valla bana nişanda takılan 1 tane kolyesi küpesi yüzüğü olan set 6 tane bilezik 3 yüzük 1 saat ve set takılmıştı.9 temmuz 2009 da evlendim görümcem inci yüzük eltim sünnet altınının büyüğünü kayınvalidemde bilezik taktı nişanda 1 tane nişan kıyafeti abiye olarak 1 tanede takım elbise gecelik takımı ve ayrıca 1 bluz ve pantolan almışlardı.1 tane nişan kıyafetimin altına giymek için abiye ayakkabı 1 tanede normal günde giymek için ayakkabı ve ev terliği almıştık fantazi
Takı olarak soruyorsan eğer sözde kaynanam bir künye taktı nişanda 22 ayar pahalı bir set takıldı 3 ağır bilezik 1 yüzük alyansımı ve tekaş pırlantamı zaten nişanlım aldı 3 bilezikte bizimkiler taktı sırnaşık şey
düğün için + bişey istemedim ne takarlarsa zaten keside kesmedik biz... Sonuçta kendimiz yapıyoruz herşeyimizi hoş benim ailemin taktığı bilezikleri ben ve nişanda takılan takılarıda nişanlım aldı :umursamaz:
Kıyafet olarak soruyorsan eğer 1 takım elbise , 1 nişanlık, 2 çanta, 2 ayakkabı,2 terlik, 2 iç çamaşırı,1 komple sabahlık seti, ayrıyetten 2 atlet kilot seti,makyaj seti, aklıma geldikçe eklerim zaten bohça bölümündede resimlerim var opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
Yok kıs sormuşya bende cevap verdim ne nispetikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?