• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde takılan altınları kime emanet ediyorsunuz ?

öyle olmuyor işte şahsen ben çok duyuyorum bende düğün masrafı yaptım dıye alan kaynanalar var ..yada
dıyorlar kı işte ben taktım zamanında onlar gerı dondu benım hakkım bu altınlar dıyenler var ..
o yuzden benımde bır çare bulmam lazım :D

sonuç olarak sizin düğününüz ve takılar size geliyor...
bu konuyu bence sen değil eşin olacak kişiyle konuş
ve o ailesiyle muhatab olsun

selam arkadaslar ben 2 yıl once evlendım ve kaynanamla beraber yasıyorum. aynı eve geldıgım ıcın fazla masrafta olmamıstı ama sadce bılezıklerı verdı bana dıger altınlar ve paralar onda kaldı yuzunu bıle gormedım. aslında cokta umrumda deıldı o zaman (malmışım):43:şimdi dusunuyorumda elıme alıp odama koysaymısım daha ıyı olurdu neyse ben sessız bı ınsanımdır fazla konusmam falan ama olabılene en ıyı tavsıyem yerı geldı mı en ıyı cadı olun:69::69:

duaların çokta yerinde canım ne deyim...bende işte sizlere sorayım dedim...tatlı cadı olmaya çalışcam tabiki çıldırtmazlarsa:10:

Son düzenleyen: Moderatör:
ulaşmaya çalıştığın hedef doğru ama peki eşin karışmadımı

benden sonra daha 3 tane gelını olacak ben hepsını uyaracam onlar akıllı olsunlar kaynanamı zengın etmesınler:27::27:hakkımız tabı ben nıgdeden dıyarbakıra gelın geldım bedavaya:1::1:bunlar nıgdeye gelın verırken 20 bın tl ıstedıler.

ne evi canım evime bir iğne almadılar....ama yinede Allah rızası için saygıda kusur etmedim...ya varya aslında ne çok birikti içimde herşey...o kadar ki gelinliğime bile karıştılar...sırf sevdiğim için katlanıyorum...

ne evi canım evime bir iğne almadılar....ama yinede Allah rızası için saygıda kusur etmedim...ya varya aslında ne çok birikti içimde herşey...o kadar ki gelinliğime bile karıştılar...sırf sevdiğim için katlanıyorum...

gelinliğime bile karıstılar derken benım anladıgım sey mı yoksa ev ıslerı temızlık falan mı :28:

gelinliğime bile karıstılar derken benım anladıgım sey mı yoksa ev ıslerı temızlık falan mı :28:

"gelinlik":) neymiş kapalı olacakmış...sinir krizleri geçirdim..kaç kez nişanı atmayı düşündüm ailesi yüzünden...ama seviyorum seviliyorum..kıyamıyorum bize:69:

:1::1:bide arkadaslar gercekten fazla ezdırmeyın kendınızı bende evlenırken herkes calarlar falan kaynana ver eve gotursun bıraksın kımsenın bulamayacagı yere sonra halledersınız dedıler ama kaynanam nasıl bı yere bıraktıysa hakıkaten kendınden baska kımse bulamadı:60:

"gelinlik":) neymiş kapalı olacakmış...sinir krizleri geçirdim..kaç kez nişanı atmayı düşündüm ailesi yüzünden...ama seviyorum seviliyorum..kıyamıyorum bize:69:

peki kim kazandı kapalı mıydı gelınlığın:92:

peki kim kazandı kapalı mıydı gelınlığın:92:

tamam hallederim siz kafanıza takmayın..lakin şunuda bilin herşeyim dört dörtlük olsada bu konu içimde kaldı..hayalimi yıktınız dedim....diktirmeye gittiğimizde de tek omuz degil de çift askı yaptırdık aslında istediğim gibide oldu...ama onlar tamamen kapadım sanıyolar:65:

benim düğünümde herkesten çok eşim altınların peşindeydi:52: düğünün sonunda kayınvalidemlere bırakıp balayına gittik. eşim otelden bile arayıp altınları soruyodu kayınvalideme:66: döndükten sonra aynen teslim aldık. eşim olduğu gibi bozdurup benim hesabıma yatırdı. şimdi altının fiyatı dörtte bir arttı o zamana göre o ayrı..

benim henüz söz nişan vs durumum yok.. kısmetse bu yaz olucak.. evlilik sonrası takı sorununu bile konuştum.. ailesine güvenmiyorum bildiğim bazı konulardan dolayı oluştu bu güvensizlik önyargılı olduğumu düşünmeyin ( verdiği cevapla belliki o da güvenmiyor ) takıları ailelerimizde bırakmayalım sıradan bi ihtiyaçları için lazım olur geri koyarız düşüncesiyle kullanırlar olan bize olur dedim.. o da yanımızda götürelim yada bankaya kasaya koyarız dedi o da ailede bırakmayı düşünmüyor .. inşallah düşünceleri değişmez :21:

tamam hallederim siz kafanıza takmayın..lakin şunuda bilin herşeyim dört dörtlük olsada bu konu içimde kaldı..hayalimi yıktınız dedim....diktirmeye gittiğimizde de tek omuz degil de çift askı yaptırdık aslında istediğim gibide oldu...ama onlar tamamen kapadım sanıyolar:65:

bende alırken uzerıne sal gıyerım demıstım:1:aaa şal mı takıcam oynamaktan terledım zaten alın uzerımden sunu bakimm nerde kalmıstık arabada beş evde onbes hobaa:118::118:

KAsa fikri mantıklı da ilk gün balayına gidilecekse, düğün de haftasonu ise hemen kasaya konamıyor. Sanırım arkadaşın da problemi bu. Balayı boyunca saklamak gerekiyor. Bir de bizim gibi düğün yaşayacağınız şehirde değilse otele de götürmek olmuyor.

aman ne kaynanalar varmiss...Cok sukur benim kayinvalidem cok gozu toktur. Oglunu benden biraz kiskandigi icin arada sirada dokundurur ama genel olarak cok severim...Dugunun ertesi sabahi hepsini teslim etti bize, zaten almamisti bile, benim gelin kesemde duruyodu oylece, kimse sahiplenmedi .berabr actik, kim ne getirmis not ettik bir deftere sonra devir teslim toreniyle hepsi tarafima teslim edildi. :1:

benim henüz söz nişan vs durumum yok.. kısmetse bu yaz olucak.. evlilik sonrası takı sorununu bile konuştum.. ailesine güvenmiyorum bildiğim bazı konulardan dolayı oluştu bu güvensizlik önyargılı olduğumu düşünmeyin ( verdiği cevapla belliki o da güvenmiyor ) takıları ailelerimizde bırakmayalım sıradan bi ihtiyaçları için lazım olur geri koyarız düşüncesiyle kullanırlar olan bize olur dedim.. o da yanımızda götürelim yada bankaya kasaya koyarız dedi o da ailede bırakmayı düşünmüyor .. inşallah düşünceleri değişmez :21:

sen nısan oldugu gıbı bu konuda anlas canım cunku bu asmada kız ne derse erkek tamam sen ne ıstersen öle der işini saglama al

bende alırken uzerıne sal gıyerım demıstım:1:aaa şal mı takıcam oynamaktan terledım zaten alın uzerımden sunu bakimm nerde kalmıstık arabada beş evde onbes hobaa:118::118:

:46::46::46::46: tebrik ediyorum canım seni

abeta arkadaşım sen bunu hiç polemik konusu yapma bence nişanlınla aranda çaktırmadan halletmeye çalış madem yengen açıkgözmüş o hengamede halleder gibime geldi benim

Back
X