düğün tarihi sorunu

Sizi istemiyorlar bence.
Pes ettirmek için bunlar.
Nasıl olsa nişanlıla aynı evde yaşıyorlar , zateb başkası ile evlenemez , ne desek kabul eder zihniyetindeler.
Nişanlınız dik durmalı.

sizin hayattaki dönemleriniz sizi ilgilendirsin ve lütfen bu başlıktan gidin!
Durum genel olarak böyle zaten bu başlıktan gidecek bir sebebim yok edebimle konuştum hakaret etmedim üfleme falan gerek yok.

Sizi istemiyorlar bence.
Pes ettirmek için bunlar.
Nasıl olsa nişanlıla aynı evde yaşıyorlar , zateb başkası ile evlenemez , ne desek kabul eder zihniyetindeler.
Nişanlınız dik durmalı.
durmaya çalışıyor o da iyice sıkıldı işin uzamasından.

O zaman dürüstçe yarın arayıp sormak hakkım beni sevmiyor musunuz diyeceğim en olması gereken bu değil mi?
Tabiki onlarla muhatap olmaman en gerekeni :)

Madem dürüst olup açık açık konuşmak istiyosun bu meseleyi al erkek arkadaşını karşına söyle ne istiyosan ne düşünüyosan. Hatta ya evleniriz ya ayrılırız diye bi düşüncen varsa ben gidiyorum babamın evine ailenle naparsan yap bu yaza düğün tarihi almadan dönmücem de :)

Durum genel olarak böyle zaten bu başlıktan gidecek bir sebebim yok edebimle konuştum hakaret etmedim üfleme falan gerek yok.
edep göreceli bir kavram bence ve sizde ondan pek yok ki bana olası hamilelik ve detaylarından bahsediyorsunuz.

edep göreceli bir kavram bence ve sizde ondan pek yok ki bana olası hamilelik ve detaylarından bahsediyorsunuz.
Ev arkadaşı gibi mi yaşıyorsunuz ha o zaman pardon helal olsun ne diyeyim

çok şekersiniz vallahi =) çok hoşuma gitti akıl veriş şekliniz =)

sizin hayattaki dönemleriniz sizi ilgilendirsin ve lütfen bu başlıktan gidin!
Canım ona fazla bulaşma burda aklı başında herkesi banlatıp başını yakar.
Burda sorun düğün tarihi sorunu değil bu arada.Nişanlınla konuş , halletsin o.Ailesiyle sen bu konuda yüz göz olma.

İyide resti çeksin ozaman.
Ayrıca çalışıyorsa ,biz evleniyoruz haberiniz olsun deyip geçsin.
Bence işine geliyo nişanlınızn
yok vallahi işine gelmiyor onun o da bir an önce düğün tarihi belli olsun da biz de hazırlığımızı yapalım diyor

Hamileliğe nasıl bağladın konuyu acaba

Canım ona fazla bulaşma burda aklı başında herkesi banlatıp başını yakar.
Burda sorun düğün tarihi sorunu değil bu arada.Nişanlınla konuş , halletsin o.Ailesiyle sen bu konuda yüz göz olma.
çok sağolun ben çok nadiren giriyorum bu foruma ondan pek bilmiyordum. tavsiyeniz için teşekkür ederim

O zaman dürüstçe yarın arayıp sormak hakkım beni sevmiyor musunuz diyeceğim en olması gereken bu değil mi?
Değil gibi :)
Ailesiyle değil de nişanlınla muhatap ol. Seni haksız çıkarırlar. Belki arayıp da bulamadıkları kavga fırsatını vereceksin. Gerek yok bence.
Nişanlına "Beni istemiyorsanız söyleyin, oyalamayın, ben de yoluma bakayım" de. O da istiyorsa dik duracak.
Bu iş uzadıkça tadınız kaçacak, en güzel günleriniz zehir olacak. O da görsün bunları ve önlem alsın. Sorun çıkacağını belli etmen lazım.

valla bugün baya bir anlattım bir kez daha anlatırım gerekirse kavga çıkar nişanlımla aramda ama bir an önce çözülsün bu konu istiyorum. çünkü benim de bir sabrım var ve taşmak üzere

Ebepten yoksun olanlar banlandı benden kaynaklı değil bu formda iftira bile gördüm vay be :))))

yok vallahi işine gelmiyor onun o da bir an önce düğün tarihi belli olsun da biz de hazırlığımızı yapalım diyor
İnanmaaa işine geliyor. Atmış topu anasının babasının üstüne, ona bulaşan eden yok ondan. Kafa rahat onun.
Sana diyo öyle, napayım annemler istemiyo onları bekliyorum sıkıldım diye. İşinde gücünde sevdiğiyle evi kurulu düzeni olan adam evlenmek için niye bu kadar ağzının içine bakar ailesinin. İstiyosa gidin alın gün 300 liraya evleniyosunuz. O aile komple uzatma peşinde bu işi.

peki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…