Düğünde Takı takılmadı ?

Evet çovuk düğününü bile kendi yaptı

Allahtan evleri falan kira değil kendilerine yetiyorlar ama işte heves

Eşine şimdilik belli etmemeye Çalışıyor tektaş beştaş alyans Herşeyi eşi kendisi yaptı kuzenimde bşye dokunmadı çantasını Aldı geldi aslında

Pırlantaya da bahane buldu hanımefendi Taşı ufakmış

Anne babasından kalan bir Kısım para varken o parayla ev almış adam kalanıyla da düğününü yapmış kuzen bilezik istemiyor sadece düğünde bana takılmadı diye üzülüyor

Arkadas belasini mi istiyor daha. Bu forumda cogunun kendi evi bile yok. Sukur etsin bence.

ben kuzene söyledim çok pahalı değil mi diye o da galiba söylemiş eşine ben bunu beğendim ama daha uygununu da alabilirim diye adam yok bi kere giyeceksin neyi sevdiysen onu al demiş

Bilezik sevdasini ben gercekten anlamiyorum kizlar benim gormedigim ne goruyorsunuz şu altinlardaaa?

Evlenen yeni gelinlerin sirf gosteris icin dirsegine kadar bilezikle gitmesi de ayri bir trajedi bence. Hirsizlara diyor ki gelin beni kesin.
kadının garantisi gibi görüyorlar ya ondan

23 yasında çocuk sayılır

o da kötü emanet nedir ya sırf gösteriş

biz de dedikte dinlemiyor işte bedavaya gittim garantim yok gibi düşünüyor

benden ddeğil kocasının ailesinden istiyor hem ona katılsam nıye burada konu açayım açsam da onu savunacak sekılde acarım

Ay ne bu kadar dert edilmis ya
Takilan paralarla bilezik alsin o zaman kendine.
Evlenmeden ya da deseydi benim degerim x bilezik kadar diye .
Ben bu insanlari anlamiyorum
Adam napsin k.cini mi yirtsin daha. Demek ki elinden gelen buymus.

Sizin taraf 3 _5 toplayip takin bari bilezik..

Berbat düşünceler bunlar. Kurbanlık mı alındı ya da eve alınan eşya mı, mal mı da ben bileziksiz gittim diye ağlıyor. Çok cahilce söylemler bunlar. Evlendikten sonra çalışır alır kendine.
kendi aldığını istemıyor eşim ya da aılesı takmalıydı dıyor

Ooo senin kuzen fenaymış arkadaş. Prensesgillerden demekki!!Bence düğün öncesi bilezik takılmayacağını hayal edememiştir yoksa damada sıra sıra burmaları aldırmıştı ne olursa olsun.Tühhh çok üzüldüm durumuna!!!

yatırım içinmiş
Yatirim icin bilezik mi istenir bu saatten sonra?
Kocasiyla calissin biriktirsin yapsin o zaman bilezik yatirimini.

Gittigin kapi belli _maddi durumu belli.

Hem bilezik takan gelinleri gorunce ici gidiyor diyorsunuz hem de yatirim icin diyorsunuz
Zengin kocaya gitseydi madem.

Gereksiz yere suan konu uzamis durumda.

aynen bende öyle dedim bana da takıldı ne oldu ertesı sabah hiçbirşeyim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…