Durum genel olarak böyle zaten bu başlıktan gidecek bir sebebim yok edebimle konuştum hakaret etmedim üfleme falan gerek yok.sizin hayattaki dönemleriniz sizi ilgilendirsin ve lütfen bu başlıktan gidin!
durmaya çalışıyor o da iyice sıkıldı işin uzamasından.Sizi istemiyorlar bence.
Pes ettirmek için bunlar.
Nasıl olsa nişanlıla aynı evde yaşıyorlar , zateb başkası ile evlenemez , ne desek kabul eder zihniyetindeler.
Nişanlınız dik durmalı.
Tabiki onlarla muhatap olmaman en gerekeni :)O zaman dürüstçe yarın arayıp sormak hakkım beni sevmiyor musunuz diyeceğim en olması gereken bu değil mi?
İyide resti çeksin ozaman.durmaya çalışıyor o da iyice sıkıldı işin uzamasından.
edep göreceli bir kavram bence ve sizde ondan pek yok ki bana olası hamilelik ve detaylarından bahsediyorsunuz.Durum genel olarak böyle zaten bu başlıktan gidecek bir sebebim yok edebimle konuştum hakaret etmedim üfleme falan gerek yok.
Ev arkadaşı gibi mi yaşıyorsunuz ha o zaman pardon helal olsun ne diyeyimedep göreceli bir kavram bence ve sizde ondan pek yok ki bana olası hamilelik ve detaylarından bahsediyorsunuz.
çok şekersiniz vallahi =) çok hoşuma gitti akıl veriş şekliniz =)Tabiki onlarla muhatap olmaman en gerekeni :)
Madem dürüst olup açık açık konuşmak istiyosun bu meseleyi al erkek arkadaşını karşına söyle ne istiyosan ne düşünüyosan. Hatta ya evleniriz ya ayrılırız diye bi düşüncen varsa ben gidiyorum babamın evine ailenle naparsan yap bu yaza düğün tarihi almadan dönmücem de :)
Canım ona fazla bulaşma burda aklı başında herkesi banlatıp başını yakar.sizin hayattaki dönemleriniz sizi ilgilendirsin ve lütfen bu başlıktan gidin!
yok vallahi işine gelmiyor onun o da bir an önce düğün tarihi belli olsun da biz de hazırlığımızı yapalım diyorİyide resti çeksin ozaman.
Ayrıca çalışıyorsa ,biz evleniyoruz haberiniz olsun deyip geçsin.
Bence işine geliyo nişanlınızn
Hamileliğe nasıl bağladın konuyu acabaYani benim için düğün nikah vb. şeyler hayatta yeni bir dönemin başlaması anlamına geliyor.Yeni bir yuva kuruluyor orada yaşanmaya devam ediliyor vs... genel olarakta böyle değil mi?Düğünden önce bir hamilelik haberi herkesi şoka uğratır normalde sizin için nasıl bir durum olur bilemem tabi...
çok sağolun ben çok nadiren giriyorum bu foruma ondan pek bilmiyordum. tavsiyeniz için teşekkür ederimCanım ona fazla bulaşma burda aklı başında herkesi banlatıp başını yakar.
Burda sorun düğün tarihi sorunu değil bu arada.Nişanlınla konuş , halletsin o.Ailesiyle sen bu konuda yüz göz olma.
Değil gibi :)O zaman dürüstçe yarın arayıp sormak hakkım beni sevmiyor musunuz diyeceğim en olması gereken bu değil mi?
valla bugün baya bir anlattım bir kez daha anlatırım gerekirse kavga çıkar nişanlımla aramda ama bir an önce çözülsün bu konu istiyorum. çünkü benim de bir sabrım var ve taşmak üzereDeğil gibi :)
Ailesiyle değil de nişanlınla muhatap ol. Seni haksız çıkarırlar. Belki arayıp da bulamadıkları kavga fırsatını vereceksin. Gerek yok bence.
Nişanlına "Beni istemiyorsanız söyleyin, oyalamayın, ben de yoluma bakayım" de. O da istiyorsa dik duracak.
Bu iş uzadıkça tadınız kaçacak, en güzel günleriniz zehir olacak. O da görsün bunları ve önlem alsın. Sorun çıkacağını belli etmen lazım.
İnanmaaa işine geliyor. Atmış topu anasının babasının üstüne, ona bulaşan eden yok ondan. Kafa rahat onun.yok vallahi işine gelmiyor onun o da bir an önce düğün tarihi belli olsun da biz de hazırlığımızı yapalım diyor
Acaba çünkü akla gelecek son şey değil mi lütfen ya biraz samimi olun birazcıkHamileliğe nasıl bağladın konuyu acaba
Aynı evde yaşamak diyince aklına sadece seks geliyor işte , edepten hep.Seks için evlenince böyle olması normal gerçi.Edep önemli.Hamileliğe nasıl bağladın konuyu acaba
peki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?İnanmaaa işine geliyor. Atmış topu anasının babasının üstüne, ona bulaşan eden yok ondan. Kafa rahat onun.
Sana diyo öyle, napayım annemler istemiyo onları bekliyorum sıkıldım diye. İşinde gücünde sevdiğiyle evi kurulu düzeni olan adam evlenmek için niye bu kadar ağzının içine bakar ailesinin. İstiyosa gidin alın gün 300 liraya evleniyosunuz. O aile komple uzatma peşinde bu işi.
Gram samimi olsan keşke ama yok içten geliyor oAynı evde yaşamak diyince aklına sadece seks geliyor işte , edepten hep.Seks için evlenince böyle olması normal gerçi.Edep önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?