- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 39
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
ömür boyu her dugunde ic gecireceksin. gozlern dolacak uzuleceksin. baskalarinin en mutlu gununde uzuleceksin. her dugun gordugunde belkide keske diyeceksin. belki basina kakacaksin belki o senin basina kakacak dugun bile yapmadim geldin diyecek. evliligin yipranacak. iyi dusun derim.Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
madem öyle evlenmeyin. Karşı taraf için fedakarlık ettikçe zarar gören siz olursunuz. Seven insan sınırlarını zorlar, he yine de elinden bişe gelmiyorsa da böyle konuşmaz. Benim bi konuma bir yorum yazılmıştı " hep söylüyorum evlenmeden önce biraz emek verdirin, emek çektirin şu erkeklere" diye. Kesinlikle doğru. Evlenmeyin.Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
Adam durumum yok düğün yapamam demiş. Daha neyin çabası? Borç mu bulsun, mutlu mu olacaksınız o zaman? Baba yok diyorsunuz, ailesinin destegi yok diyorsunuz. Herkes adamın kufrune takılmış ama kim bilir o raddeye gelene kadar ne tartıştınız.
Hem bu kadar çok düğün istiyorsanız, imkanı varsa sizin aileniz yapsın olmaz mı?
Hiç öyle bir insan değilim. İnsanları yaftalamadan önce iki kere düşünün bence.Yarın dayak yediğinde de böyle derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?