Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oralar da piyasa nasıl ki siz ucuza gittiniz öyleMerhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Yani az yapıyorlar diyip benim modumu düşürüyorlar. Kastım o. Samimiyet olubca o tarz cümleler de kuruluyor.Oralar da piyasa nasıl ki siz ucuza gittiniz öyle![]()
Sizin aileniz nişanlınıza ne taktı?Merhaba yakın zamanda nişanlandım. Nişanımda 14 ayar 80 bin tl lik set, baget yüzük 1 tane 20 gram adana burması ve saat takıldı. Düğünde de 4 tane daha 20 gram adana burması takılacak.Bu normal mi bahsettiğim bazı kişiler ucuza gitmişsin diyor.
Saat aldık kaliteli mekanik saatlerden.Sizin aileniz nişanlınıza ne taktı?
Değer değil de düğünde insanlar ne düşünür diye gerginim. Evin tek çocuğuyum ben çünkü.Bu durumun bir standardı var mı? Herkesin bütçesi kendisine. Zaten bana şunu takın, bunu alın demek çok garip.
Çok istiyorsam gider kendime alırım, değerimi eş ve ailesi belirleyemez![]()
Aldığınız saat: 1 tane 20 gram Adana burması yapar mı; zorda kalsa satabilir mi, alıcısı bulunur mu ? Sanmam.Saat aldık kaliteli mekanik saatlerden.
Altınları ben sadece kendimin gibi düşünmüyorum takmam da. Bozunca o da kullanacak. Ama başta bişeyler yapmaya kaçınıyorlar mı düşüncesi hoşuma gitmiyor.Aldığınız saat: 1 tane 20 gram Adana burması yapar mı; zorda kalsa satabilir mi, alıcısı bulunur mu ? Sanmam.
Asıl satış kabiliyeti düşük bir saatle geçiştirilen adam bunları sorgulamalı.Altınları ben sadece kendimin gibi düşünmüyorum takmam da. Bozunca o da kullanacak. Ama başta bişeyler yapmaya kaçınıyorlar mı düşüncesi hoşuma gitmiyor.
Tek çocuk veya 8. çocuk farketmezDeğer değil de düğünde insanlar ne düşünür diye gerginim. Evin tek çocuğuyum ben çünkü.
Eşya alımında kim, niye yardım etsin size ? 2 yetişkin insan: ortak bir bütçe oluşturup, evinizin eşyalarını alabilirsiniz herhalde. Kendi oturacağınız eşyaları, anne-babalarınızın karşılamasını bekliyorsanız; evlilik için acele etmeyin.Atanmış bi öğretmenim buralara gelmek için inanın çok çabaladım.kendim de kendime alabiliyorum Birşeyleri. Eşya alımında yardım edecek gibi de durmuyorlar çünkü nişanlım tüm hesabı kendi ödeyecek gibi strese giriyor. Öyle olunca ben artık kötü düşünmeye başladım.
Ne kadar ters konuşuyorsunuz. Biz de milyarder değiliz alıyoruz zaten yardıma muhtaç kalıyoruz. Herşeyin fiyatı salonlar belli. Benim ailem sürekli yardım teklifi ederken karşı taraftan görmüyorum. Keşke teklif etseler de biz istemesek.Eşya alımında kim, niye yardım etsin size ? 2 yetişkin insan: ortak bir bütçe oluşturup, evinizin eşyalarını alabilirsiniz herhalde. Kendi oturacağınız eşyaları, anne-babalarınızın karşılamasını bekliyorsanız; evlilik için acele etmeyin.
Eşyaları almaları demek sizin eşyalarınız hakkında söz sahibi olmaları demek. Ya da kendi zevklerini size dayatmaları demek. Belki ucuzunu almaları demek. Bence yetişkin insanlar olarak kendiniz eşya işini halledin ve kimseyi dahil etmeyin. Para veren söz söyleme hakkını bulur. Takı konusunda da herkes bütçesi kadar yapar. Bunun değer ile ilgisi yok bence. Fena da takmamışlar.Atanmış bi öğretmenim buralara gelmek için inanın çok çabaladım.kendim de kendime alabiliyorum Birşeyleri. Eşya alımında yardım edecek gibi de durmuyorlar çünkü nişanlım tüm hesabı kendi ödeyecek gibi strese giriyor. Öyle olunca ben artık kötü düşünmeye başladım.