düğünde takılan altınlar :S

eşinizin üstüne alırlarsa boşanmanız durumunda ev eşinizle aranızda yarı yarıya bölünür.
ama görümcenizin üzerine olursa Allah korusun boşanmanız durumunda hiçbir hak iddia edemezsiniz.
ya ortak tapu olsun yada vermeyin altınlarınızı...

bende esimle dugunden bir gun sonra altinlar konusunda tartisdim.. yani o annemgile goturelim demedi ama ben dedim annemgile birakacam diye.. cunku niye ben 1,5 saat yol gidiorum isyerime esimde hergun erkenden isten cikior yani birsey olmus olsa hemen gidip ailesile istediklerini yapabilirlerdi evimde.. hemde yeni evlisin herkes bunu bilior hirsiz durumdan korktugum icin annemgile birakacam balayina giderkene ugriycaz nasil olsa dedim... vay efendim niye orda birakiormusum bizim evimizde nolacakmis su bu... birde bir guzel onun icin aglatti beni dugunden bir gun sonra... ama yinede gittim annemgile verdim iykide vermisim tek setimi birakmistim onuda pazartesi gunu evi terk ettikten sonra esim bende bi kac esyami ve geri kalan altinlari alip ciktim... kizlar asla altinlariniz guvenmeyin ne esinize nede ailesine derim

altınlşar için kayınvaldenizin eşinizi en başta ikna etmesi zaten onları vermeyeceginin haberrcisi.kullanmka isteyecekmiş belli.katiyyen vermeyin altınlar uçaaarrr gider

hepiniz haklısınız arkadaşlar..giden gitti iyiki altınları orda bırakırken yanımada almışım yarısına yakın en azından bende bikaçtane olmuş oldu onları asla vermicemi söledim eşime..yaptğım büyük aptallıktı..yeni evlencek birileri okursa onlara benim bu saflığım ders olsun yoksa böle moral ararsınız benim gibi..kimseye güvenim yok..altınlarıda alsınlar napıyolarsa yapsınlar..helal etmiyorum ama

altın konusu olunca ben darmadağın oluyorum resmen.evlendığımın ertesı gunu altınlarımı ağlayarak ıstedı kaynanam en kısa zamanda odıcemdıye bnde verdım altınlardan snra bılezıklerımden ıstedı vermekıstemeğım ıçın oğluyla kavga ettı o kım oluyoki hepsını bızden taktılar dıye.şimdiise sadece saflığıma yanıyorum asla odemıcek bılıyorum ama asla hakkımı helal etmiyorum..
altınlrınızı evlenınce hemen bankaya atın kendı adınıza pıişman olunuyo sonra

eğer senin altınlar kullanılıyorsa o ev sizin üzerinize olmalıydı sonuçta daha yeni evlisiniz kimse kimseyi tanımıyor bu kadar körü körüne güvenemezsiniz hem güvenseniz bile kredi bitene kadar acaba aynı kalacakmı. bilemiyorum. geçmiş olsun umarım korkularınız yersiz çıkar

görümceye ne ya?????

ev alıınırsa karı koca alırsınız. altınlarınızı katarsınız katmazsınız millete ne?
hadi düğün masrafıdır diyip kayınpedere bi miktar verebilrsin bunun konusu geçmez ama ne bu sizin yerinize ev alınıyo, evde sen otrcan ama görümcenin. ona bişi olsa sen bakmakla yükümlüsün niye ççünkü evinde oturuyosun. sen allah koruusn boşanırsan hak talep edemiyosun..
görümcen çok akıllı bi kadınmış.
giden gitmiş artık. sen yoluna bak. krediyide ödeme. mümkün olduğunca geç taşın o evede.
evde oturursan ödemek zorunda kalcaksın çünkü.

görümcene hayırlı uğurlu olsun siyeceksiniz altınalrın üzerinede kocaman bir bardak su içip oturacaksınız. kardeş değil ana babada olsa evlendinmi bitiyor herşey. eşinde anlayacak başını duvarlara vuracak ama geçmiş ola o zaman bir tek sen olacaksın yanında ama nafile. bende inanmazdım eşime ailem benim için yaptı o daireyi derdim bekledim hacca gidelim öyle dediler 2 sene geçti hala evimin kirasını vermiyorlar. düğün takılaırmı aldılar bari arkadaşlarım taktıklarını verin dedimde kasedi seyretmişler bizim takılaırmız bu kadar sizinki bu kadar deyip hepsini yine vermediler. eşimin ailesi zaten bir tuhaf tüm borcu üzerimize yıktılar. evlendikten sonra aile eş oluyor sadece bunu bilir bunu söylerim. en büyük hatayı yapmış eşin en kısa zamnda isteyip başka yatırım yapın yoksa gitti takıalırnız.

evet ben krediyi ödemicem kesinlikle..o evde oturmicaz cnm kiraya verilcek 300milyona falan üstüne görümcem para koyup krediyi ödicek en son bu konuşuldu

Krediyi görümceniz ödedikten sonra, bu evi size verecekler mi.
Szin evinizi görümceniz neden ödüyor, sonra sıkıntı çıkarmayacak mı?

Canım bana garip geldi bu mesele ,bence eşinin ailesine karşı dikkatli ol...evet senin dediğin gibi ne olacağı hiç belli olmaz..Ne münasebet görümcenin üstüne anlayamadım..Allah yardımcın olsunn..Olan da olmuş çok fazla bişi denmiyor ki..

çok haklısın canım görümceme hayırlı oldu ama helal etmiyorum..çünkü fesatlıkla işlerini gördüler.eşimde çok pişman olcak kendi bilir ilerde görümcem evlendiği zaman o evi eşide bize vermek istemicek çünkü karısı yani görümcem ödemiş oluyo..bende altınlarımın değeri neyse onu geri vermelerini sölicem evi napıyolarsa yapsınlar ondan sonra..eşimde kardeşiyle kötü olduğuyla kalcak..umrumdada değiller acıkcası kendileri bu duruma getiriyolar herşeyi

isterken altın olarak iste sen para vermeden altın verdin. kaç bilezik gittiyse o ayarda o kadar bilezik vermeliler. gerçi pek sanmıyorum vereceklerini. kredi bitene kadar zaten vermezler. kredi de kaç yıllık kim bilir. o bitecekte sonra sana altınlarını verecekler. valla yabancıya olan borç aksatılmıyorda akrabaya borç unutuluyo bile

Son düzenleme:
Krediyi görümceniz ödedikten sonra, bu evi size verecekler mi.
Szin evinizi görümceniz neden ödüyor, sonra sıkıntı çıkarmayacak mı?

bu ev yatırım olarak alınmış bi ev yani bana öle söylediler..küçük bi ev içinde ya öğrenci yada yalnız yaşayan biri oturabilir..3 sene sonra falan daha büyük bi ev almayı düşünüyolar bu evi satıp ozaman görümcemle eşim ortak ödicekler ki ben bunu kabul etmeyi düşünmüyorum..altınlarım ne tuttuysa o miktarı alıp geri çekilcem görümcem sonra evmi alır villamı alır beni ilgilendirmez..daha büyük bi ev alınırsada en azından eşimin üstüne olur yada görümcemle ödiceklerse ben ortak olcam dicem eşime yani yarı yarıya üstümüze alıncak yoksa ayrı alalım dicem

canım çooooooook geçmiş olsun
benden sana tavsiye eşinin ailesine karşı çok dikkatli ol, bu tür konularda eşinin tek başına karar vermesine izin verme ya da engel ol... mesela yapacağınız birikimleri senin adına olan bir hesapta biriktirin, ya da altınlarınızı aynı şekilde....
yani bundan sonrasını kontrolüne almaya çalış, altınlar gitti gider, ev satılsa bile sanmam size pay vereceklerini, o derece hassas insanlar olsalar zaten dalavereyle ev alınmaz, sizi katakulleye getirmezlerdi.

planlı yapılmış bişey evet dikkatli olmakta fayda var..ama ailesiyle bu işin sonunda kötü olcak kişi eşim..umarım vadettikleri şeyleri yaparlar yoksa sonu iyi gözükmüyo..şimdilik beklemedeyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…