- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bakin esinin ailesi hem ev almislar hem de esyalarini almislar bu devirde cok az kisi yapiyor bunu ben sahsen verirdim vicdanim rahat da olurdu.Ev aldılar zaten o ayrı eşyalarımı aldılar yani erkek tarafının yapması gereken her şeyi yaptılar birikim bitince mecbur kredi borcu oldu. Hani kredi için faiz ödemeseler erken kapatsak mı diye düşündüm.
Herkesin değerli fikirleri için teşekkür ederim kafam gerçekten çok karışıktı açıldım biraz
adam bu yaşında düğün borcu ödüyor emekli çalışıyor içim huzursuz o yüzden
Insallah koymasin.esinin ailesi senin de ailen sayilmali empati yapmak gerek boyle yurekli temiz gelinlere ihtiyacimiz var.Ben burada şunu okudum ya tamam ölsem de gam yemem.
Helal olsun şu cümlen bitirdi beni.
Allah senin O güzel yüreğine göre versin, altınlarını verirsin vermezsin bilmem ama şunu biliyorum ki;
Seni bu merhametle Rabbim hiç dar da koymaz.
Ben burada şunu okudum ya tamam ölsem de gam yemem.
Allah senin O güzel yüreğine göre versin, altınlarını verirsin vermezsin bilmem ama şunu biliyorum ki;
Güzel yorumun için teşekkür ederim canımBen burada şunu okudum ya tamam ölsem de gam yemem.
İşimiz gücümüz yerinde çok şükür kv kp sağ olsun çok iyi insanlar ben de koca koca insanlara ödetmek istemediğim için zaten çok vicdan yapıyorum. Ben istemediğim halde her şeyin en iyisin yapmaya çalıştılar hep eşim de bana bıraktı ama fikir almak istedim henüz her şey çok yeni olduğu için kafam karışık
Ev aldılar zaten o ayrı eşyalarımı aldılar yani erkek tarafının yapması gereken her şeyi yaptılar birikim bitince mecbur kredi borcu oldu. Hani kredi için faiz ödemeseler erken kapatsak mı diye düşündüm.
Herkesin değerli fikirleri için teşekkür ederim kafam gerçekten çok karışıktı açıldım biraz
Güzel yorumun için teşekkür ederim canım
Size bir öneride bulunucam altınları onu bunu hiçbirini bozmayın eğer ki çalışıyorsanız maaşınızın belirli bir kısmını her ay düzenli olarak vermek en mantiklisi bence
olaya farklı bir bakış getireyimİşimiz gücümüz yerinde çok şükür kv kp sağ olsun çok iyi insanlar ben de koca koca insanlara ödetmek istemediğim için zaten çok vicdan yapıyorum. Ben istemediğim halde her şeyin en iyisin yapmaya çalıştılar hep eşim de bana bıraktı ama fikir almak istedim henüz her şey çok yeni olduğu için kafam karışık
Insallah koymasin.esinin ailesi senin de ailen sayilmali empati yapmak gerek boyle yurekli temiz gelinlere ihtiyacimiz var.
Eltim var elti deme bana :) yüze gülüp arkadan iş çeviren cinsten onların borçları yüzünden zaten sürekli düğünümüzü ertelemek Zorunda kaldık onların borçları bitti şimdi kayınlarım onlara yaptım size de yapıcam diye hak geçmesin diye aynı borca girdi adamcağız gün yüzü göremedi sağlığı bizim yüzümüzden bozulur diye çok korkuyorum eltim kaynım hiç düşünmedi babalarını ama ben hiç bir zaman o vermedi ben de vermem kafasında olmadım onun vicdanı sonuçta. Şimdi zaten benden hiç bir talepleri yok ama ben yine de zor günümüzde köşemizde durması gereken kadarını ayırıp kalanıyla en azından kredi borçlarını kapatmayı düşünüyorum bileziklere hiç dokunmama gerek kalmaya da bilir takılan çeyrekler yeter diye düşünüyoruz eşim de üzülüyor içten içe babasına hani yaşı 50li yaşlarda olsa belki düşünmem ama 60 üstü yaşta kp benim ailemin de kp nin de bu yaşta borç düşünerek uyumasını istemiyorum aileme destek oldum bu süreçte eşim de kendi ailesine tabi düğünden sonra oturup bi karar vericez eşimle artıkolaya farklı bir bakış getireyim
eltiniz var mı daha sonra olacak mı?
eğer o yapmazsa siz yaptığınız için üzülmeyecekseniz yapın :)
Super dusunmussun.Eltim var elti deme bana :) yüze gülüp arkadan iş çeviren cinsten onların borçları yüzünden zaten sürekli düğünümüzü ertelemek Zorunda kaldık onların borçları bitti şimdi kayınlarım onlara yaptım size de yapıcam diye hak geçmesin diye aynı borca girdi adamcağız gün yüzü göremedi sağlığı bizim yüzümüzden bozulur diye çok korkuyorum eltim kaynım hiç düşünmedi babalarını ama ben hiç bir zaman o vermedi ben de vermem kafasında olmadım onun vicdanı sonuçta. Şimdi zaten benden hiç bir talepleri yok ama ben yine de zor günümüzde köşemizde durması gereken kadarını ayırıp kalanıyla en azından kredi borçlarını kapatmayı düşünüyorum bileziklere hiç dokunmama gerek kalmaya da bilir takılan çeyrekler yeter diye düşünüyoruz eşim de üzülüyor içten içe babasına hani yaşı 50li yaşlarda olsa belki düşünmem ama 60 üstü yaşta kp benim ailemin de kp nin de bu yaşta borç düşünerek uyumasını istemiyorum aileme destek oldum bu süreçte eşim de kendi ailesine tabi düğünden sonra oturup bi karar vericez eşimle artık
Bir de anne unsurum var. Annem asla vermemem taraftarı ona kalsa dursun kenarda ilerde kendimize harcayalım ama adam bu yaşında düğün borcu ödüyor emekli çalışıyor içim huzursuz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?