Var ben.düğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı pişman olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?
Bir de anne unsurum var. Annem asla vermemem taraftarı ona kalsa dursun kenarda ilerde kendimize harcayalım ama adam bu yaşında düğün borcu ödüyor emekli çalışıyor içim huzursuz o yüzden
Bence altınları bozdurmayın sonucta birikim olarak kalsın,arada bazı aylar maaşlarınızdan onlara yardım edin,her ayda yapmayın ilişkiniz bozulur sinir olursunuz,sorumluluk olup üzerinize yapışmasın.düğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı pişman olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?
düğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı
düğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı pişman olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?
olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?
düğünde takılan altınları düğün borçları için bozduran var mı pişman olan var mı arkadaşlar ? Kv kp düğünde takılan altınları istemiyorlar ama düğünümüz için çok borca girdiler ben de vicdan yapıyorum kapatasım var tek kalemde ama sonradan pişman olur muyum sizce?
Bence de mantıklı olan bu. Biz herşeyi eşimle yaptık cok borca girdik esim de altınları satıp borcu kapatalim dedi satmadım nasılsa ikimizde çalışıyoruz öderiz dedim öyle yapıyoruz . Altın şuan zaten değerlendi elimizde birikmiş olarak kaldi ilerde onun yerine kredi çekmek durumunda kalırdık yoksa.Size bir öneride bulunucam altınları onu bunu hiçbirini bozmayın eğer ki çalışıyorsanız maaşınızın belirli bir kısmını her ay düzenli olarak vermek en mantiklisi bence
Ev aldılar zaten o ayrı eşyalarımı aldılar yani erkek tarafının yapması gereken her şeyi yaptılar birikim bitince mecbur kredi borcu oldu. Hani kredi için faiz ödemeseler erken kapatsak mı diye düşündüm.Ben de evleneli 1 ay oluyor şuan bekletiyorum ev veya araba için...Şimdi aile neler yaptı?Size ev falan mı yaptılar eşya mı dizdiler?Ona göre cevap vermek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?