Düğün takıları başımı ağrıtacak galiba :(

tam olarak acikcasi bende bilmem ama iste eskiden bindalli varmis,simdi abiyeler var ve adetlerde yerini bulsun diye herhalde yöresel giymek isteyen giyiyor.

Bizde gelinlik giyilir ,hatta cumartesi sabah koaföre gidilirdi ertesi akşama kadar gelin saçı başı öyle dururdu şuan bilmiyorum giyiliyor mu bindallı falan ,ama ben kına gecesi yaparsam düşünmüyorum bindallı gelinlik olsun istiyorum ,çünkü bir daha kız tarafında düğün olmayacak (

Sitelerde zaten demonte oluyor ya eşyalar, belki gideceğiniz yere gönderme imkanı olur, satıcının orada anlaşmalı olduğu dükkan varsa gelip oranın ustası takar falan. Bi sorup öğrenmek gerekir.

sen varya tam benim kafadansın :) bizde haftasonu and çarşısına bi bakalım dedik, bende diktirmeyi düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibi aysira nerde?
gelinlik modellerimide yükliyim bakın bakalım

sen varya tam benim kafadansın :) bizde haftasonu and çarşısına bi bakalım dedik, bende diktirmeyi düşünüyodum ama fikrim değişiyo gibi aysira nerde?
gelinlik modellerimide yükliyim bakın bakalım

Aysira tunalı'da. Kuğulu'dan Tunalı boyunca yürümeye başla, solda kalıyor, pierre cardin'in yanında.

Aysira Gelinlik Sitesinden modellere bak istersen. Benimki uçuş uçuş straplez yakaydı. İkinci düğünden sonra ihtiyacı olanlar giysin diye verdiğim için numarasını hatırlayamadım.

Sitelerde zaten demonte oluyor ya eşyalar, belki gideceğiniz yere gönderme imkanı olur, satıcının orada anlaşmalı olduğu dükkan varsa gelip oranın ustası takar falan. Bi sorup öğrenmek gerekir.

arkadas ankara sanrıım bızımde benzer bı durumumuz vardı eşim polis memuru ve bız nısanlıyken görevi mugladaydı ankaraya tayını keısn deıldı napalım dedık aılesıyle bırlıkte esyaları aldık sitelerden o zaman esıme mms le attım begendıgım modellerı her magazada bıkac tane beraber sectık gıbı oldu ve konustuk ankara olursa gelıp eve kuracakalrdı deıl mugla olursa bekletıp oraya gonderceklerdı gerek kalmadı ankaradayız su an yanı yardımcı oluyolar

aklıma yazdım mutlaka gidicem kimbilir kaç kez önünden geçtim ama gelinlik şimdi lazım oldu tabi

ankarada kalmayı istemiyoruz tatlım kendi isticek şarkı bir an önce şark aradan çıksın dedik

Son düzenleme:

seninde mi dügün hazirligindasin

2 side cok güzel farklı modeller baya da ayrıntılı ben begendım canım ınsallah gonlune gore olur

hayirlisi olsun canim benimde nisan ayinda olmustu yani önümüzdeki nisan 2 yil olacak...

kizlarrrrrrrrrrrrr tadini cikartin bolca

Nisan ayını seviyorum daha bir sevicem heralde :))) sözde çok stres yaptım ama çok şükür sorunsuz geçti ,Canım rabbim seninde mutluluğunu daim etsin ..

Takı bir nevi hediyedir ve hediyeye müdahale edilmez.

Herkesin ekonomik durumu,imkanları bir olmadığından belirli bir standartı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…