Düğünde Takı takılmadı ?

O da doğru ama altın kadının namusudur gibi bir algı varya ondan dedim

Ya bir gün de şurda şaşırmadan, ağzım açık kalmadan bitsin.

Altın kadının namusu mu. olmayan namussuz mu oluyormuş. neye göre ölçüyoruz. gram altın mı, Trabzon hasırı mı? en namuslusu 22 ayar olanı herhalde

Konuyu okudukça fenalaşıyorum.

Dul kadın gibi gitmeler, 7bin liraya gelinlikler, ağlamalar, ucuza gitmeler.

Ne biçim laflar bunlar ya.

Bir insan kendini, hemcinslerini bu kadar maddeleştirir mi?

Bir de pahalıya gideceğim derken ucuza gidiyorsunuz evet.

Mesela altın için, para için gitmek ucuza gitmektir.

Saygı, sevgi ve mutluluk için gitmek, en pahalıya gitmektir.

ben toplumdaki genel algıdan bahsediyorum yok mu böyle bir düşünce var

evet devamlı beni arayıp şikayet ediyor eşine söyleyemıyor bana söylüyor bende şiştim burada sizlere söylüyorum :))

O zaman anası babası olan biriyle evlenecekti ki altın içinde boğulsun.. çocuk tek başına çalışıyor ne yapsın ? El dediğin zaten onu altına bogamazdi ki .. ilerleyen zamanlarda borç harç bitince eşi ona daha güzellerini alır ...bunları bilip evlenmiş bir zahmet de sesini çıkarıp da huzur bozmasın... Onu altın mutlu edecekti madem zengin birisi ile evlenecekti... Ha yatırım için altinim az keşke daha çok olsun diyebilir. Ama başkasında görüyorum özeniyorm demesi çok saçma...

katılıyorum

Mezardan çıkıp taksalarmış altın

Ne biçim kv, kp onlar

Ay neyse

Çıkıyorum bu konudan

Asabım bozuldu

malesef benım düşüncem değil bu toplumun düşüncesi

zaten olsa da takmayacaktım diyor yatırım için saklayacakmış kolları boş gelin olmak zoruna gitmiş

evet devamlı beni arayıp şikayet ediyor eşine söyleyemıyor bana söylüyor bende şiştim burada sizlere söylüyorum :))
kızın ailesinin durumu nasıl cocuga sen cıtlatsan yurt dısı gezisi dedin ama kızın agzını ara bakalım hangisi seni mutlu eder de altın derse sende enisteye cıtlak oda gitsin 3 4 tane bilezik alsın

o zaman ailesi olan biriyle evlenecekti neden kendi annesi babası bilezik takmamış kuzeninin kendi ailesi yaşıyor mu? kendi ailesinden isteseydi annesi babası birer bilezik takarlardı en azından bileziği olurdu hanımefendinin. ailesi olmayan biriyle evleniyor kirada oturmuyorlar 7 bin tl lik gelinlik ve tektaş aldırıyor bir de memnun değil sürekli pembe dizi izliyor bayan herhalde gerçeklikten kopmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…