- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
aynen hava atmak işte tek gaye bizim kız klunda bileizklerle gitmedi diyememekŞimdi gelinliğin üzerinde 7 binlira yazmıyo ya kime ispatlayacak pahalı olduğu yani gelinlik bile gözünde değersizleşmiş hanfendinin ve ailsinin sıra sıra bilezikler yok ya millete hava atamadılar ya!!!
O zaman sevseydin hayıflanmazdın de.. sonuçta bilerek evlenmiş adamın durumunu madem öyle zengin koca bulsaymışeşimi seviyorum bıleziklere hayıflanıyorum dıyor
Es tarafi esimin annesinden babasindan butun sulalesi ben ne diyim oturup aglimmi? Hic uzulecek sey degil herkes istedigini takar yada takmaz. İlk baslarda tabi benimde tuhafima gitdi esimde utaniyordu ama ailesi oyle cimri pinti benide belliki istemediler ee ozaman da boyle oluyor iste. Altindan degersizlikten daha onemli seyler var bu hayatda bence sukredelim 4 duvar arasinda yasadigimiza herkes bunada sahip olamiyor maalesefannesi babası da mı takmadı?
Ben bu konuyu daha fazla takip edemeyecğim sanırım.kına gecesini bile damat yaptı
Bişey derdim şimdi ama neyse mübarek günonu kabul etmıyor erkek tarafı yapmalıydı dıyor
buradaki yorumları okdum ona bitaz teselli bulduSen arkadaşım bu kuzenini teselli etmeye filan uğraşma bırak ağlasın çünkü bu zihniyetteki birinin durumu algılayacağı yok.Adama 7 bin liralık gelinlik aldır bide bilezik takmadı diye ağla zırla!!Damadın da bir maddi gücü vardır her şeyi nasıl alsın,annesi babası bile yokmuş başında insan biraz Allahtan korkar ayıp bee!!
evet siz mutluysanız aileniz eşiniz sorun yok o haldeEs tarafi esimin annesinden babasindan butun sulalesi ben ne diyim oturup aglimmi? Hic uzulecek sey degil herkes istedigini takar yada takmaz. İlk baslarda tabi benimde tuhafima gitdi esimde utaniyordu ama ailesi oyle cimri pinti benide belliki istemediler ee ozaman da boyle oluyor iste. Altindan degersizlikten daha onemli seyler var bu hayatda bence sukredelim 4 duvar arasinda yasadigimiza herkes bunada sahip olamiyor maalesef
okuttum yorumları bıraz sakınledıBen bu konuyu daha fazla takip edemeyecğim sanırım.Kuzeninize kesinlikle okutun bu yorumları.
Düğünde bilezik takılsaydı bile şuan başka şeyleri dert ederdi kesin, bunun adı doyumsuzluk.
kızın ana babası var damadın ana babası yok diğer gelinler evlenirken anne babaları hayattaymışBen kızım annesi babası yok sanmıştım, o zaman diğer gelinlere eşleri taktı büyük ihtimal
eltisi var da eltisi büyük onlar önceden evlenmişEltileri olsa ve onlara bilezik takılmış olsa anlarım da elin gelinine takılan bilezikten kuzenine ne?
onları saymıyor bıle o :)))))Damat annesi babasi sag olan gelin ve damatlari gorunce daha cok uzuluyordur bence.
Edit: ohaadama kina ve bir de 7000 tl'lik gelinlik mi aldirmis. Damat cok aglayacak onumuzdeki gunlerde.
Damat 50 yasini goremez bu gidisle.onları saymıyor bıle o :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?