Düğün yok

Cnm o küfürleri etmese çok iyiydi ama bana kalırsa çaresizlik ten dolayı çok sinirlenmiş..senden de anlayış beklemiş.olmayincada delirmiş psikopata bağlamış.eger genel anlamda iyi anlaşıyorsaniz,düzgün bı insan olduğuna inaniyorsan,dugundu nişandi takılma derim..Ama mesela çok uygun fiyatlı yerlerdmi olmaz acaba.senin illede düğün diye ısrarcı olman..Maddi durumum yok diye bangır bangır bağıran aile desteğinde olmayan birine,banane illede düğün demen,çocuksu olmuş.sen çözüm uret ne bilim kendi ailenle bı istişare et,daha uygun yerlere filan bakıp ikna etmeye calis..Bak yuvada kuracaksiniz ne güzel bu tarz şeyler yüzünden ilişkinizi yıpratmaya degmez

Daha şimdiden bu küfürleri ediyorsa evlendikten sonra ağız burun dalar .şimdiden söyleyeyim ...sana saygısı yok sevgiside niye dersen adamın umrunda değilsin seni kaybetme korkusu yok

şanslısınız ki adam kendini en başta belli etmiş.bile bile lades denmez.

ne desem bilemedim. bir kere nişanlın çok terbiyesiz. durumu yoktur yapamayacağını söyler anlarım ama çok da bilmem neyimde vs bunlar çok çirkin ve en güzel zamanlarını mahvediyor senin. olgunluk sıfır adamda. keşke nikah tarihinize daha çok olsaydı. düşünme imkanın olurdu. ben yine de erteleyebilirseniz nikahınızı ertele derim. bu adamı daha iyi tanıman lazım sanki.

Simdi söylediği kufurler olmasa. Imkan meselesi gonul isterki olsun ama kırma madem durumu yok derdim ama... hersey karşılıklı anlayış ile ilerler. Simdden size küfürler eden, rest çeken evlendikten sonra neler yapmaz ??? Ben olsam böyle bir adam ile evlenmezdim. Demek ki sizi kaybetmekten korkmuyor ki evlenmezsen evlenme diyebiliyor??? Bu kadar ezdirme kendini , o küfürlere karşılık evlenirsende evlendiktwn sonra cok konunu okuruz derim.

Sen veya ailen yapsin dugunu.

Yoksa yoktur yapacak bir sey yok.

Ama adam kufurbaz ve yaklasimi hic hos degil.

Evlenmezsen evlenme umrumda degil tavri kirici.

Yarin bir gun tartistiginda mahkeme orda git bosan umrumda degil derse ne yapacaksin?

Bence blof yapti sana ama sen bu lafi yutma.

Dugunu gectim olsada olur olmasada ama bana hemen yol vermen evlenmezsen evlenme demen cok zoruma gitti.

Bana zaman ver dusunmek istiyorum nikahi erteleyelim bu cumleden sonra evlenebilecekmiyim bir dusunmem lazim de.

Eger gercekten ayrilir senden umrunda olmazsa da uzulme dik dur.

Adam haklı benim düşünceme göre. Ona laf söyleyeceğine yeter ki mutlu olalım eşim yanımda olsun deseydin uzulmezdin.
Ayrıca düğün merakı nedir yaaa.
Bana göre sevdiğim adam yanımda olsun yeter.
Hem adamın babası da yok bu hayatta kim bilir ne zorluklarla yaşadı evine annesine baktı.
Çok bencilsin.
Düğün çok istiyorsan çünkü sen istiyorsun o zaman sen yap düğünü. Illa her şeyi erkek mi yapacak. Ohh ne âlâ.
Duzenleme: küfrediyormus. Yeni okudum. O zaman iş degisir. Ama kafa yapini değiştir.

Yolun başındayken.arkana bakmadan kaçççç

seninle evlenmek istemiyor demek ki. bas tekmeyi.

Bende öyle söyledim bulamayacağımızo heryerin çok pahalı olduğunu söylüyor
ucuz bir yerler mutlaka vardır.
sadece maddi imkansızlık bir yana, hiç çabası yok diyorsun, üstelik sana saygısı yok. kaba, küfürbaz.
bundan koca olur mu? meçhul.

benim de iki şehirde düğünüm oldu ama maddi imkanlar kısıtlıydı.
eşime bazen yeniden evlensek diyorum, şöyle rahat bir düğün yapsak vs.
ama millet güler bize :)

Canım sen haklısın tabiki bir genç kızın en büyük hayalidir düğününde beyaz gelinlikle kuğu gibi ortada süzülmek ki umarımda yasarsın bu mutluluğu ama nişanlın kusura bakma ama tam bir öküz insan bunu böylemi söyler herşeyin bir usulü var hayat senin benim naçizane fikrim çok iyi düşün imzayı atmadan önce derim evlilik sevgililik nişanlılık gibi değil bir ömür bu şekilde davranan bir insana tahammül edebilecekmisin???

Maddi durumundan dolayi dugun yapamiyorsa anlarim ama o kufure tek cevabim aslaa olurdu.

Bir kizin en buyuk hayali beyaz gelinliktir ne olursa olsun hayallerini gerceklestir derim sonradan pisman olma..,Bir de sana oyle diyen adamlavhayat gercekten gecmez o nikahi kiydigin zaman her sey daha da cok degisiyor bugun param yok diye dugun yapmayan yarin param yok sana bakamam da der calismani da ister zoraki..

Ben de sunu anlamiyorum.genelde dugunun gereksizligini dusunenler kendi dugunlerini yapanlar siz hevesinizi almis hazzini yasamissiniz.hic yapmasaydiniz o zaman demekki icinizde kalacagini dusundunuz.konu sahibinden bir dugunu esirgeyen bi zahmet evlenmesin.bi isaret aslinda bu dugun bahane.senin hassasiyetine onem vermiyor.evlendiginde farkli olaylarda daha rahat belli edecek kendini.ve agzi da cok cirkin saygisi yok.evlenme sen bunlan.

Erteleyin senin konularini biliyorum surekli bir yangindan mal kacirir gibi evlenme istegi icindesin iki taraftanda desteginiz yok birde annen surekli para istiyor hatta kotu yola duserim diye tehdit etmisti seni vermem diyince 1 yil gec evlenmek hayatindan birsey goturmez ama icinde kalmadan dugun gelinlikle evlenmeni saglar
Sen hem istiyorsuki hersey istedigin gibi olsun kina olsun dugun olsun balayi olsun evde eksik olmasin vs vs hemde aksamasin uzamasin hemen olsun ailelerdede sifir destek e yok oyle bir dunya herkes zorlaniyor bazi seylerden vazgeciyor
Yok yok!yoktan anlamiyosunda biraz anladigim.imkani yok artik konu ne kadar uzadiki canina tak edip kufur etti
İsrarcisin cunku konularindan hatirliyorum
Uzatin hem sen onu daha iyi tanirsin hem birikim yapar dugun yaparsiniz eksiginizi ufak ufak tamamlarsiniz

Son düzenleme:
Hayaller imkanlar doğrultusunda gerçekleştirilir. Düğün yapmaya para yoksa illa da olsun diye diretmenin anlamı yok. Ben zaten hiç sevmem düğünleri mümkün olduğunca gitmem. Her genç kızın hayali düğün falan değildir. Gelinlik denilse anlarım da herkes düğün hayali kurmuyor. Ne düğün yaptım ne içim de kaldı. Gelinlik desen Sabah 8 den gece eve girene kadar ustumdeydi. Dış mekan çekimi , nikah, sonrasında yakın aile dostları ile eğlence mekanı.. cogu kadin yazmis ki erkek hayalini gerceklestirmek zorundaymis ,adam durumum yok diyor karşı taraf illa da düğün isterim diyor? ?? Napsin çalsin mi. Varda mi yapmıyor?? Adamın babası yok herseyi kendi yapıyor bide olmayan para için niye çaba göstermiyorsun diye kavga ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…