Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok istiyorsan çalış kendin al kimse borca harca girip senin kolunu bileziklerle doldurmak zorunda değil

Her gün sabahın köründe kalksın, bir ay boyunca emek versin çalışsın.
Aldığı parayla da ev geçindirip üstüne kendine takı yapsın
Yerse dimi

Haklısın.Allah merhamet sahibi gelinlerle karşılaştırsın.Böyle elli bin harcayıp kiymeti bilinmeyen annelere yazık.
Ya o kadar üzülüyorum ki. Hepimiz anneyiz yarın obur gün kayınvalide olacağız. Böyle gözü para da olan kıymetsiz insanlar huzur bırakmaz evde. Ailelere gerçekten çok iş düşüyor. Kızlarını,ogullarını yetiştirirken cok dikkat etmeliler çokk.

Her gün sabahın köründe kalksın, bir ay boyunca emek versin çalışsın.
Aldığı parayla da ev geçindirip üstüne kendine takı yapsın
Yerse dimi

takiyi da kendine degil ha ne alirsa alsin zaten kulp takacak olan gelinin koluna alacak

İyi de konu sahibi eşine de, evine de alıtana da takık.. Birşey olsa da evden gitsem diye bekliyormuş

Gerçekten hayattan beklentileriniz bu mudur. Böyle şeyleri duyunca çok sinirleniyorum. O kadar çözümsüz dertler varken maddiyata takılıp üzülmek, kendini başkalarıyla kıyaslamak eziyet değil mi? Madem kolların boş diye üzülüyorsun o kolları bir işte çalışarak yor ve kendin doldur.

Ya niye dalga geçiyorsunuz, hor görüyorsunuz konu sahibini? Hep size takmadılar diye kıskanıyorsunuz o yüzden böyle yapıyorsunuz. Kaynana dediğin büssürü altın takar sonra da o dilini tutup susar. Bununki hem takmamış hem susmuyor. Bu nasıl bir derttir siz ne bikeceksiniz. Kıza değer vermiyolla, benim değerim 150 miyar milyonsa konu sahibininki 25 milyar milyon. Bence boşansın ama boşanınca da değer kaybediliyo çoğu zaman. Bi sonraki kocaya daha düşük değerle de gitme ihtimali var. Çok üzüldüm ben bu konuya.

Kaliteli insan ayrı canım.Eğitim de çok önemli.Tabi kitapları okumak değil hayatımıza katmak.Profiline baktım.Hakkını helal et.Hakkında yanılmadım.Oğlum henüz ergen.Burda yazan gelinleri görünce kırka kadar evlendirmesem mi diyorum.

Siz, arkadaşlarının düğün fotoğraflarında sıra sıra dizilmiş bilezikleri görmenin verdiği acıyı nereden bileceksiniz

O yüzden nasıl ki kız aileleri karşı tarafı ıstemediğinde saygı duyuyorsak bir bildikleri vardır dıye erkek aileleride bence bır kızı ıstemediklerinde bı bıldıklerı vardır diyebilmeliyız. Yok koca adam evlenceği kişi için izin mi istiyor dıyorsak kız içinde aynısı diyeceğiz . Bakın bu tarz insanlar başa bela oluyor.

Bak canım helal olsun ne olcak :) haklısın valla öyle konular var ki haklısın yani insan korkuyor. Ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim napalım

Siz, arkadaşlarının düğün fotoğraflarında sıra sıra dizilmiş bilezikleri görmenin verdiği acıyı nereden bileceksiniz
Çok zor arkadaşım çok zor ben anlıyorum konu sahibini
Ben instigremden foto bile paylaşmadım altın takılmayan arkadaşlarım görür de üzülür diye. İnsan biraz düşünceli olmalı. Yoksa üzerimdeki 27 kilo altınla hava atmayı ben de bilirdim.

Kesinlikle. Hayırsız eş dünya da cehennemi yaşatır insana

Trabzon set fiyatından haberiniz yok galiba sizin. Bu devirde takı yaptılar allah razı olsun deyin. 14 ayar 8 bilezik taksalar mutlu mu olacaktınız yani. Bana trabzon set takmış olsalar gözlerim yuvalarından fırlardı. Allah başka keder vermesin.

aah aah sevdiğim yanımda olsa da 10000 gram altın borcum olsa :)
bence evliliğinizin tadını çıkarın, boşverin takıyı. kaynanayı da idare edin takmayın kafaya:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…