- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Fakir degıller ki cıcegım, elli bin TL'lik set almıslar. Konu sahıbının aılesı cocuga saat almıs sadece????Sen KK'nın başına gelen en güzel şeysin.
Konu sahibi çok üzüldüm.Fakir olduklarını bilmiyo muydun? Keşke bilseydin evlenmezdin.
Taam set az işte.Fakir degıller ki cıcegım, elli bin TL'lik set almıslar. Konu sahıbının aılesı cocuga saat almıs sadece????
Seviyorum senı
Bu ucuzsa ben promosyonumBence ucuza gitmişsin panpaaaaa
Ne istiyorsun kaynananlardan eflak ve boğdan ı mı?
Ozaman mi tatmin olacaksın?
Öyle mi yapacakmış, o muhteşem detayı kaçırmışım.Ay bırde kaynanayı arayacak az yaptın dıye. Ara ara inşallah getir yaptıklarımıda git kendin çalış yap der
Nerden biliyoruz belki bahane açık vs arayıp altınları alıp ayrılcakÖyle mi yapacakmış, o muhteşem detayı kaçırmışım.
Nereden baksan evlere şenlik bir konu.
Hadi inşallah eldeki setten de olsun da bu sefer koşarak kaçsın eşinden, bahanesi de hazır olur.
Bacım sen özensen artık Allah çarpar zatenEvlenirken eşim ,kayınpederin bana ne beğeniyorsun ,istersin takı olarak diye sordu..bende hiçbişey ne gerek var ben altın sevmiyorum dedim o durumda kayınpeder 150gr fazla altın ,köyde ayrı çarşıda ayrı ev verdi eşyalar içinde. Hiçbirşey beklemezken...kimselere asla özenmem birde ,ya nasıl bir insanım ben şuan kendimi sorguluyorum sayenizde inanın..
Ay çok güldüm,,, deme öyle kız Allah iyiliğini versin inşallah..Bacım sen özensen artık Allah çarpar zaten
Ne yani taki olmayinca gelin rezil mi oluyor ? Cok sacma evet takabilselerdi guzel olurdu ama olmamis cok da abartmaya gerek yok, eger beklentileriniz varsa esinize soyleyin, esinizden isteyin, paraya ihtiyaciniz varsa siz de calisinben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı
Ay Adana burma kebap takmamışlar. Ucuza gitmişsiniz. Kaynananız size değer vermiyor bence.trabzon setin yanı sıra Rize Set ve Diyarbakır burma kadayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?