Borç bulup takın. Ben kesinlikle oyle yapardım. Umarım sıkıntılarından kurtulursun biran önce.merhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
beştaş, çeyrek , yüzük sen zaten fazla fazla takmışsın.biri bir şey der diye düşünüp ille bir şey takıcam deme.Kim ne derse desin kime ne? Kimin haddine? Bir ev hediyesi alır gidersin sonradan.5 taşı niye sen aldın ki onu kardeşinin alması gerekmiyor muydu?yüzük falan alan görümce ne biliyim görmedimmerhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
Bence de takma.merhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
borç alma imkanın varsa biryerden takabilirsin, büyük altın mesela...ayrıca 14 ayar bişi alcaksan taksit imkanı var kuyumcularda...merhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
borc dusunmuyorum aslida kolyeyi takmak yada takmamak secenegim . sagolun uzum zamanl süreceğini sanmam bu durumunBorç bulup takın. Ben kesinlikle oyle yapardım. Umarım sıkıntılarından kurtulursun biran önce.
iyide en basinda bilezik taki hediye edildi geline benmde ona ortak olmam ne kadar dogru olur bilmedim şimdiMillete karşı annemin takacaklarindan birini takar sonrada ev hediyesi alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?