Düğünde Takı takılmadı ?

Söylediğine göre damat sen hiçbirşeye elini sürme Demiş

İyi etmiş.

Neyse, nedendir bilinmez, konunun seyri, yorumlarınızın tadı biraz şey geldi bana. Nasıl desem, çok mu düz ve maksatlı.
Bilezik konusu, devamında para isteme, sonra ev alınmış filan ama olmamış, dul kadın gibi lafları filan.. Onu diyoruz, ah anlamıyor bu kuzen filan...

Biraz şey.
Hadi iyi geceler.

Demedim mi kardes bu Yorumları tek tek okuyacağım ona

Kendi ailesi de bşy yapmadı Anca damattan beklediler

Ben de böyle evlendim canım, eşim takı seti yüzük vb aldı. Annesi babası vefat etmiş ne yapabilir ki, istiyor musun kredi çektiğim paradan alabilirim dedi, düşündüm o sırada o para başka masrafları lazım dedim gerek yok, sadece abisi bir bilezik taktı. Peki ne oldu, paramız oldukça kenara koyduk, bilezik aldık o parayla da. Şimdi taksam iki kolum dolar, hiç bir anlamı yok inan ki. Başında her şeye kulp bi kv, kp olacağına olmayıversin onlar. Bu arada eşimi de çok seviyorum, evimize doğru düzgün eşya bile almadık evlenirken sırf borç olmasın diye, huzur kaçmasın o süreçte diye, şimdi borçlu evlenmemenin faydası birikimimizle ev peşinatı vereceğiz. Bana da herkes dedi bileziğim az oldu düğünde vb. Ama benim eşim pırlanta gibi, ev işi benden çok yapar, hiç bir kötü huyu yok, evine koşarak gelir şimdi bu adamı vaktinde bilezik için üzseydim Allah razı gelir miydi? Eşi de isterdi en güzeli olsun ama hayat şartları izin vermeyebilir. Birikimlerini bilezik olarak yapsınlar, hevesini alsın, burada ne sorunlar okuyoruz kv evi bastı kp çocuğu dövdü vb bu dertler asla olmayacak, bence bu yüz bileziğe bedel.

Doğru tabi söyledim de bunları dinlemiyor

Çok Haklısınız gerçekten ama işte o da belki yası Gereği göremiyor bazı şeyleri

Size de :)

Ne kadar guzel söylediniz ama işte biZşm kız da gerek yası gerek arkadaşlarının dolduruşuyla bu düşüncelere kapılmış işte

İnsanın değerinin takıyla ölçülemeyeceğini söyleyin. Çok takı takılsa çok mu değerli olurmuş bunu sorun. İlginç

Zavallı adamcağızın ne anası ne babası varmış, elinden geleni yapıp düğünü falan da ihmal etmemiş. Daha ne yapsın, maddi durumu yerinde olsa yapmaz mıydı? Üzüldüm damat için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…