Eşiniz ne diyor bu konuda.
yani kaynınız isterse tamam verelim der mi
Eşiniz ne diyor bu konuda.
yani kaynınız isterse tamam verelim der mi
canım bu gibi konuları hep okuyoruz. bence sana ufak ufak zarf atıyorlar onların düşüncelerine göre davranır mısın diye. zaten tüm masrafı siz çekmişsiniz altınları kendi istek ve ihtiyaçlarınız için kullanmalısınız. sen ve eşin bu konuda net tavır sergileyin eğer bu konuda muvaffak olurlarsa size hep karışmak isterler ve istenmeyen bir çok durum ortaya çıkar.
canım bu gibi konuları hep okuyoruz. bence sana ufak ufak zarf atıyorlar onların düşüncelerine göre davranır mısın diye. zaten tüm masrafı siz çekmişsiniz altınları kendi istek ve ihtiyaçlarınız için kullanmalısınız. sen ve eşin bu konuda net tavır sergileyin eğer bu konuda muvaffak olurlarsa size hep karışmak isterler ve istenmeyen bir çok durum ortaya çıkar.
ayy ne kadar ''iyiliğiniz için'' denirse densin aileler arasında böyle altın muhabbeti, para muhabbeti çok midemi bulandırıyo ya.
Altınlarınız nerede duruyor evinizdemi?
Evinizdeyse hemen paraya çevirip bankaya koyun yada altın olarak kasalara..yoksa göz diken çok olur elbette.
benım durumum şuan için ev almaya müsait olmadıgından sattım hepsini cektim altıma arabayı sanada tavsıye ederım 27 mılyara aldım arabayı şimdi kimse bır sey dıyemıyor hem paramda çarçur olmamıs oldu bence sende böyle bır sey yap çok gözlerıne batarsada kolunda durcagına bankada dursun cevır hepsini €uro yap at bankaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?