Düğünde erkek tarafından istenecek takılar ne kadar olmalı ?

Karşılığında siz ne alacaksınız veya takacaksınız ? Anneniz zamanında ona o kadar altın vs.takılmış mı ?
Herkesin gelenekleri görenekleri farklıdır tabi bence sözlünüzle aranızda ortak makul bir takı belirlemesiniz.Kimse kimseyi zorlamamalı..Bu kadar takı karşılığı sizde herşeyin en lüx ünü yapmalısınız bence nacizane fikrim.

Anneniz ilerde kocasından parasını nasılsa alırım diyeni çatır çatır emzirdi sizi.

Süt hakkı mı böyle bir şey var mı gerçekten? Bazen anneler sana sütümü helal etmem diyor ama dinimizce helal etmeme diye bir hakları yok diye biliyorum. Hem damadın Annesinin süt hakkı yok mu o halde? O oğluna süt vermemiş mi, o zaman siz de ona süt hakkını vermeniz gerekir.

Annene söyle seni tartsın gram başına istesin fiyatı. O ne öyle satar gibi. Ayrıca anneni dinlemek zorunda değilsin.

Görgüsüz derler çünkü ailen aşırı görgüsüz ve çiğ kusura bakma.
Çok sinirlendim ya. Satılık mısınız siz? İki insan evleniyor daha baştan karşo tarafa eziyet ediyorsunuz. Erkek arkadaşının yerinde olsam koşarak kaçardım.

Canım orta yol bulunur ama süt hakkı nedir ya Allah aşkına. Annesin zaten bakacaksın.
Bence nişanlınla ortak bir şey belirle bir de ailenin bu durumunu karşı taraftan gizle ilerde ailen görgüsüz derslerse üzülme. Zaten öyle diyenler çıkacaktır kızlar ne olursa olsun aile ailedir.
Ben düğünümde benim dışımda kimseye bir şey aldırmadım. Eşimin ailesi aşırı pinti idi . Babama sordular ne yapalım diye babam da her şey sizin şerefinizedir bütçenize göre dedi çekildi onlar da hiçbir şey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…