gorumcen cekerse krediyi ev gorumcenin ustune olacak
yanlis anlamadiysam
peki krediyi kim odeyecek?
görümceye ne ya?????
ev alıınırsa karı koca alırsınız. altınlarınızı katarsınız katmazsınız millete ne?
hadi düğün masrafıdır diyip kayınpedere bi miktar verebilrsin bunun konusu geçmez ama ne bu sizin yerinize ev alınıyo, evde sen otrcan ama görümcenin. ona bişi olsa sen bakmakla yükümlüsün niye ççünkü evinde oturuyosun. sen allah koruusn boşanırsan hak talep edemiyosun..
görümcen çok akıllı bi kadınmış.
giden gitmiş artık. sen yoluna bak. krediyide ödeme. mümkün olduğunca geç taşın o evede.
evde oturursan ödemek zorunda kalcaksın çünkü.
görümcene hayırlı uğurlu olsun siyeceksiniz altınalrın üzerinede kocaman bir bardak su içip oturacaksınız. kardeş değil ana babada olsa evlendinmi bitiyor herşey. eşinde anlayacak başını duvarlara vuracak ama geçmiş ola o zaman bir tek sen olacaksın yanında ama nafile. bende inanmazdım eşime ailem benim için yaptı o daireyi derdim bekledim hacca gidelim öyle dediler 2 sene geçti hala evimin kirasını vermiyorlar. düğün takılaırmı aldılar bari arkadaşlarım taktıklarını verin dedimde kasedi seyretmişler bizim takılaırmız bu kadar sizinki bu kadar deyip hepsini yine vermediler. eşimin ailesi zaten bir tuhaf tüm borcu üzerimize yıktılar. evlendikten sonra aile eş oluyor sadece bunu bilir bunu söylerim. en büyük hatayı yapmış eşin en kısa zamnda isteyip başka yatırım yapın yoksa gitti takıalırnız.
çok haklısın canım görümceme hayırlı oldu ama helal etmiyorum..çünkü fesatlıkla işlerini gördüler.eşimde çok pişman olcak kendi bilir ilerde görümcem evlendiği zaman o evi eşide bize vermek istemicek çünkü karısı yani görümcem ödemiş oluyo..bende altınlarımın değeri neyse onu geri vermelerini sölicem evi napıyolarsa yapsınlar ondan sonra..eşimde kardeşiyle kötü olduğuyla kalcak..umrumdada değiller acıkcası kendileri bu duruma getiriyolar herşeyi
Krediyi görümceniz ödedikten sonra, bu evi size verecekler mi.
Szin evinizi görümceniz neden ödüyor, sonra sıkıntı çıkarmayacak mı?
Krediyi görümceniz ödedikten sonra, bu evi size verecekler mi.
Szin evinizi görümceniz neden ödüyor, sonra sıkıntı çıkarmayacak mı?
Canım bana garip geldi bu mesele ,bence eşinin ailesine karşı dikkatli ol...evet senin dediğin gibi ne olacağı hiç belli olmaz..Ne münasebet görümcenin üstüne anlayamadım..Allah yardımcın olsunn..Olan da olmuş çok fazla bişi denmiyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?