Düğünde Takı takılmadı ?

Oyumu 0 tlden yana kullanıyorum:) Anasız babasız diye ezilmiştir gariban.

Bizde öyle diyoruz da heves varya içinde ondan anlamıyor bunları
Eğer düğün anında takılmadı diye üzülüyorsa, arkadaşım vardı ikinci evliliğini yapan karşı tarafında altın yapmaya maddi durumu çok müsait olmadığı için kuyumcudan on kadar bilezik kiralayıp düğünde takmışlardı.Düğün sonrası kuyumcuya geri götürdüler illaki görünümlük bişey olsun istiyorduysa böyle bişey yapabilirlerdi.Diğer türlü anlıyorum özenmesini Yen'i gelin olduğu için ama eşinin aile ve maddi durumunu evlenmeden önce bildiğini için yapamayacağını da biliyor olması gerekiyor önceden bildiği şey için sonradan şuan kendini ve eşini Yok yere üzmesi gereksiz diye düşünüyorum.

En azından benimde birkaç bileziğim olsaydı diyor işte
Olsaydı demekle olmuyor nedir ya iki üç bilezik. Bu kadar çok istiyordu madem evlenmeden diretip aldirsaydi. Eşi alamiyorsa da evlenmeseydi o vakit. Şimdi mızırdanması hem haksız hem yersiz. Çok istiyosa şimdi de alabilirler. Bence amacı sorun çıkarmak.

Kuzenine deki malmida bir bilezgim olmadanda gitms.evlilik Allah rizasi icindir .sevdiyse esini eside (merhametli ,dusunceli,saygili sevgili ve imanli)ise dunyanin en zengin adamiyla evlenmistir. Etrafini boswersin on bilezigi olur bir dunya borcu vardir.bi sadece gordugumuzle yitiniriZ

Bu kadar bilezik istiyormuş madem, çalıştığına göre kendi yapsaymış. Kuzeninizin ailesi niye takmamış kızlarına? Karşı taraftan birşey beklemek için karşılığında kendide yapması lazım.

Benim düğünümdede takıldı, şu anda alyansım bile yok. Altından önce sağlığı yerinde mı, huzuru varmı, eşi kıymet veriyor mu? Bunlara baksın.

Kocası çevre mühendisi zaten ama özelde iyi kazanamıyormuş söylediğine göre evet doyumsuz insanın ruhunda var ya gerçekten

Kötü biri değildir de dul kadın gibi Altınsız evlendim diye düşünüyor

Aaa sahi annesi, babası, dedesi, dayısı, amcası vs niye takmamış?
Onlar da takıyor.

Söylediğine göre damat sen hiçbirşeye elini sürme Demiş

Ah canım dilimde Tüy bitti anlatamadım

Benim ni sürü bileziğim vardı hem tam anlamıyla mutluluğu bulamadım hemde bileziklerim iş kurulurken gitti.. çok istiyorsa parasını biriktirsin alsın bilezik.. geç değil ki..

Evet çoğunluğu da öyle yapıyor zaten bize de yapıldı bilezik sonra borca gitti

Zaten herseye para değil bunu anlatamıyorum

Gelinliğin üstünde bana da takılsaydı ben böyle değersiz miyim diyor

Kuzenine söyler misin,
Dayımın kızı evlendi hotel de 3 gün düğün yapıldı
25 tane bilezik en aşağı 25 gr her biri
7 tane set ama var ya ev araba parası.
Ya eşyaları ağzımız açık kalmıştı.
Bütün bu zenginlikte o kadar mutsuz ki.
23 yaşında ama 50 yaşında gibiyim,
Keşke kendime göre mülayim normal hayatı olan biriyle evlenseydim diyor.
Altın v.s bunlar o kadar boş şeyler ki.
Gösteriş yapanlara gözlerini kapatsın.
Çalışır ilerde alırlar umarım.

Kötü biri değildir de dul kadın gibi Altınsız evlendim diye düşünüyor
Eğer bu söz ona aitse çok çirkin.
Dul kadın gibi ne demek?
Eşi vefat bir hanım, layığıyla evlenemez mi tekrar, beklentileri olamaz mı?
İlla ki yangından mal kaçırır gibi mi gitmeli, utanmalı mı bu durumdan!
Çok ama çok ayıp ya!

Söylemeyeyim dedim de, parmağımda bir araba parası taşıyorum da ne oluyor arkadaşım, bir de bana sor!
Mutluluk mu parmaktaki yüzük, koldaki bilezik!
İnan değil, öyle olsaydı dünyanın en mutlu insanlarındandım ben.
Para günümüzde çok önemli bir kriter bazı şeylere ulaşmak için ama asla maneviyata ulaşamıyorsunuz.
Denedim, olmuyormuş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…