Düğün takısı nasıl olmalı?

Merhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Oralar da piyasa nasıl ki siz ucuza gittiniz öyle 🥹🤣🤣

Merhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Sizin aileniz nişanlınıza ne taktı?

Bu durumun bir standardı var mı? Herkesin bütçesi kendisine. Zaten bana şunu takın, bunu alın demek çok garip.
Çok istiyorsam gider kendime alırım, değerimi eş ve ailesi belirleyemez 🤛🏻

Bu durumun bir standardı var mı? Herkesin bütçesi kendisine. Zaten bana şunu takın, bunu alın demek çok garip.
Çok istiyorsam gider kendime alırım, değerimi eş ve ailesi belirleyemez 🤛🏻
Değer değil de düğünde insanlar ne düşünür diye gerginim. Evin tek çocuğuyum ben çünkü.

Sizin orda kızların kilosu kaç para ortalama? Ona göre anlayabiliriz abahssjsj

Değer değil de düğünde insanlar ne düşünür diye gerginim. Evin tek çocuğuyum ben çünkü.
Tek çocuk veya 8. çocuk farketmez
Hayatın senin ve herkesin hayatı biricik.

İnsanların ne düşündüğüne takilacaksan takılacağın konu bitmez, hem de mutlu olamazsın.
Kendine yetebilecek ve kimseye eyvallah etmeyecek güçte bir kadin olmak düğünde takılan 20 burmadan daha değerli 💙

Kendinize değer biçmeyin arkadaşlar ucuza gitmişsin kadar avam bir cümle daha duymadım, gelin piyasası mı ne bu, herkes ne alabiliyorsa onu takar ötesi berisi yok, bu kadar.

Atanmış bi öğretmenim buralara gelmek için inanın çok çabaladım.kendim de kendime alabiliyorum Birşeyleri. Eşya alımında yardım edecek gibi de durmuyorlar çünkü nişanlım tüm hesabı kendi ödeyecek gibi strese giriyor. Öyle olunca ben artık kötü düşünmeye başladım.

Atanmış bi öğretmenim buralara gelmek için inanın çok çabaladım.kendim de kendime alabiliyorum Birşeyleri. Eşya alımında yardım edecek gibi de durmuyorlar çünkü nişanlım tüm hesabı kendi ödeyecek gibi strese giriyor. Öyle olunca ben artık kötü düşünmeye başladım.
Eşya alımında kim, niye yardım etsin size ? 2 yetişkin insan: ortak bir bütçe oluşturup, evinizin eşyalarını alabilirsiniz herhalde. Kendi oturacağınız eşyaları, anne-babalarınızın karşılamasını bekliyorsanız; evlilik için acele etmeyin.

size ucuza gitmişsin diye bir cümle kuran insanların fikirleri ne kadar önemli olabilir aw. ucuza gitmek… kuscam simdi

Üstünü sevgilin tamamlasın ne istiyorsan

Eşya alımında kim, niye yardım etsin size ? 2 yetişkin insan: ortak bir bütçe oluşturup, evinizin eşyalarını alabilirsiniz herhalde. Kendi oturacağınız eşyaları, anne-babalarınızın karşılamasını bekliyorsanız; evlilik için acele etmeyin.
Ne kadar ters konuşuyorsunuz. Biz de milyarder değiliz alıyoruz zaten yardıma muhtaç kalıyoruz. Herşeyin fiyatı salonlar belli. Benim ailem sürekli yardım teklifi ederken karşı taraftan görmüyorum. Keşke teklif etseler de biz istemesek.

Eşyaları almaları demek sizin eşyalarınız hakkında söz sahibi olmaları demek. Ya da kendi zevklerini size dayatmaları demek. Belki ucuzunu almaları demek. Bence yetişkin insanlar olarak kendiniz eşya işini halledin ve kimseyi dahil etmeyin. Para veren söz söyleme hakkını bulur. Takı konusunda da herkes bütçesi kadar yapar. Bunun değer ile ilgisi yok bence. Fena da takmamışlar.

Back
X