- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Boyle cumleler kuran adamla evlenipte ne hayir gorucek allah askina.sanki lutfediyor beyefendi.Daha ucuz bi düğün salonun da yapsanız olmaz mı
+1000Düğün yapamaz durumdadır anlarim.karsisinda esi olacak genc 1 kadin var.azz bi dur bakalim.deger ver ozen goster o kadina.
Derdini anlat durumunu anlat.cokta şeyime ister evlen ister evlenme ne demek.siz o imzayi atmadan bin defa daha dusunun derim
Düğün kadar saçma bişey yok kuzum. Ben eşime yalvardım düğünümüz olmasın diye. Dinlemedi beni illa istedi yemekli düğün yaptık ve bütün takılan para düğüne gitti. O parayla borç ödeyebilir ya da tatile çıkabilirdik olmadı.. düğün zmaanı insanların psikolojisi Allak bullak oluyor. Bu öküz gbi davranmasını o psikolojiye bağlıyorum. Kaldı ki durumum yok diyormuş. Düğün salonuna vermediğiniz para emin ol sizi çok rahatlatacakMerhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
Parası yok, babası da yok. Bir erkek çocuğu için çok zor bir durum. Ne yapabilir bu durumda? Eşim 6,5 milyar verdi, yemekli yemekli düğün yaptı. Ne oldu? O kadar az takı takıldı ki, hatta takı töreni bile yapılmadı çoğu kişi takamaz diye. Takanlar da çeyrek taktı taktı gittiler. Neye yaradı? Asla düğünü karşılamadı, oturduk bir de onu ödedik yok halimizle. Ev kira, borç gırtlakta olunca düğün de olmasaydı keşke dedim. Bence çocuğu bunaltmayın. O borcu ikiniz ödeyeceksiniz. Yoksa yoktur. Nereden bulsun? Üstelik düğün sezonu başladı, fiyatlar uçtu. Ne yapabilir? Sizin birikmişiniz varsa siz tutun bir salon. Ne olacak ki?
Cok dogru. Bu mantikda birisiyle nasil yuva kuracaksin merak ediyorum dogrusuMaddi durumu olmayabilir. Ama kusura bakma da bir tarafımda değil diye konuşuyorsa çok da evliliği istediğini sanmıyorum. Aranızda yaşanan belli şeyler var galiba sen nasılsa mecbur hissedip evleneceğini nikah da olsa kabul edeceğini çünkü ona muhtaç olduğuna inanıyor. Eğerki birlikte oldunuz diye seni böyle umursamıyorsa bırak gitsin. Namus iki bacak arasında değil. Asla mecbur hissetme kendini. Evlenmeden önce sana bunu yapan neler yapar. Akıllı ol.
Siz Eger dugunu baskalari icin yaparsaniz Boyle hayal kirikligi yasarsiniz. Dugun demek mutlu gun demek siz misafirleri Bu mutlu gununuze ortam olmalari icin davet ediyorsunuz acaba ne kadar takla akla ne tala anlar diye davet ederseniz Boyle olur isde. davetlilerden taki takmalarini beklemeniz yanlis bence.
Bende evlendigim de yapmisdik biraz masraf Ve taki toreni olmiycak dedik yakinlarimiza cunku imkani olan var olmayan var. neden benim dugunume ezilerek gelsinler ki. Ben onlari mutlu gunume ortak olmalari icin cagiriyorum bana ne takacaklarini gormek icin degil. Maalesef dugunlerimiz aslindan cikmis "acaba ne kadar toplariz" gunleri olmus.
Söylediği küfürlerle haklıyken haksız duruma düşmüş bence.Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?