- 21 Şubat 2017
- 358
- 198
- 103
- 32
- Konu Sahibi Madamgonca
-
herkesin gelinliği güzeldir fiyat önemli değildir ben 600ltye ikinci el aldim giydim içimde bozulmadi hani ve herkes özel diktirdim sandı kimse ikinci el mı bu demedi ki gayet de güzeldi içime sine sine giydm şimdiki aklım olsa kiralardm çünkü bir köşede öylece duruyor ...gelinlk güzeldi ama şatafatlıydı yani... bu yazdıklarınızı okuyunca ona biraz dzeldi morali kocasıyla ıyı anlaşıyor kkendilerini de geçindryorlr zamanla düzelir herhalde
Uffff valla aynen ya ... Şaka gibi... Hem karnım doysun hem pastam dursun kafasıOlgun düşünmeyen evlenmese keşke.
7 bine gelinlik almış onunla gezsin oda diğer gelinler de onu kıskansın biraz. Tövbe est ne tuhaf insanlar var ya.
arkadasları hava atmıs galıba kollarında bileizkler bana şu kadar yapıldı sana ne kadar diye o da özenmişOlgun düşünmeyen evlenmese keşke.
7 bine gelinlik almış onunla gezsin oda diğer gelinler de onu kıskansın biraz. Tövbe est ne tuhaf insanlar var ya.
zamanla bunları idrak eder umarımBenim eşimin de babası yoktu bir tek annesi ve 2 kardeşi vardı. Ailesinin durumu yoktu. Bana da pek bişey takılmadı. Hatta ben bunu kendim istedim. Çünkü her şeyi eşimin yapacağını biliyordum onu millete göstermelik yapmak için bir sürü borca girmesini istemedim. Bana zaten saçma geliyor böyle şeyler. Altın takmak ve onu milletin gözüne soka soka göstermek yanlış bişey bence. Benim de ufak tefek takılarım var ama takmıyorum yatırım olarak saklıyorum. İnan bana huzur daha önemli şu hayatta. Hiç takılmasın böyle şeylere. Bu gibi durumlarda olan bir tek kendisi değil.
Öncelikle takılarıyla hava atan ergen arkadaşlarıyla arasına mesafe koysun.arkadasları hava atmıs galıba kollarında bileizkler bana şu kadar yapıldı sana ne kadar diye o da özenmiş
ailes mi aldı hemen ? gösteriş için takmışlar gibi sankiValla mutluysa eşiyle huzuru ve sağlıkları da yerindeyse sallasın bence aha bende vardı noldu benim eşiminde ailesi yok kendi isteğimle daha düğünün 3.günü verdim bileziklerimi eşime zorluk çekip bilezik şıkırdatacağıma bozdurur rahat borçsuz yasarım
çocuk iyi çocuk ilerde elimden geleni yapacağım diyor kuzen de iyi biri ama işte çocuk gibi heveslenmişHayatta tek sorunu bu olsun. Şükretmeyi öğretin bence. Ne gelinler var düğünde kollarına bilezikleri diziyorlar sonra evde hizmetçilik yaptırıp dövüyorlar. Her bileziği olan gelini değerli mi sanıyor? Eşinin ona verdiği değer herşeyden önemli. Adam tek başına o kadarını yapabilmiş beştaş da kolay alınmıyor. Bence böyle ağlayıp o adamcağızı üzmesin. O yapamadığı için kuzeninden daha çok üzülüyordur belki de.
evet işte daha 23 yasında yeterince olgun değil bunları dert edıyorÖncelikle takılarıyla hava atan ergen arkadaşlarıyla arasına mesafe koysun.
İkincisi de kıskanıp noktan yere dert edinmek yerine "valla çok şükür eşimin kalbi pırlanta, takı makı yanında halt yemiş. Böyle dünyevi şeylerle övünmeyi görgüsüzlük olarak görüyorum zaten. Biz herşeyi kendimiz yaptık 3 5 altınla değer biçmiyoruz kendimize şekerim" diyememiş mi ahlanıp vahlanacağına? Diyorum ya, olgunluğa erişebilseydi bunları akıl edebilirdi.
çocuklar gibi ya düşünsene grupta herkes bana şu kadar yapıldı sana su kadar yapıldı dıyor bu da özenıyorDemekkiiii altın için evlenmişş:))
Boş işler hiç umursamam :))çocuklar gibi ya düşünsene grupta herkes bana şu kadar yapıldı sana su kadar yapıldı dıyor bu da özenıyor
Hayır eşimin ailesi yok vefat etmişler düğün masraflarımız eşya vs onları kapatıp borcumuzu sıfırlayalım diye ben verdim eşimeailes mi aldı hemen ? gösteriş için takmışlar gibi sanki
bende öyle yapmıştım balayından önce verdim hem de düğün masraflarını ödedikHayır eşimin ailesi yok vefat etmişler düğün masraflarımız eşya vs onları kapatıp borcumuzu sıfırlayalım diye ben verdim eşime
Hımmm en başta sadece bi kız kardeşi var yazmıştınız ya ben elti yok sandım.eltisi var da eltisi büyük onlar önceden evlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?