• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde sahte set!!!

ay desinler ayol, hem muğladan gebzeye gelin gitmicekmisin? duymazsın ki :) sahte olduğu anlaşılırsa daha çok dedikodu yaparlar bence hiç riske girme derim.
cnm aileler burada ya :) yoksa ben hiç dedikodulara kulak asmam da ailem takar diye.. geçen yakın bi arkadaşıma bahsettim bu konuyu kafayımı yedin aldıracaksın alsınlar eşek gibi almak zorunda diyor halden anlamıyor. kendisi 3000 tl ye set aldırdı ama balayına gitmedi. set yerine balayına gideriz hem diyorum "ben gitmedim balayına birşey de olmadı ama set alınır saçma sapan iş yapma" diyor yani insanlar böyle en yakın arkadaşların bile

Bende çok mantıklı buldum fikrinizi, 1 defa takmadığım setim kasada öylece yatıyo satmak istesek zarar etmiş olucaz kullanmadığım setin boş yere zarara satılmasıda ayrıca canımı sıkıcak zaten.
İstanbulda çoğu bujiteride sahte setler oluyo hatta geçen gün sahte oldugunu anlamadığım bir takım 50 tl civarıydı altın alyansımı bile kullanmıyorum imitasyom bir alyans aldım herkes altın sanıyo 10 tl ye aldım diyince ağızları açık kalıyo.

cnm paramız olsa aldırmayı isterim tabi ama maddi sıkıntılarımız var erkek arkadaşımla para biriktireceğiz diye üstümüze başımıza bile bir şey almaz olduk :) aile desteği fazla yok bi de yeni atandı ve borcu var biraz yani tuzumuz kuru olsa alırdık tabi :)
Anlıyorum canım yapmak istediğini takdirle karşılıyorum :KK51:Istedin tarz takıları heryerde bulursun,ilerde almadım diye pişman olma biz kadınların duyguları zamanla değişiyor,Allah mutlu etsin ne diyelim :KK56:

canım benim setim var taşsız 24 ayar hiçte öyle dediğin kadar zarar etmiyor 200 lira filan ancak

taşlı 14 ayar sete 3 bin verirsen dediğin kadar edersin

cnm bizim burada böyle setler takılıyor hani kolyesi bu gibi oluyor. arkadaş aldı geçen yıl bu tarz birşey di 3000 tl
Å-ık-Gelin-Başı-Modelleri[1].webp

ben baktım buralarda öyle şeyler pek yok ama istanbula gideceim bi kaç ay sonra oradan bakarız artık :)
şöyle de bir durum var ben takılmadı demesin kimse diye böyle bir şey yapmadım.nasıl başka bir düğün olduğunda abiyemize uygun takı alıyoruz.benim yaptığım öyle birşeydi.ama herkes setini nerden aldın diye sordu.çok beğendiler.bana kullanmayacağım şeye para vermek ya da verdirmek saçma geliyor.o arkamdan konuşacak olanlar kendi gelinlerine 2 tane alsınlar,kendi kızlarına 2 tane istesinler.

cnm aileler burada ya :) yoksa ben hiç dedikodulara kulak asmam da ailem takar diye.. geçen yakın bi arkadaşıma bahsettim bu konuyu kafayımı yedin aldıracaksın alsınlar eşek gibi almak zorunda diyor halden anlamıyor. kendisi 3000 tl ye set aldırdı ama balayına gitmedi. set yerine balayına gideriz hem diyorum "ben gitmedim balayına birşey de olmadı ama set alınır saçma sapan iş yapma" diyor yani insanlar böyle en yakın arkadaşların bile
anlıyorum canım bende aynı evrelerden geçtim, bütçeme göre bişi aldım, öylece duruyo. ama dediğim gibi yerinde olsam riske girmezdim, boşboğazın biri söyleyiverir daha kötü hal alır durum. büyük risk yani hiç takmamışlar desinler daha iyi. sahte taktılar demektense..

Düşünce yapınız çok iyi. İyi niyetli ve çözüm için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Eminim ki yuvanızda da mutlu olacaksınız.
Anneniz çok ısrar etmiyorsa sete de gerek yok ama güzel imitasyonlar da var.

bende set istemedim. ve millete gösteriş olsun diye set aldırmadım. onun yerine istedikleri kadar bilezik taktılar.

sahte set aldırma takmayıversinler. milletin ne dediğini umursamayın...

anlıyorum canım bende aynı evrelerden geçtim, bütçeme göre bişi aldım, öylece duruyo. ama dediğim gibi yerinde olsam riske girmezdim, boşboğazın biri söyleyiverir daha kötü hal alır durum. büyük risk yani hiç takmamışlar desinler daha iyi. sahte taktılar demektense..
bilmiyorum kafam karışık çook hemde ...

ben de öyle alacağım setimi.
miavento yaz nete çıkar. ordan alacağım.
beştaşım ordan, gittim gördüm, set olmasa da aldım memnunum.

Takı fiyatlarını pek bilmiyorum ama 300 liraya imitasyon yada kaplama alacağına altın ince bir zincir ve bir de kolye ucu alsanız daha iyi değil mi?

Anlıyorum canım yapmak istediğini takdirle karşılıyorum :KK51:Istedin tarz takıları heryerde bulursun,ilerde almadım diye pişman olma biz kadınların duyguları zamanla değişiyor,Allah mutlu etsin ne diyelim :KK56:
onun yerine balayına gideriz bi de günlük takabileceğim bir kolye alabilir altından ucunda kar tanesi gibi figürler olan modellerden ben ancak öyle bi kolye takarım bi de erkek arkadaşım yeni atandı şu an çok borç var ama 1 yıl sonra durumumuz düzelince almak istediklerimizi alırız sonra inşallah

Takı fiyatlarını pek bilmiyorum ama 300 liraya imitasyon yada kaplama alacağına altın ince bir zincir ve bir de kolye ucu alsanız daha iyi değil mi?
en kötü ihtimal 300 tl lik olanlardan olur diye düşündüm ama onu düşünmüyorum cnm.. 70-80 tl ye bujiterilerde bulurum bi set herhalde... zaten seti sahte alırsak öyle bi kolye alacak hediye bi de balayını gideceğiz inşallah. ama düğünde öyle zincir küçük kolye takacak olsam sıkıntı hiç olmazdı hiç düşünmeden alırdım kullanabileceğim birşey sonuçta ama işte burada bi set adeti var

takı sevmeyen bir kızla karşılaşınca ben şok:KK57:
Şaşırma ben de saat bile takmam:KK53: Zaten uygun bir şey bulmam da imkansız, bileklerim ve parmaklarım aşırı ince, aldıklarım hiçbir zaman oturmaz, düşer hep. Hem de böyle kaşıntı mı desem, sıkışma desem öyle bir his oluyor, rahatsız oluyorum o sebepten hiç takım yok benim.
Bu arada güzel fikir, iki üç bujiteri gezsen bulursun konu sahibi hanım. Altını ben de sevmem, sapsarı itici geliyor, ne o öyle Mısır kraliçesi gibi her her gün:KK53:

Back
X