canım çooooooook geçmiş olsun
benden sana tavsiye eşinin ailesine karşı çok dikkatli ol, bu tür konularda eşinin tek başına karar vermesine izin verme ya da engel ol... mesela yapacağınız birikimleri senin adına olan bir hesapta biriktirin, ya da altınlarınızı aynı şekilde....
yani bundan sonrasını kontrolüne almaya çalış, altınlar gitti gider, ev satılsa bile sanmam size pay vereceklerini, o derece hassas insanlar olsalar zaten dalavereyle ev alınmaz, sizi katakulleye getirmezlerdi.
Konunu okudum nasıl sinirlendim ben bile. Eğer YATIRIM yapacaklarsa kendi başlarına yapsınlar neden sizin takılarınıza bulaşıyorlar??? Ben senin yerinde olsam ne yapar eder o altınların o ev için bozdurulmasına izin vermezdim. Eşinle konuş siz kendinizi altınlarınızı bozdurup kredi çekip ev almayı bilemediniz mi şu işgüzarların yaptığına bakın.
evet resmen enayi yerine konduk gülsemmi ağlasammı bilemiyorum..eşime altınları isterken demişlerki karınla kötü olcaksanız vermeyin altınları güya..madem bunu biliyosunuz neden böle bi istekte bulunuyosunuz dimi..eşimle ogün akşama kadar konuştuk düşündük tartıştık hatta sonunda lanet olsun ver gitsin dedim ama bu işten biz zararlı çıkcaz görceksin dedim oda yapmaz benim ailem dedi..bende görcez bakalım..ailenle kötü olan sen olcaksın benimse giden bikaç milyarım olcak sadece dedim..ne yapıyosanız yapın dedim ve konuyu kapattım..eşim çok güveniyo bekleyip görcez bakalım..
kusura bakma canım ama tapu görümcenin üzerine olursa ve allah göstermesin bir gün boşanırsanız sana hiç bişey kalmaz üzerine bi bardak su içersin ,ama eşin ve görümcen üzerine olursa eşinin hakkından sende alırsın yeni kanunda evlendikten sonra alınan herşey ortakdır canım.çok büyük hata yapmışsın altınlarını vererek.
Gitti altınlar . .Bidahada geri vereceklerini zannetmiyorum .
Hem yarısından fazlasını almışsın yanına .demekki onlarda kalan 3-5 milyarlık. ee evde 80-90 dan aşağı değildir.bu durumda çoğunluğnu görümcen ödicek. sizinde ortaklık adına herhangi birşeyiniz olmıcak. .
Bence elinizdeki altınlarınızla sizde hemen bi ev almaya bakın. ihitayacımız var diyip görümceye verilen altınları isteyin. . mümkünse evi kendi üzerinize yapın.eşinz birşey derse ailene güvendiğin gibi karınada güven diyin
Yuh ya nasıl insanlar var böyle.Bende duyuyorum oğullarını evlendiriyorlar.Gece altın bizde kalsın demeye başlıyorlar. Gerdek gecesi eve hırsız girermiş.Sizin oğlunuz salak bir ana kuzusuysa girer tabi,diyesi geliyor insanın.
Oğlan evlendiriyorlar masraf yapılmış,kız ailesi masraf yapmıyor sanki.
Arkadaşım at altınları kafalarına bırak neyaparsa yapsınlar.Ama gerçekten yüzlerine fırlat.Art niyetliler belli.Sen eşinle mutlu ol.Evde alınır altında mutluluk daha önemli. Ben evli değilim ama birkaç arkadaşım bu nedenle ayrıldı. Acı verici olay..
en son dün konuştuk eşimin ailesiyle görümcem ödiycek krediyi bize ödetmiyolar son karar bu
işte bu da onların planının amacını ortaya koymuş..krediyi ödeyen görümce olduğundan o ev ona ait dicekler ilerde..sizin altınları da peşinat olarak verdiler yattılar üstüne yani bu açık..buarada merak ettim onlara ne kadarlık altın verdiniz?
kafam okadar çok karışıkki sizlere danışmak,fikir ve moral almak istedim..
konu düğün takılarım..evlenmeden önce eşimle takıları bankaya kasaya koyarız diye konuşup karar vermiştik..evliliğimizin ertesi günü eşim kayınvaldemin iknasıyla takıları evinde saklıcağını bizim evimiz ailelerden farklı şehirde orda güvenli olmicanı yanımızda götürmememiz gerektiğini bankayada vermemizin gerekli olmadığına ikna etmiş..bunu eşim bana söylediğinde tartıştık ama sonunda kabul etmek zorunda kaldım tabi bi şartla içinden bikaçtane yanımda götürcektim ve seçtim bikaçtane yanıma aldım..düne kadar bi sorun yoktu orda öylece duruyodu yerinide bildiğim için içim rahattı harcamadıklarını biliyodum..dün sabah aradılar ve evlerinin orda satılık bi ev olduğunu bize almayı düşündüklerini yalnız altınlarıda vermemiz gerektiğini söylediler..ilk duyduğumda hoşuma gitti dedim bizi düşünüyolar ne güzel ama öle olmadığını anladım sonunda..kredi çekilmesi gerekiyodu artı bide görümcem çekcekmiş krediyi kim öderse ev onun üstüne olcakmış yani ev görümcemin üstüne olcak..eşim bunları söledi bende eşimle tartıştım..dedim neden senin üstüne olmuyo krediyi biz çekelim biz ödeyelim evde senin üstüne olsun madem dedim..eşimde onlar benim ailem benden mal kaçırcak değiller ya dedi..bende iyi onlar ailen ben neyim dedim yani altınlarımı vercem giden altınlar olcak evi onlar aldı olcak..burdan eşimde para yollicak ayrıca ama ev görümcemin üstüne olcak..bende o altınları bebeğim için saklıcaktım dedim ilerde okul vs harcamaları için eşimde ona yine biriktiririz evimiz olmuş olcak diyo daha iyi bi yatırımmış ilerde üstüne para koyup daha büyük bi ev alırız diyo..
bilmiyorum sinirlerim bozuldu neden görümcemin üstüne yapılıyo ev bunda bi artniyet varmı sizce??yani yarın boşanırsak ki şuan öle bi durum yok ama ne olcağı belli olmaz bunumu düşünüyolar acaba?nasıl bi tavır sergilemeliyim?
bu arada evi almışlar..çok sinirliyim kendimi aptal gibi hissediyorumolan olmuş morale ihtiyacım var..
evet cnm zaten altınları vermesem ev işine giremiceklerdi..aynende üstüne yattılar..miktarı boşver cnm haram olsun onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?