Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen KK'nın başına gelen en güzel şeysin.

Konu sahibi çok üzüldüm. Fakir olduklarını bilmiyo muydun? Keşke bilseydin evlenmezdin.
Fakir degıller ki cıcegım, elli bin TL'lik set almıslar. Konu sahıbının aılesı cocuga saat almıs sadece????
Seviyorum senı

Ay bırde kaynanayı arayacak az yaptın dıye. Ara ara inşallah getir yaptıklarımıda git kendin çalış yap der
Öyle mi yapacakmış, o muhteşem detayı kaçırmışım.

Nereden baksan evlere şenlik bir konu.

Hadi inşallah eldeki setten de olsun da bu sefer koşarak kaçsın eşinden, bahanesi de hazır olur.

Evlenirken eşim ,kayınpederin bana ne beğeniyorsun ,istersin takı olarak diye sordu..bende hiçbişey ne gerek var ben altın sevmiyorum dedim o durumda kayınpeder 150gr fazla altın ,köyde ayrı çarşıda ayrı ev verdi eşyalar içinde. Hiçbirşey beklemezken...kimselere asla özenmem birde ,ya nasıl bir insanım ben şuan kendimi sorguluyorum sayenizde inanın..

Bacım sen özensen artık Allah çarpar zaten

ben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı
Ne yani taki olmayinca gelin rezil mi oluyor ? Cok sacma evet takabilselerdi guzel olurdu ama olmamis cok da abartmaya gerek yok, eger beklentileriniz varsa esinize soyleyin, esinizden isteyin, paraya ihtiyaciniz varsa siz de calisin

Konu sahibi bak aklima ne geldi ben 5-6 bilezigimi verem sen bana setini ver hem senin gonlun olur hem benim sonra da gelinlikle bilezikli bi fotograf cekimi de benden sakasi bi yana bozdur setini bilezige cevir sonradan gorme gibi tak takistir gez carsi pazar sonra muge anlidan toplariz biz seni

Neden maddi durumları bu kadarını yapmaya yetiyor diye düşünmüyorsunuz?borçla girseler, düğün parasını alsalar falan bu seferde buna laf edeceksiniz.gerçekten iyi niyetlilerse böyle düşünmeniz yanlış

Bir şey daha eklemek istiyorum
Eşimin bir arkadaşının karısı vardı oda sizin gibi böyle takı az oldu falan filan diye baya ağladı zırladı.
Düğünden sonra çocuğu işten çıkardılar, o takılarla önce borçlarını kapattılar daha sonra da hepsini bozarak çocuk kendine dükkan açmak zorunda kaldı.
Şimdi kızın elde var sıfır
Yani elindekinin değerini bilmezsen oda uçar gider

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…