Düğünde Takı takılmadı ?

Bilezik takmak istediğimden değil olsaydı bozdururdum diyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun ve gerçekten bize çok yardım etti, her işimiz rast gitti. Benim de babam yok, bekar kız kardeşim var, o da sorun yaşayacağını düşünüyor çeyiz vb. Biz elimizden geleni yapacağız o gün gelince ama bu geleneklerin yanlış yorumlanması sorunu asla düzelmeyecek.

Tabi ki değil ama hem annesi hem babaannesi biz seni Bilezikli görmek isterdik deyince ona da oturuyor galiba bazı Şeyler

O karsı tarafa takmış vaziyette kendi ailesinden ÇÖP bile almadı

Düşünüp düşünüp ağlıyor

Işte ona hiç bilezik yapılmadı Takı şeti vs hiçbirşey sadece Kocasının aldığı Yüzük görünmesinin taktığı kolye
Sizin kuzen biraz arsız mı? Adam ailesi olmadığı halde her şeyi yapmış.. O zaman uatacak bir yatağı kanepesi olmayaydı daha mı iyi olacaktı.? Saçmalamasın daha fazla bence.. Valla kocası der ki buldun da bunama... Bunu da dile getirirse kendini kapının önünde buluverir.. Ona sen öyle söyle.. Arsızlık etmesin.. Bu zamanda ailesi olmadan ev açmak ne demek hiç düşünmez mi acaba hanfendi?

Bende üzüldüm çocuk yşne de en iyisini yapmaya çalıştı

Adamın zaten evi vardı eşyalarının da ni kısmı yeniydi yani sıfırdan eşya vs almadılar

Aynen öyle canım

Adam 7 bin liraya gelinlik Aldı
Yuh diyorum.. Pes bu ne be..! Bak onun evliliği iki güne biter benden söylemesi.. 7000 liraya gelinlik mi olur? O zaman o kadar pahalıya gelinlik aldıracağına mütevazi bir gelinliği isteseymiş adam da bilezik taksaymış piremmmsesee.. Ah ben ben 2500 tl lik gelinliği pahalı diye aldırmamıştım başka bir gelinliği 700 liraya kiralamıştık ama incilerim dökülmemişti..

Tabi ki değil ama hem annesi hem babaannesi biz seni Bilezikli görmek isterdik deyince ona da oturuyor galiba bazı Şeyler
Ben mutlu bir evlilik yaptım bunu görün desin o da. Anne babanın bu dediğini takmasının sebebi kendisinin de böyle olması gerektiğini düşünmesi.
Ben bekar evime hiç yeni eşya almadan evlendim. Bildiğiniz 10 yıllık beyaz eşyalar. Uyduruk perdeler. Dandik bir kanepe. İğne almadım evleniyorum diye. Zorlasak biz de herkes gibi taksitle falan yenilerdik her şeyi ama gerek görmedik. Dediğim gibi tüm bunlar araç çünkü. Bunlarla mutlu olamaz insan. Annem ohooo neler neler dedi. Böyle evlenilir mi dedi, kızım biz alalım dedi, bu evde nasıl misafir ağırlayacaksın dedi. Evimi beğenmeyen gelmesin dedim çıktım işin içinden. Beni evimin eşyasıyla yargılayacak adamı evimde istemem zaten. Sonra noldu, biz kazandıkça aldık yeni eşyalar. Şimdi evim mis gibi(bence tabii anneme kalsa tonla şey eksik) evliliğimin ilk yıllarını koltuk kanepe taksidi ödeyerk geçirmedim.
Yani o zaten işin özünde bu durumu takmasa, anne babanın dediğiyle de dert etmez kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…