düğün tarihi sorunu

peki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?
Nüfusa kayıtlı olduğun şehirden başka bir şehirde nikah yapmanın şartları vardı.Nikah dairesine gidip sorup öğren ya da telefon aç.

valla bugün baya bir anlattım bir kez daha anlatırım gerekirse kavga çıkar nişanlımla aramda ama bir an önce çözülsün bu konu istiyorum. çünkü benim de bir sabrım var ve taşmak üzere
Küçük bir cinnet her şeyi çözer mi diyorlardı burada
Kavga etsen haksız değilsin. Bu senin de ilişkinse, söz sahibi olmak en doğal hakkın. Onun ailesinden önce senin ne istediğin önemli. Gidip bi imza atmak da zor geliyorsa hiç bulaşmasın bu işlere...

peki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?
Şöyleki başvuruyu farklı il için yapıyorsan birinin ikematgahının o ilde olması lazım. Ayrıca başvuruyu tek yaparsın ama sağlık raporu fotoğraf kimlik fotokopisi ne bileyim nüfus kayıt örneği falan götürmen gerekiyor hem senin hem eşinin. Yani o bazı belgeleri almadan yapamazsın başvuru

Biz de başvuruyu tek kabul etmediler. Benim ikametimin olduğu ilde nikahımız olacaktı. Bana dosya açmak için iki tarafında imzasının olması gerektiğini söylediler. İkimizin imzası ile açıldı dosya ve bize gerekli evrak listesi verdiler. Biz tamamlayıp tekrar beraber teslim edip dosyayı kapattık. Bir günde tamamlayamadığımız için üç kere şehir dışından geldi eşim. (Elektrik kesildi ikinci gelişinde dolayısıyla bilgisayarlar çalışmadı) Onun raporları ben getireyim dedim memur kabul etmedi. Beraber getireceksiniz dedi.

Bize olur demişlerdi belki tanıdık vardı ondan mı bilmem.
Bizde heyecan içinde başvuru yaptığımız için ikimizde gitmiştik, fark edemedik belki de bu yüzden olup olmayacağını.

Bence sen nişanlını al karşına ben aileme ve kendime daha fazla bu saygısızlığı yapamıcam sizden lüx beklemiyorum ailenle konuş ya bi tarih alınsın yada ben bavulumu hazırlayıp ailemin yanına dönüyorum de

Zaten beraber yaşıyormuşsunuz ,bunu resmileştirmek neden bu kadar zor erkek tarafı için anlamadım .

Gidin nikahı yapın.. Düğünü de isteyince yapsınlar.. Belki çocuğunda olur düğünde deyin.. Bakalım ne yapacaklar..

Sevgilimle beraber yaşadım

Evlenmeye karar verdik düğünü organize ettik ve iki aileye de haber verdik

Kv kp kızı istemeden olmaz dedi

Gittik annem babamdan beni istedik hatta ben düğün davetiyelerini de götürdüm yanımda annemler dağıttılar sonra

Yani neden gidip onlara bize düğün yapın diye yalvarıyorsunuz ki iş bul, atan, para yok vs gibi bahaneleri dinliyorsunuz

Paranız yoksa çekip krediyi yapın düğünü ille de düğün istiyorsanız ya da yapın nikahı olsun bitsin

Onlara neymiş sizin çalışacağınız işten? Geçinecek olan sizsiniz. Bu evliliği istemiyorlar belli ki, bu da kılıfı olmuş. Bu kadar uzatmaları bile başarı.

İstanbula niye gidiyorsunuz nikah için? Antalyada günü alın, ailelere haber verin gelirlerse gelirler. Düğünü de ne zaman isterlerse yaparlar.

Zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz
Nişanlının ailesi de artık formaliteye gerek görmüyor heralde

Gerçekten bu devirde erkek evi kız evi birbirine karışmış. Genel olarak buradan okuyorum hep oğlan evi naz peşinde. Bizim ikimizinde işi var ama hala biZde bekliyoruz. Gerçekten aileler evlendirmek deyince konuşurlar iş icraata gelince tık Yok. Bir ton bahane Yok memuriyetmiş falan çok kolay sanki

Ya sizi istemiyorlar ya da nasıl olsa beraber yaşıyorlar diye masraftan kaçmak için düğün yapmak istemiyorlar.

İşi sağlama almak istiyorlar çalışan gelin bulup erkek aileleri de açtı artık Gözünü.
Nişanlınla kendi aranızda çözecekseniz.

Seni oyaliyorlar. Nisanlinin da işine geliyor. Zaten aynı evdeyiz ne gerek var diye. Sen kendin bu hakkı vermişsin ellerine evlenmeden aynı ev ne demektir. O da zaten avcumda der umursamaz. Bütün büyüsü zaten bozulmuş. Çık git evine bende hata evlenmeden aynı evde yaşıyorum ya biter yada adam akıllı bi düğün yaparsın ben oyuncak değilim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…