- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Nüfusa kayıtlı olduğun şehirden başka bir şehirde nikah yapmanın şartları vardı.Nikah dairesine gidip sorup öğren ya da telefon aç.peki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?
Evet konuyla ilgili akla gelecek son şey. Senin yazdığını okumadan hiç de hamilelik geçmedi aklımdan.Acaba çünkü akla gelecek son şey değil mi lütfen ya biraz samimi olun birazcık
Küçük bir cinnet her şeyi çözer mi diyorlardı buradavalla bugün baya bir anlattım bir kez daha anlatırım gerekirse kavga çıkar nişanlımla aramda ama bir an önce çözülsün bu konu istiyorum. çünkü benim de bir sabrım var ve taşmak üzere
Hıhı tabi ok.Evet konuyla ilgili akla gelecek son şey. Senin yazdığını okumadan hiç de hamilelik geçmedi aklımdan.
Alakaya çay demle, gel bize bazı bazı
tamamdır teşekkür ederimNüfusa kayıtlı olduğun şehirden başka bir şehirde nikah yapmanın şartları vardı.Nikah dairesine gidip sorup öğren ya da telefon aç.
Şöyleki başvuruyu farklı il için yapıyorsan birinin ikematgahının o ilde olması lazım. Ayrıca başvuruyu tek yaparsın ama sağlık raporu fotoğraf kimlik fotokopisi ne bileyim nüfus kayıt örneği falan götürmen gerekiyor hem senin hem eşinin. Yani o bazı belgeleri almadan yapamazsın başvurupeki bir şey soracağım. Ben antalyadan istanbulda evlenmek için gün alıp işlemleri yapabilir miyim?
Şöyleki başvuruyu farklı il için yapıyorsan birinin ikematgahının o ilde olması lazım. Ayrıca başvuruyu tek yaparsın ama sağlık raporu fotoğraf kimlik fotokopisi ne bileyim nüfus kayıt örneği falan götürmen gerekiyor hem senin hem eşinin. Yani o bazı belgeleri almadan yapamazsın başvuru
Bize olur demişlerdi belki tanıdık vardı ondan mı bilmem.Biz de başvuruyu tek kabul etmediler. Benim ikametimin olduğu ilde nikahımız olacaktı. Bana dosya açmak için iki tarafında imzasının olması gerektiğini söylediler. İkimizin imzası ile açıldı dosya ve bize gerekli evrak listesi verdiler. Biz tamamlayıp tekrar beraber teslim edip dosyayı kapattık. Bir günde tamamlayamadığımız için üç kere şehir dışından geldi eşim. (Elektrik kesildi ikinci gelişinde dolayısıyla bilgisayarlar çalışmadı) Onun raporları ben getireyim dedim memur kabul etmedi. Beraber getireceksiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?