- 10 Ekim 2018
- 1.090
- 5.841
- 158
borc dusunmuyorum aslida kolyeyi takmak yada takmamak secenegim . sagolun uzum zamanl süreceğini sanmam bu durumun
evet beştaş i kendim aldim . dogum gunundeki yuzukte tek tasti onuda kendim aldim. haklısınızbeştaşı siz mi aldınız?
doğum gününde aldığınız yüzük neydi peki?
normalde ben de kardeşimden bir bilezik tabi ki beklerim
durumunuz yoksa yarım altın en olmadı bir çeyrek muhakkak takılmalı bence.
işte para olsa bisey alacagim ama maselef ceyrek alacak paramiz yok kart taksitleri aldi gittiKolyeyi takmayın
Yarınlarda bir olumsuzlukta kolyem bile gitti diye içinize oturur
Anneniz neden yardımcı olmuyor
Eskiden piyasada küçük altın fiyatına Bilezik bile vardı ben kuzenime yarın altın kadar bilezik almıştım mesela
Yani yoksa yoktur tabii de kolyenizi takıncaya kadar bu tarz daha ucuz bir takı araştırsanız
beştaş kardeşin ayri aldı ben ayri aldim 2 tane yani genede utanıyorum ya bisey takmamayabeştaş, çeyrek , yüzük sen zaten fazla fazla takmışsın.biri bir şey der diye düşünüp ille bir şey takıcam deme.Kim ne derse desin kime ne? Kimin haddine? Bir ev hediyesi alır gidersin sonradan.5 taşı niye sen aldın ki onu kardeşinin alması gerekmiyor muydu?yüzük falan alan görümce ne biliyim görmedimverme kolyeni bence sen binlerce lira harcamışsın zaten yapıcağını yapmışsın.
işte para olsa bisey alacagim ama maselef ceyrek alacak paramiz yok kart taksitleri aldi gitti
Hersey maddiyat değili linç yemeyeyim diye ilistirdiniz oraya herhlde.ben böyle seylere cok kiziyorum.kardesiniz iki gün önce karar vermedi ya evlenmeye, sözden beri her ay bi kac tl atsaydiniz bi köseye bugün kücükde olsa bi taki alabilirdiniz. cok ayip bi abla olarak taki takmamak. sonrada vay efendim gelin bizi sevmiyo. hersey maddiyat degil ama bazi seylerde olmaz zorunda.
beştaş kardeşin ayri aldı ben ayri aldim 2 tane yani genede utanıyorum ya bisey takmamaya
bence yanlışlık burda.sizin almanıza gerek yoktu ki ayrıca.beştaş tek taş vs bunları yalnızca kardeşiniz yapmalıydı sizin de yapmanız biraz tuhaf olmuş.bunları yapmak yerine düğünde bir-iki altın bilezik ne biliyim bi cumhuriyet yapsaydınız daha yerinde olurdu.Ama olanı geri alamazsınız o yüzden bir şey yapamıyorsanız da yapacak bir şey yok.beştaş kardeşin ayri aldı ben ayri aldim 2 tane yani genede utanıyorum ya bisey takmamaya
Aynen ya benim de durumum o zaman çeyrek için müsaitti ve onu taktım ufak bir ihtiyacını almıştım birde. Lütfen kolyenizi takmayın aileniz zaten demiş kardeşiniz o sizin kırk kat yabancı değilsiniz ki zaten inanın bu hediye merasiminin sonu gelmiyor çocuğu oluyor ona veriyorsunuz sonra doğum günleri falan filan bizde hep böyle herkeste öyleBen olsam bütçeme uygun bir ev hediyesi alırdım bu durumda..maddi durum iyi değilken takı takmak zorunluluğu olabilirmi hiç?
Sırf elalem ne der diye hemde..
Yanlış buluyorum ben bu 'taki takma merasimini
aynı şeyi ben de yaşadım eşim ve ben birer çeyrek takabildik ilerleyen zamanda yapar yine takarım gösteriş için değil kardeşimiz için yapıyoruz sonuçta herkes durumu neyse onu yapar.merhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
evet beştaş i kendim aldim . dogum gunundeki yuzukte tek tasti onuda kendim aldim. haklısınız
Beştaş çeyrek ve yüzük takmışsınız zaten. İlla takmak istiyosanız hediyelik bilezikler oluyo ince onlardan takın. Ama maddi olarakta zordasınız bilemedim. Künye tarzı bişey alabilirsiniz belki.merhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
Gayet bonkör davranmışsınız zaten tektaş beştaş nedir ya kendime alırım daha iyi o tür şeyleri. Sıkmayın canınızı çeyrek zaten aldı başını gidiyorevet beştaş i kendim aldim . dogum gunundeki yuzukte tek tasti onuda kendim aldim. haklısınız
dogum gununde taktigimi nasil tekrar takabilirim ki ? anlamadimBence kardeş olarak takiya çıkılmali.
Annenizden borc alabilrsiniz. Ya da durum cok kötü ise annenizinde doğum gününde taktiğinizi takabilirsiniz onlarda anlayisli olmalı. Ele pay vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?