Düğünde Takı takılmadı ?

o da işte olsaydı bedne bankaya koyardım kıyıda kalır garantim olurdu dıyor
Eee takılar bankaya gidiyor da bende ki kv de nere gidiyor? Hep altın tarafından bakıyor arkadaşın. Burda bir sürü kv de ile ilgili konu var. Herkes dert yanıyor okusun bi zahmet. Altın olsa ne olur ağzının tadı olmayınca. Demek ki hem altın hemde başbelası bir kv lazımmış arkadaşına.

Ay şu altın meraklısı gelinleri hiç anlamam. Adamın durumu ortadaymış biliyomuş herşeyi kalkıpta şimdi ne diye üzülüyo? Bileğinden dirseğine kadar bilezik takıp mutsuz olmaktan iyidir. Kıskanmasın diğer gelinleri mutluluğuna baksın.

O zaman önce kendi ailesinin takamadıklarını taksın kafasına.. demekki yoktu ki takamadılar... Çeyrek de az para değil şimdi hani... Madem öyle ceyrekleri bilezik yaptırsn taksın koluna
onu önerdim de bilezik takmak derdinde değilim olsaydı yatırım için saklayacaktım diyor

arkadasım değil kuzenim :) evet ama o olaya öyle akmıyor işte çocuk gibi özenmiş söyleyip duryor

Bence hiç üzülmesin eşi değer veriyorsa ve cok seviyorsa ilerde herşeyi alır takar. Belki madiyat yoktu. Önemli olan huzur ve mutluluk.

onu önerdim de bilezik takmak derdinde değilim olsaydı yatırım için saklayacaktım diyor
İyi ceyrekleri o zaman yatırım için saklasın ya da ceyrekleri bilezik yapsın koysun kenara işçiliği çok olmayan bilezikler yatırım için uygun söylersin... Ayrıca ben daraldm Burda Allah sana sabır versin...

7bine gelinlik cok pahaliymis. Ben bilezikten cok buna takildim.
Keske gelinligi daha uyguna alip kalan parayla bilezik alip taksaymis.

Gelinlik 1 seferlik ama bilezik yatirim neticede.

bizde dedikte damat istediğin gelinliği giy herseyden kıs ondan kısma demiş
Neyse olan olmus zaten artik uzulse de o gunleri geri getiremeyecek.
Zamanla esi alir takar.
Insan dugunde gercekten sacma masraflar yapabiliyor. Bende bazi gereksiz masraflar yaptim ama sonra cok pisman oldum.

Esiyle mutlu olsun taki toka isleri sonra da olur.

o da bi kere giyeceğim diye seçti en şatafatlı gelinliği
Gelinliğini çok merak ettim gerçekten daha uygun fiyata çok güzel gelinlikler var ... Bence dövünüp durmasının bir faydası yok.. altın gelmeyeceğini bilmiyor muydu ? Bilmesi lazım çocuk hem yetim hem öksüz ki bu zamanda anası babası olan bile şıkır şıkır takı takmıyor ekonomi malum

gelinlk güzeldi ama şatafatlıydı yani... bu yazdıklarınızı okuyunca ona biraz dzeldi morali kocasıyla ıyı anlaşıyor kkendilerini de geçindryorlr zamanla düzelir herhalde

Olgun düşünmeyen evlenmese keşke.
7 bine gelinlik almış onunla gezsin oda diğer gelinler de onu kıskansın biraz. Tövbe est ne tuhaf insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…