- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
güzelim benim ailemde 2 abime aynı dediğin şekilde yaptı tüm eşyalarını da aldılar takılarıda verdiler...ama diyorumki her aile bir degil....
sen kendini sağlama al... :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim benim ailemde 2 abime aynı dediğin şekilde yaptı tüm eşyalarını da aldılar takılarıda verdiler...ama diyorumki her aile bir degil....
öyle olmuyor işte şahsen ben çok duyuyorum bende düğün masrafı yaptım dıye alan kaynanalar var ..yada
dıyorlar kı işte ben taktım zamanında onlar gerı dondu benım hakkım bu altınlar dıyenler var ..
o yuzden benımde bır çare bulmam lazım![]()
ne evi canım evime bir iğne almadılar....ama yinede Allah rızası için saygıda kusur etmedim...ya varya aslında ne çok birikti içimde herşey...o kadar ki gelinliğime bile karıştılar...sırf sevdiğim için katlanıyorum...
gelinliğime bile karıstılar derken benım anladıgım sey mı yoksa ev ıslerı temızlık falan mı![]()
"gelinlik":) neymiş kapalı olacakmış...sinir krizleri geçirdim..kaç kez nişanı atmayı düşündüm ailesi yüzünden...ama seviyorum seviliyorum..kıyamıyorum bize![]()
peki kim kazandı kapalı mıydı gelınlığın:92:
tamam hallederim siz kafanıza takmayın..lakin şunuda bilin herşeyim dört dörtlük olsada bu konu içimde kaldı..hayalimi yıktınız dedim....diktirmeye gittiğimizde de tek omuz degil de çift askı yaptırdık aslında istediğim gibide oldu...ama onlar tamamen kapadım sanıyolar![]()
benim henüz söz nişan vs durumum yok.. kısmetse bu yaz olucak.. evlilik sonrası takı sorununu bile konuştum.. ailesine güvenmiyorum bildiğim bazı konulardan dolayı oluştu bu güvensizlik önyargılı olduğumu düşünmeyin ( verdiği cevapla belliki o da güvenmiyor ) takıları ailelerimizde bırakmayalım sıradan bi ihtiyaçları için lazım olur geri koyarız düşüncesiyle kullanırlar olan bize olur dedim.. o da yanımızda götürelim yada bankaya kasaya koyarız dedi o da ailede bırakmayı düşünmüyor .. inşallah düşünceleri değişmez![]()
bende alırken uzerıne sal gıyerım demıstımaaa şal mı takıcam oynamaktan terledım zaten alın uzerımden sunu bakimm nerde kalmıstık arabada beş evde onbes hobaa:118::118: