- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Eee takılar bankaya gidiyor da bende ki kv de nere gidiyor? Hep altın tarafından bakıyor arkadaşın. Burda bir sürü kv de ile ilgili konu var. Herkes dert yanıyor okusun bi zahmet. Altın olsa ne olur ağzının tadı olmayınca. Demek ki hem altın hemde başbelası bir kv lazımmış arkadaşına.o da işte olsaydı bedne bankaya koyardım kıyıda kalır garantim olurdu dıyor
onu önerdim de bilezik takmak derdinde değilim olsaydı yatırım için saklayacaktım diyorO zaman önce kendi ailesinin takamadıklarını taksın kafasına.. demekki yoktu ki takamadılar... Çeyrek de az para değil şimdi hani... Madem öyle ceyrekleri bilezik yaptırsn taksın koluna
kız beğenmiş damatta ne istiyorsan onu giy bi kere olacak şey demiş kız diretmemişŞimdi okudum 7bin liraya gelinlik mı almış?o kızın gözü aç o zaman ... Heves falan değil kimse kusura bakmasın
arkadasım değil kuzenim :) evet ama o olaya öyle akmıyor işte çocuk gibi özenmiş söyleyip duryorEee takılar bankaya gidiyor da bende ki kv de nere gidiyor? Hep altın tarafından bakıyor arkadaşın. Burda bir sürü kv de ile ilgili konu var. Herkes dert yanıyor okusun bi zahmet. Altın olsa ne olur ağzının tadı olmayınca. Demek ki hem altın hemde başbelası bir kv lazımmış arkadaşına.
Bence hiç üzülmesin eşi değer veriyorsa ve cok seviyorsa ilerde herşeyi alır takar. Belki madiyat yoktu. Önemli olan huzur ve mutluluk.Merhaba arkadaşlar , gecen hafta kuzenim evlendi kardeşimden ayırmadığım çok Sevdiğim biriydi. Sorun şu ki evlenfiği kişinin annesi babası hayatta değil bir kızkardeşi var sadece kuzenim Çalışıyor eşi de özel bir işte Çalışıyor memur değil yani nişanlısının ailesi olmadığı için evi düğünü gelinliği vs Herşeyi kendi yaptı bir annesi babası hayatta olmadığı için kuzenime Bilezik vs takılmadı eşi yüz görümlüğü olarak tektaş beştaş falan almış ama onlar dışında düğünde para falan takmış gelenler sadece onların ailesinden görümcesi altın bi kolye taktı o kadar neyse gelelim asıl soruna bu kuzenim şimdi diper evlenen gelinlerin kolunda bilezikler görünce kendisinin değersiz olduğunu düşünüyormuş bana neden yapılmadı diye ağlıyor ne desem teselli edemiyorum siz ne dersiniz ?
kız beğenmiş damatta ne istiyorsan onu giy bi kere olacak şey demiş kız diretmemiş
onu bende söyledim de damat istediğin gelinliği giy herseyden kıs ondan kısma demişDaha uyguna gelinlik alıp bir tane daha koluna bilezik takabilirdi
İyi ceyrekleri o zaman yatırım için saklasın ya da ceyrekleri bilezik yapsın koysun kenara işçiliği çok olmayan bilezikler yatırım için uygun söylersin... Ayrıca ben daraldm Burda Allah sana sabır versin...onu önerdim de bilezik takmak derdinde değilim olsaydı yatırım için saklayacaktım diyor
Şaka gibi gerçektenonu bende söyledim de damat istediğin gelinliği giy herseyden kıs ondan kısma demiş
sağol canım söylerimİyi ceyrekleri o zaman yatırım için saklasın ya da ceyrekleri bilezik yapsın koysun belada işçiliği çok olmayan bilezikler yatırım için uygun söylersin... Ayrıca ben daraldm Burda Allah sana sabır versin...
o da bi kere giyeceğim diye seçti en şatafatlı gelinliğiŞaka gibi gerçekten
bizde dedikte damat istediğin gelinliği giy herseyden kıs ondan kısma demiş7bine gelinlik cok pahaliymis. Ben bilezikten cok buna takildim.
Keske gelinligi daha uyguna alip kalan parayla bilezik alip taksaymis.
Gelinlik 1 seferlik ama bilezik yatirim neticede.
Neyse olan olmus zaten artik uzulse de o gunleri geri getiremeyecek.bizde dedikte damat istediğin gelinliği giy herseyden kıs ondan kısma demiş
Gelinliğini çok merak ettim gerçekten daha uygun fiyata çok güzel gelinlikler var ... Bence dövünüp durmasının bir faydası yok.. altın gelmeyeceğini bilmiyor muydu ? Bilmesi lazım çocuk hem yetim hem öksüz ki bu zamanda anası babası olan bile şıkır şıkır takı takmıyor ekonomi malumo da bi kere giyeceğim diye seçti en şatafatlı gelinliği
gelinlk güzeldi ama şatafatlıydı yani... bu yazdıklarınızı okuyunca ona biraz dzeldi morali kocasıyla ıyı anlaşıyor kkendilerini de geçindryorlr zamanla düzelir herhaldeGelinliğini çok merak ettim gerçekten daha uygun fiyata çok güzel gelinlikler var ... Bence dövünüp durmasının bir faydası yok.. altın gelmeyeceğini bilmiyor muydu ? Bilmesi lazım çocuk hem yetim hem öksüz ki bu zamanda anası babası olan bile şıkır şıkır takı takmıyor ekonomi malum
aynen öyle inşallah mutlu olurlarNeyse olan olmus zaten artik uzulse de o gunleri geri getiremeyecek.
Zamanla esi alir takar.
Insan dugunde gercekten sacma masraflar yapabiliyor. Bende bazi gereksiz masraflar yaptim ama sonra cok pisman oldum.
Esiyle mutlu olsun taki toka isleri sonra da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?