Düğünde Takı takılmadı ?

öyle düşündü muhtemelen ya da görümcesi eltisi falan takar dıye düşündü

öyle deyince de gelinlik her kadına alınır dıyor hem eşi istemış galiba almayı ona pahalı gelse de bizi kız beğendi diye almış

Ya arkadaşlar olay gösteriş yapmak birikim filan işin bahanesi.Düğünde 7 bin liralık gelinlik giymiş ama bir dal bilezik takılmamış:)))Çok komik durum olmuş gerçekten!!!O gelinliğin hakkı trabzon setleri sıra sıra bileziklermiş de işte olmamışşşş:)))Çok kurnazmış kuzenin ancak evdeki hesabı çarşıya uymamış.Damat takamıyorsa anası babası taksaymış her şeyi devletten beklemek olmaz!!

7 bin liraya gelinlik aldirana kdr 2 bilezik yaptirsaymis o zmn.kuzenin kv,kp degilde kendi anasindan,nenesinden çekeceğe benziyor bu akilla...seni bilezikli gormek isterdim ne demek ya nasil bi alttan alttan doldurmadir.
evet dirseklerine kadar bileziğin olsaydı dıyorlarmıs o da doluyor yası da küçük olduğuna

23 yasında asgari ücretle çalışıyor arkadasları da bır bır evlenıyor ya onlarda görünce özenıyor galıba

kuzenine hayattaki en büyük zenginliğin sevgi ve huzur olduğunu söyle

öyle deyince de gelinlik her kadına alınır dıyor hem eşi istemış galiba almayı ona pahalı gelse de bizi kız beğendi diye almış
Alınır tamam da, herkes 7000 lik mi alıyormuş?
Benim eşim de beğensem öyle bir gelinlik alırdı ama ben atlamazdım şahsen bu fırsata, durumunu bildiğim için, kendisi de düşünecekti biraz.
Eşi ona kıyamamış demek ki, beğendi diye almış, sırf hevesi bozulmasın diye, bu bile değer göstergelerinden biri, illa altında, bilezikte aramamak gerekli.

evet hayal edememiş en azından görümce takar dye düşünmüş

damatın dışında takanları ana babasını vs saymıyor ya damat ya da aılesı takacak

kına gecesini bile damat yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…