bilmiyorum ama sıkıntım şu; 9 Kasımda aile arasında bir nişan töreniyle nişanlanmış bulunuyorum, kayınvalidem o gün bana 2 bilezik taktı, mutfakta sohbet ederken laf arasında bilezikleri düğün günü verirsin tekrar takarım gibi bişey söyledi, bende bunu anneme anlatmış bulundum, annem kıyameti kopardı topu topu 2 bilezik mi takacaklarmış diye, baban kuzenine amca olduğu halde bi nişanda bi düğünde bilezik taktı, bunlar kız alıyo nasıl iş bu falan dedi. Ben böyle şeylere takılan ya da takıp takıştırmayı seven biri değilim ama işin içine aileler girince sıkıntı oluyo, bu konuda bi standart var mıdır, yani erkek tarafı geline şu kadar bilezik takar falan diye? tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Nisan ayını seviyorum daha bir sevicem heralde :))) sözde çok stres yaptım ama çok şükür sorunsuz geçti ,Canım rabbim seninde mutluluğunu daim etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?