- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
öyle düşündü muhtemelen ya da görümcesi eltisi falan takar dıye düşündüKuzenin tam bir salak. Oğlanın annesi babası yok ne olacağını bekliyordu mucize falan mı? Damadın akrabaları toplanır bunun anası babası o yok diye kendileri 5-10 bilezik yaparlar falan mı saniyodu? Milletten hayır mı bekliyordu nedir yani... Evlenmeseydi o zaman anasız babasız biriyle
ilerde anlar inşallahEvlenmeden önce biliyodu şimdi niye ahlanıp vahnalıyor ki eşiyle mutluysa sükretsin. çalışır kazanılır ve alınır bu kadar basit altı üstü demir parçası bu kadar üzülmeye degmez anlatın bunu kendisine
erkek tarafı yapmalıymış kendi ailesininkileri saymıyoriyide o gelinlere bilezikleri kim takmış ,
kendı ailesi taksaydı keske
öyle deyince de gelinlik her kadına alınır dıyor hem eşi istemış galiba almayı ona pahalı gelse de bizi kız beğendi diye almışBelli yaşa gelip, evlenecek olgunluğa! geliyor hanımlar ama kafalar boş, tın tın. Vursan ses çıkar teneke gibi.
Uzun zamandır bu kadar sinirimi bozan bir konu olmamıştı.
Neymiş kendini değersiz hissediyormuş, asıl damat beyin kendini değersiz hissetmesi gerekli.
Sen annen, baban yok diye o kadar masraf yap, evini al düğününü yap, çok kıymetli gelin hanımın elini cebine sokturma
ama bilezik takamadığın için hanımefendi kendini değersiz hissetsin, yaptıkların çöpe gitsin. Asıl değersizlik bu bence.
Bu arada 7 binlik gelinlik aldırırken değeri hakında ne düşünmüş acaba?
onu kabul etmıyor erkek tarafı yapmalıydı dıyorBilezik illa kv kp e satılmıyor
İsteyen herkes gider alır
Zebil gibi bilezik var kuyumcularda
Çok heveslendiyse kendi alsın taksın koluna
Bu kadar hayıflancak ne var
annesi babası da mı takmadı?Ozaman kendisi calisip biriktirip alsin bilezik veya esi alsin ona. Benim es tarafi bir yarim gramlik birsey bile takmadilar ama unrumda degil
evet dirseklerine kadar bileziğin olsaydı dıyorlarmıs o da doluyor yası da küçük olduğuna7 bin liraya gelinlik aldirana kdr 2 bilezik yaptirsaymis o zmn.kuzenin kv,kp degilde kendi anasindan,nenesinden çekeceğe benziyor bu akilla...seni bilezikli gormek isterdim ne demek ya nasil bi alttan alttan doldurmadir.
23 yasında asgari ücretle çalışıyor arkadasları da bır bır evlenıyor ya onlarda görünce özenıyor galıbaherşey baştan belliymiş ama.
kuzenin kaç yaşında peki?
çalışıyor mu meslek var mı?
eşinin durumu ortadaymış.
ya para biriktirmesini bekleyecekti veya vazgeçecekti.
ee artık evlenmiş.
bundan sonra yapması gereken eşine evliliğine sahip çıkması.
bilezik sevdasına düşüp te hayatı zehir etmesin kendine.
kuzenine hayattaki en büyük zenginliğin sevgi ve huzur olduğunu söyleMerhaba arkadaşlar , gecen hafta kuzenim evlendi kardeşimden ayırmadığım çok Sevdiğim biriydi. Sorun şu ki evlenfiği kişinin annesi babası hayatta değil bir kızkardeşi var sadece kuzenim Çalışıyor eşi de özel bir işte Çalışıyor memur değil yani nişanlısının ailesi olmadığı için evi düğünü gelinliği vs Herşeyi kendi yaptı bir annesi babası hayatta olmadığı için kuzenime Bilezik vs takılmadı eşi yüz görümlüğü olarak tektaş beştaş falan almış ama onlar dışında düğünde para falan takmış gelenler sadece onların ailesinden görümcesi altın bi kolye taktı o kadar neyse gelelim asıl soruna bu kuzenim şimdi diper evlenen gelinlerin kolunda bilezikler görünce kendisinin değersiz olduğunu düşünüyormuş bana neden yapılmadı diye ağlıyor ne desem teselli edemiyorum siz ne dersiniz ?
onların taktığını saymıyorHAyır kuzeninizin annesi babsı yok mu onlar takmadılar mı hiç bir şey kolları boş mu kaldı hanfendinin???
Alınır tamam da, herkes 7000 lik mi alıyormuş?öyle deyince de gelinlik her kadına alınır dıyor hem eşi istemış galiba almayı ona pahalı gelse de bizi kız beğendi diye almış
evet hayal edememiş en azından görümce takar dye düşünmüşOoo senin kuzen fenaymış arkadaş. Prensesgillerden demekki!!Bence düğün öncesi bilezik takılmayacağını hayal edememiştir yoksa damada sıra sıra burmaları aldırmıştı ne olursa olsun.Tühhh çok üzüldüm durumuna!!!
damatın dışında takanları ana babasını vs saymıyor ya damat ya da aılesı takacakYa arkadaşlar olay gösteriş yapmak birikim filan işin bahanesi.Düğünde 7 bin liralık gelinlik giymiş ama bir dal bilezik takılmamış:)))Çok komik durum olmuş gerçekten!!!O gelinliğin hakkı trabzon setleri sıra sıra bileziklermiş de işte olmamışşşş:)))Çok kurnazmış kuzenin ancak evdeki hesabı çarşıya uymamış.Damat takamıyorsa anası babası taksaymış her şeyi devletten beklemek olmaz!!
eşimi seviyorum bıleziklere hayıflanıyorum dıyorkuzenine hayattaki en büyük zenginliğin sevgi ve huzur olduğunu söyle
kına gecesini bile damat yaptıAlınır tamam da, herkes 7000 lik mi alıyormuş?
Benim eşim de beğensem öyle bir gelinlik alırdı ama ben atlamazdım şahsen bu fırsata, durumunu bildiğim için, kendisi de düşünecekti biraz.
Eşi ona kıyamamış demek ki, beğendi diye almış, sırf hevesi bozulmasın diye, bu bile değer göstergelerinden biri, illa altında, bilezikte aramamak gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?