- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.732
- 898
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Peki merak ettim kendisi ne yaptı eşi için? Damatlık aldı mı ona? Yüzüğünü, saatini, kol düğmelerini filan aldı mı 22 ayar? Berber parasını ödedi mi cebinden? Nişanı pastalı kutlamalı tam tekmil yaptı mı? Sahi ne harcama yaptılar damat bey için?
Eğer düğün anında takılmadı diye üzülüyorsa, arkadaşım vardı ikinci evliliğini yapan karşı tarafında altın yapmaya maddi durumu çok müsait olmadığı için kuyumcudan on kadar bilezik kiralayıp düğünde takmışlardı.Düğün sonrası kuyumcuya geri götürdüler illaki görünümlük bişey olsun istiyorduysa böyle bişey yapabilirlerdi.Diğer türlü anlıyorum özenmesini Yen'i gelin olduğu için ama eşinin aile ve maddi durumunu evlenmeden önce bildiğini için yapamayacağını da biliyor olması gerekiyor önceden bildiği şey için sonradan şuan kendini ve eşini Yok yere üzmesi gereksiz diye düşünüyorum.Bizde öyle diyoruz da heves varya içinde ondan anlamıyor bunları
Olsaydı demekle olmuyor nedir ya iki üç bilezik. Bu kadar çok istiyordu madem evlenmeden diretip aldirsaydi. Eşi alamiyorsa da evlenmeseydi o vakit. Şimdi mızırdanması hem haksız hem yersiz. Çok istiyosa şimdi de alabilirler. Bence amacı sorun çıkarmak.En azından benimde birkaç bileziğim olsaydı diyor işte
Bu zamanda böyle erkek yok. Kuzen kıymetini bilsin üzmesin diyorum.
Kuzenine deki malmida bir bilezgim olmadanda gitms.evlilik Allah rizasi icindir .sevdiyse esini eside (merhametli ,dusunceli,saygili sevgili ve imanli)ise dunyanin en zengin adamiyla evlenmistir. Etrafini boswersin on bilezigi olur bir dunya borcu vardir.bi sadece gordugumuzle yitiniriZMerhaba arkadaşlar , gecen hafta kuzenim evlendi kardeşimden ayırmadığım çok Sevdiğim biriydi. Sorun şu ki evlenfiği kişinin annesi babası hayatta değil bir kızkardeşi var sadece kuzenim Çalışıyor eşi de özel bir işte Çalışıyor memur değil yani nişanlısının ailesi olmadığı için evi düğünü gelinliği vs Herşeyi kendi yaptı bir annesi babası hayatta olmadığı için kuzenime Bilezik vs takılmadı eşi yüz görümlüğü olarak tektaş beştaş falan almış ama onlar dışında düğünde para falan takmış gelenler sadece onların ailesinden görümcesi altın bi kolye taktı o kadar neyse gelelim asıl soruna bu kuzenim şimdi diper evlenen gelinlerin kolunda bilezikler görünce kendisinin değersiz olduğunu düşünüyormuş bana neden yapılmadı diye ağlıyor ne desem teselli edemiyorum siz ne dersiniz ?
Bizde öyle diyoruz da dinletemiyoruz :))Bdv deki kaynana konularına baksın. Bu halinin 1000 bilezige değer olduğunu anlar. Çöpsüz üzüm bulmuş daha ne
Kocası çevre mühendisi zaten ama özelde iyi kazanamıyormuş söylediğine göre evet doyumsuz insanın ruhunda var ya gerçektenYok ya arkadaşın şımarıklık yapıyor.
Ev alınmış, kalan paradan düğün yapıldığına göre bariz bir borç yok.
Keyfini süreceğine neler düşünüyor.
Bazı insanlar böyle doyumsuzdur. Hep fazlasının peşine düşüp mutsuz olur.
Bileziği olsa da altın kemer arardı o.
Sorun bilezik, altın, para değil. Neden daha fazlası değil hissi. Yarın bir gün de neden doktorla evlenmedim, neden mühendisi varmadım falan diyecek.
Kötü biri değildir de dul kadın gibi Altınsız evlendim diye düşünüyorBırakın üzülsün, hatta siz de gazı verin 'ay evet şuna şunu takmışlar, bunun pırlantası 2 karatmış' vs diye.
Daha çok üzülsün, eşine yansıtsın eşi de ağzının payını versin tartışsın ki görsün nankörlüğün sonu ne oluyormuş.
Bazı kadınlar gerçekten hiçbir şeyi haketmiyor!
Bu kadar bilezik istiyormuş madem, çalıştığına göre kendi yapsaymış. Kuzeninizin ailesi niye takmamış kızlarına? Karşı taraftan birşey beklemek için karşılığında kendide yapması lazım.
Benim düğünümdede takıldı, şu anda alyansım bile yok. Altından önce sağlığı yerinde mı, huzuru varmı, eşi kıymet veriyor mu? Bunlara baksın.
Söylediğine göre damat sen hiçbirşeye elini sürme DemişPeki merak ettim kendisi ne yaptı eşi için? Damatlık aldı mı ona? Yüzüğünü, saatini, kol düğmelerini filan aldı mı 22 ayar? Berber parasını ödedi mi cebinden? Nişanı pastalı kutlamalı tam tekmil yaptı mı? Sahi ne harcama yaptılar damat bey için?
Ah canım dilimde Tüy bitti anlatamadımBen de yazdım yazdım sildim. Hamileyim kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Sanki belasını arıyor gibi geldi bana. Affet beni konu sahibi, kötü niyetim yok ama kuzenin ki dert değil inan. Kuzenine söyle mutlu mu, sağlıklı mı gerisi dert değil. Yaşadığı güne şükretsin.
Inşallah dinler :))Bu zamanda böyle erkek yok. Kuzen kıymetini bilsin üzmesin diyorum.
Evet çoğunluğu da öyle yapıyor zaten bize de yapıldı bilezik sonra borca gittiBilezik sadece düğünde alınabilen bişi değilki çalışsın alsın dilediğince evliliğinin bu en tatlı zamanlarını abuk sabuk şeylere üzülerek harcamasın adam mezardan çıkaracak değilya anasını babasını yahu olur şeye üzülmek var bide böyle saçmalıklara 20tane bilezik takıp düğünün ertesi zorla kolundan alan kocalar kv. Ler kp. Ler var tövbeya
Zaten herseye para değil bunu anlatamıyorumEğer düğün anında takılmadı diye üzülüyorsa, arkadaşım vardı ikinci evliliğini yapan karşı tarafında altın yapmaya maddi durumu çok müsait olmadığı için kuyumcudan on kadar bilezik kiralayıp düğünde takmışlardı.Düğün sonrası kuyumcuya geri götürdüler illaki görünümlük bişey olsun istiyorduysa böyle bişey yapabilirlerdi.Diğer türlü anlıyorum özenmesini Yen'i gelin olduğu için ama eşinin aile ve maddi durumunu evlenmeden önce bildiğini için yapamayacağını da biliyor olması gerekiyor önceden bildiği şey için sonradan şuan kendini ve eşini Yok yere üzmesi gereksiz diye düşünüyorum.
Gelinliğin üstünde bana da takılsaydı ben böyle değersiz miyim diyorOlsaydı demekle olmuyor nedir ya iki üç bilezik. Bu kadar çok istiyordu madem evlenmeden diretip aldirsaydi. Eşi alamiyorsa da evlenmeseydi o vakit. Şimdi mızırdanması hem haksız hem yersiz. Çok istiyosa şimdi de alabilirler. Bence amacı sorun çıkarmak.
Eğer bu söz ona aitse çok çirkin.Kötü biri değildir de dul kadın gibi Altınsız evlendim diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?