Senin kaynanan rengini onceden belli etmis. Benimki sadece paralari alirim dedi verdik. Dugunden sonra altinlari istedi vermedik. Hirs yapti ben dogum sancisi cekerken o ozellikle kilitledigim kapiyi actirip icerden setimi calmis. Tavrini koy. Kendini ezdirme.
Senin kaynanan rengini onceden belli etmis. Benimki sadece paralari alirim dedi verdik. Dugunden sonra altinlari istedi vermedik. Hirs yapti ben dogum sancisi cekerken o ozellikle kilitledigim kapiyi actirip icerden setimi calmis. Tavrini koy. Kendini ezdirme.
Buyuk ihtimalle baristilar. Yoksa girip dertlesirdi.Ohaaa yok artik. Konuyu acan cekti gitti siz de bosverin pek laf dinleyip akil alan biri degil zate kendini tatmin ediyo yazio o kdr
Gercekten oldu hatta keske tek goturdugu setim olsa. Ceyizimi serdigim gun 5 torbayla evden cikti. Torbalarda ne var dedim eskiler dedi eve bi girdimki ceyizimi calmis. Esimle yillarca bunun kavgasini yaptik. Simdi bana hak veriyor neden biliyormusun cunku eltimin havlularini calip satmaya baslayinca kiyamet koptu.Gerçekten oldu mu buEşiniz ne yaptı peki?
Sikayet ettim ama zaten istesede yuzume bakamaz. En son sirf olay cikarmak icin benim sevgilim oldugunu ve cocugumun ondan oldugunu ortaya attiki oglum zaten babasina cok benzer. Bende Allah sasirtmasin asla oyle biri segilim. Yuzunu seytan gorsun.Yuh.........niye almış.......sikayet ettiniz mi..........yüzünüze bakabiliyor mu
Bir şey diyimmi geçenlerde ben çok çektim kaynanamdan sana çektirmicem sen benim kızımsın dedi :S gerçekten hasta galiba bi öyle bir böyle
Nişanlım bana kendi kaynanasından çok çektiği böyle diyor dediğinde bu lafı hatırlattım o da duymuştu ben sana çektirmicem dediğini
Şimdi eee sen de biliyosun dedim annem adet günündedir dedi yaaa :S annem hasta annem adet gününde oldu şimdi
Ohaaa yok artik. Konuyu acan cekti gitti siz de bosverin pek laf dinleyip akil alan biri degil zate kendini tatmin ediyo yazio o kdr
Burdayım ama en son olayları yazdım bir gelişme olmadı
Ailem konuşmaya gittikten sonra öyle bir şey olmayacağına dair söz vermişler kv tripliymiş yine yanlarına bile kp çağırınca zorla gitmiş ama dokunmayacağım altınlara demiş anneme göre susturulmuş bir şekilde ama yine de söz vermiş o gün gelince teşebbüs ederse öyle bir şeye konuşmaları hatırlatırım ailemi de arkama aldım aklımdaki en ufak şeyleri bile sormuş babam
tamam almayacağız demelerinden sonra ne yapabilirim ki daha
Neredeyse iki hafta olacak olaydan sonra bir kere aradım kv yi çaldı çaldı meşgule verdi bir daha da aramadım onlardan da ses gelmedi
Nişanlıma soruyorum annen nasıl diye görmedim diyor sabah erken çıkıyor gece geç gidiyor eve uyuyormuş annesi . nişanlımda haftanın 4günü başka şehirde zaten
İlk başlarda beni alıştırmaya çalıştı altınları vermeye doğru ama şimdi öyle düşünmüyor hemen bozdururuz hepsini krediyi kapatıp balayına gideriz diyor
Offf off bende aynı durumdayım nerden çıktı bu moda anlanadim kız tarafından takilanlarda onların olurmuş çok sikintiliyim bu konuda geçen bir arkadaşın düğüne gittik altınlar takildiktan sonra çift bir türlü cikamadilar odadan ben tahmin ettim takılar yüzünden Tartıştık larina aynende öyle olmuş kız saçı başı dagitmis ağlıyor ne kötü daha çok korktum kim bilir ben ne yasiycam allah insaf versin ne diyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni yemeğe çağırmışlar ama kim istedi bilmiyorum nişanlım mı babası mı annesi mi aradaki soğukluk gitsin diyeymiş
nişanlım burda değil sensiz olmaz dedim anneme söz vermişti kızınızı annemle yalnız bırakmıycam die
Sensiz gitmem dedim erteledik şimdilik
Nikah/düğün aşamalarında takılan her türlü altın ve ziynet eşyası geline aittir. Kanunen bu böyledir ve asla alınamaz. O altınlarla ne yapacağına sadece gelin karar verebilir.
Nikah/düğün aşamalarında takılan her türlü altın ve ziynet eşyası geline aittir. Kanunen bu böyledir ve asla alınamaz. O altınlarla ne yapacağına sadece gelin karar verebilir.
Erkeğe takılanlar da dahil mi?
Bana yardım edin çıkmazdayım. Kv daha şimdiden takılacak altınların derdinde benim takılarımı kaynanam almıştı ben de seninkileri alıcam diyor. Günlerdir ağlıyorum yataklara düştüm mutlu olmam gereken günlerde yemeden içmeden kesildim.Annem nişanı bozmayı düşünüyor bir yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Nişanlım Sorun çıkmasın diye verelim ne olacak diyor beni iknaya çalışıyor çalışır kazanırız diyor. Benim gözüm yok parada altında ama onlar biZe gelen hediyeler mendil bile gelse bizim o ikimizin kimsenin değil o altınlarla evin kredisini öderiz diye düşünüyorduk zaten başka bir isteğim de yok.Bir de takılan altınlar kayınvalidemin şimdiye kadar gittiği düğünlerde taktıklarının geridönüşüymüş o yüzden onunmuş. Ne yapıcam ben
Erkeğe takılanlar da dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?