yok nişanlım bir turizm firmasında sorumlu olarak çalışıyor şef gibi yaniBen calismanizin bu aileye yeterli geleceginiz dusunmuyorum bir de garanti is olacak devlet memuru. Nisanliniz memur mu bari siz atandiniz diyelim bir de ona sart koyarlar.
yok kayınvalide de aynı kafadaAyrıca sizin çalışmanıza, atanmanıza, yapacağınız mesleğe karışmaları oldukça rahatsız edici.
Sizi okutmuş mu, büyütmüş mü, ne emeği var da söz hakkı buluyor kendinde. Sevmedim kayın pederi
Bi de bunun evlendikten sonrası var maalesefçok düz bakan bir aile ya anlamadım ki sorun ne beni seviyorlar ondan şüphem yok ama çok fazla kendi düşüncelerini diretiyorlar
biz belirledik ama onay alamadık ki kimseye lafımız geçmiyor o taraftanAynı evde yaşayacak kadar kendi ayakları üstünde duran bireylersiniz ama nikah tarihinizi kendiniz belirleyemeyecek kadar ailelere bağımlısınız. Sizce de bu işte bir terslik yok mu?
Kombo menüyok kayınvalide de aynı kafada
e o zaman nişanı niye taktılar ki? bir de biz gün söyledik onlar kabul etmedileraynı evde yaşıyorsunuz da kendi düğün tarihinize ailelerinizin mi karar vermesini bekliyorsunuz.ona aileler karar vermiyor siz veriyorsunuz.bence sizin net bir "evleniyoruz gün şu" diye direkt olayı kapatmanız lazım.yoksa çok beklersiniz gibi duruyor.şey olabilir mi karşının zihniyeti , siz nasılsa aynı evde yaşıyorsunuz sizin taraf buna gayet açık , çok da evlenmelik görmüyorlar sizi gibi.
biz belirledik ama onay alamadık ki kimseye lafımız geçmiyor o taraftan
Çok haklısınız. Anlıyorum. Benzerini yaşıyorum ben de. Kendimi tanımasam kendimden tiksineceğim.aynen çok gücüme gidiyor kendimden utanıyorum artık sanki evlilik meraklısıymışım gibi
oğullarını kırmasınlar diye etmişlerdir.işte hata orda, onlar evlenmiyor siz evleniyorsunuz.ister kabul etsinler ister etmesinler gün bu bitti diye dik bir duruş sergilemeniz lazım.e o zaman nişanı niye taktılar ki? bir de biz gün söyledik onlar kabul etmediler
ben ne altın ne ev ne mal ne mülk beklentisi içindeyim ama eğer öyle bir şey yaparsak bize özelliklede el olduğum için bana çok kızarlar.Koca koca insanlarsınız. Öyle çok düğün dernek ev eşya isteğiniz ve bunlar için ailelerden beklentiniz yoksa gidip nikah tarihinizi alır ailelere bildirirsiniz.
Bizde herhangi bir sorun olmamasına rağmen nikah tarihimizi alıp şu tarihte evleniyoruz demiştik ailelerimize. Ama dediğim gibi bizim iki taraftan da herhangi bir maddi beklentimiz yoktu.
ben ne altın ne ev ne mal ne mülk beklentisi içindeyim ama eğer öyle bir şey yaparsak bize özelliklede el olduğum için bana çok kızarlar.
Size başka çare bırakmamışlar.ben ne altın ne ev ne mal ne mülk beklentisi içindeyim ama eğer öyle bir şey yaparsak bize özelliklede el olduğum için bana çok kızarlar.
ne? siz neyden bahsediyorsunuz? Ne hamileliği?Aynı ev içinde yaşıyorken neden düğüne bu kadar takıldınız anlamadım düğünün ne anlamı kalmış ki zaten sanırım olası bir hamilelik durumunda sıkıntı olmasın diye istiyorsunuz düğünü başka bir önemi yok gibi bu durumda...
Yani benim için düğün nikah vb. şeyler hayatta yeni bir dönemin başlaması anlamına geliyor.Yeni bir yuva kuruluyor orada yaşanmaya devam ediliyor vs... genel olarakta böyle değil mi?Düğünden önce bir hamilelik haberi herkesi şoka uğratır normalde sizin için nasıl bir durum olur bilemem tabi...ne? siz neyden bahsediyorsunuz? Ne hamileliği?
O zaman dürüstçe yarın arayıp sormak hakkım beni sevmiyor musunuz diyeceğim en olması gereken bu değil mi?Senin nikah günü iş bulsanda olmayacak ben sana söyleyeyim. Kaç para lazımmış da biriktirememişler nişandan sonra? Kraliyet düğünü mü istiyosunuz ben anlayamadım. Aynı evde yaşıyorsunuz zaten eşyalarınız vardır, yenisi olsa güzel olur ama maddi durum yoksa alınmayıversin ne olacak?
Biz de eşimle evlenmeden 4 sene birlikte yaşadık. Evlenicez deyince 2 ailede deli oldu mutluluktan her şeyi ayarladılar sağolsunlar.
Eşimin ailesi böyle işi yokuşa sürseydi ben aytılırdım sevgilimden. Benimle evlenmek istemediği için ailesini bahane gösteriyor derdim. Ne farkı var evlenmekle birlikte yaşamanın? Tek fark zorunluluğunun olmaması. Başını alıp gitse bir taraf diğeri bakakalır arkasından. Ama boşanmak öyle değil, hakların var nafakan var eşya paylaşımı var var da var. Aile seni istemediği için böyle yapıyor, onların düşüncesinden söylüyorum bu cümleyi, tek oğulları bir gün akıllanıp senden ayrılmayı düşündüğünde engeli olmasın, başka biriyşe evlenmek istediğinde üstünde boşanmış etiketi olmasın diye.
sizin hayattaki dönemleriniz sizi ilgilendirsin ve lütfen bu başlıktan gidin!Yani benim için düğün nikah vb. şeyler hayatta yeni bir dönemin başlaması anlamına geliyor.Yeni bir yuva kuruluyor orada yaşanmaya devam ediliyor vs... genel olarakta böyle değil mi?Düğünden önce bir hamilelik haberi herkesi şoka uğratır normalde sizin için nasıl bir durum olur bilemem tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?