Düğünde Takı takılmadı ?

Ozaman kendisi calisip biriktirip alsin bilezik veya esi alsin ona. Benim es tarafi bir yarim gramlik birsey bile takmadilar ama unrumda degil

Kuzeninizin üzüldüğü noktayı anlayabiliyorum.Gelinin annesi babası yok diye iyice sahipsiz bulup hiç bir şey takmamış kv ve kp!!!Ne kadar kötülermiş.Sonuçta oğlunu evlendiriyorsun ve ayarı düşük bile olsa iki tane bilezik yapıp taksalardı ne vardı yani!!!

Annesi babası olmayan damat. Kv, kp yok yani.

Nee 7 bin liraya gelinlik mi aldırmışşşş!!!Kusura bakmayın da damada 7 bin liralık gelinlik aldırana kadar 2 tane de bilezik aldırsaymış adam anne babasına verir onlarda takarlarmış.Ben bir de olayı kv ve kp den dinlemek isterdim.Görünen o ki kuzeniniz maddi anlamda pek bir şey yapmayıp her şeyi damada yaptırmış.Hal böyle olunca da belki tepki olarak kv ve kp bir şey takmamış olabilir.

Anladım damadın anne babası yokmuş.O zaman takı takılmaması normal çünkü bu işler ödünç işidir .HAni sen takarsan senin çocuklarına da takılır.Ben kuzeninizin ağlamasını saçma buldum o halde.Dediğim gibi 7 bin liralık gelinlik çok iyi bir rakam.İki tane de bilezik alabilirlermiş o parayı gelinliğe veren bi damat pek ala bilezik de alabilirmiş.

kendisi daha uygun bir gelinlik almak istemiş kocası neyde merakın varsa onu giy gelinlikten kısma demiş

evet o da bunu dert etti herhalde yeni eşya bilezik vs hiçbirşey olmadı gibisine dertleniyor

kv kp yok sadece bir görümcesi bir de eltisi var

işte o da buna sızlanıyor neden almadı diye ama damat herseyi tek basına yaptı bzim kız masraf olmasın dıye nışan bıle yapmadı

kv kp yok sadece bir görümcesi bir de eltisi var
herşey baştan belliymiş ama.
kuzenin kaç yaşında peki?
çalışıyor mu meslek var mı?
eşinin durumu ortadaymış.
ya para biriktirmesini bekleyecekti veya vazgeçecekti.
ee artık evlenmiş.
bundan sonra yapması gereken eşine evliliğine sahip çıkması.
bilezik sevdasına düşüp te hayatı zehir etmesin kendine.

bizde dedik ama dinkemiyor işte bir tane bileziğim olmadan evlendim diyor

Gerçekten günümüz koşullarına göre ağlanıp zırlanıcak bi durum.
Nasıl takılmaz yani gencecik kıza
Yüzgörümlüğünüde kabul etmeseydi. Bana altın takmadınız diye

o da altını kendinin garantisi gibi görüyor aslında öyle değil takılsa da zaten sana kalmayacaktı dıyorum dinlemıyor

o da işte olsaydı bedne bankaya koyardım kıyıda kalır garantim olurdu dıyor

Kız garip de anası babası olmayan evlenirken daha çok takı takılmaz mı

Yani ne bileyim amca hala dayı teyze nene dede de mi yok

Babam normalde küçük altın takacaksa mesela onun anası babası yok der yarım takar vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…