Benim kardeşimin nişanında takılanlar yani erkek tarafının taktıkları gelinde kaldı normalde öyle olmuyor mu. Yani biz gelin görmeye nişanda taktık annemgil istemedi hep gelinimizde kalıyor ben öyle biliyorumSöz ve nişan olduğuna göre annenizde elbet altın vardır daha önce takılanlardan.
Annenizden birkaç tane altın alıp onları yarım ya da tam altın yaptırıp takabilirsiniz.
Hiç takmamak uygun düşmez bence.
Benim kardeşimin nişanında takılanlar yani erkek tarafının taktıkları gelinde kaldı normalde öyle olmuyor mu. Yani biz gelin görmeye nişanda taktık annemgil istemedi hep gelinimizde kalıyor ben öyle biliyorum
isteyemem ne yazikki zaten yeterince borcumuz vat ailemizeSöz ve nişan olduğuna göre annenizde elbet altın vardır daha önce takılanlardan.
Annenizden birkaç tane altın alıp onları yarım ya da tam altın yaptırıp takabilirsiniz.
Hiç takmamak uygun düşmez bence.
ceyrege para yok diyom sen yarım diyon bacim kolyeyi takiyimmi sence ?Benim gorumcem bana bişey takmasaydı duğunumde e§imin her seferinde başina kakardım
En azindan bi yarım alıp takın.
elimde avcumda ne varsa taktimZaten takacaginizi takmissiniz daha ne takacaksiniz durumunuz yokmus kendi kolyenizi simdi gelin hanima takarsiniz ilerde size yuz vermese ozmanda kendi kolyemi taktim yinede boyle boyle dersiniz ya para takin yada evine esya alin sizin gibi verici bi gorumce gormedim ben okadar sey takmissiniz bide kendi kolyenizi dusunuyorsunuz gelin hanim sansli galiba
Dahada takma yeter kendin zor durumdasin gbakalimki degecekmi degmicekmi kendinide esinide zora sokmaya gerek yok hic bisey takmamis olsan yapilirda zaten takmissinelimde avcumda ne varsa taktim
Bizde sözde görümce takmıyor erkeğin ailesi en az dört tane bilezik ve yanında kozmetiktir kıyafettir ne isterse alınıyor tabii ayakkabıbot falan da dahil sonra görümce ler gelin görmeye giderler en az çeyrek ve yanında hediyelerle sonra birde nişanda takılır altın ama istenmez dediğiniz gibi vereni görmedimNişanda takılanlar kızda kalır. Çeyizindeki eksiği tamamlaması için fakat gelin durumu kurtarmak için sizle arası iyi ise takılardan verebilir zaten sonra yine kendisine gelecek
Ne kadar masraflı adetleriniz varmışBizde sözde görümce takmıyor erkeğin ailesi en az dört tane bilezik ve yanında kozmetiktir kıyafettir ne isterse alınıyor tabii ayakkabıbot falan da dahil sonra görümce ler gelin görmeye giderler en az çeyrek ve yanında hediyelerle sonra birde nişanda takılır altın ama istenmez dediğiniz gibi vereni görmedimbizim gelinimiz o altınlarla gerdanlık yaptırmıştı kendisine
Sizde görümce takmıyor derken bile takıyor sonuçta hediyesini veriyor sonrasındaBizde sözde görümce takmıyor erkeğin ailesi en az dört tane bilezik ve yanında kozmetiktir kıyafettir ne isterse alınıyor tabii ayakkabıbot falan da dahil sonra görümce ler gelin görmeye giderler en az çeyrek ve yanında hediyelerle sonra birde nişanda takılır altın ama istenmez dediğiniz gibi vereni görmedimbizim gelinimiz o altınlarla gerdanlık yaptırmıştı kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?