- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Çok istiyorsan çalış kendin al kimse borca harca girip senin kolunu bileziklerle doldurmak zorunda değilKızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
yoo degil. uzulebilir de bunu boyle sanki kendisi zorla evlendirilmis veya kendi kazandigi para elinden alinip car cur edilmis gibi drama yaparak anlatmasi normal mi?
iki tarafin ailesi de zengin degil ve ellerinden bu gelmis. insanlar parayi yaratamazlar ya, olani buymus. fazlasini isteyen totosunu kaldirir calisir basit yani.
Ya o kadar üzülüyorum ki. Hepimiz anneyiz yarın obur gün kayınvalide olacağız. Böyle gözü para da olan kıymetsiz insanlar huzur bırakmaz evde. Ailelere gerçekten çok iş düşüyor. Kızlarını,ogullarını yetiştirirken cok dikkat etmeliler çokk.Haklısın.Allah merhamet sahibi gelinlerle karşılaştırsın.Böyle elli bin harcayıp kiymeti bilinmeyen annelere yazık.
Her gün sabahın köründe kalksın, bir ay boyunca emek versin çalışsın.
Aldığı parayla da ev geçindirip üstüne kendine takı yapsın
Yerse dimi
İyi de konu sahibi eşine de, evine de alıtana da takık.. Birşey olsa da evden gitsem diye bekliyormuşHerkesin taktiği şeyler farklıdır. Niye sasiriyorsunuz ki arkadaşlar. Kimi kocasını takar kafasına kimi kaynanasını kimi parayı kimi borçları vs vs. Olabilir yani. Değerle alakası tabiki de yok durumla alakası var. Bana takıldı 5 bilezik set takımı vs. Sevdiğim için de hoşuma gitti açıkçası. Takilmasa üzülürdüm. Bunlar basit ama normal şeyler. Her insanin isteyeceği şeyler. 2 ay olmuş ama hiç takmayın bosverin. Bu sefer kinlenirsiniz karşı tarafa. Altın için kötü olmayın. Taktıkları için teşekkür edip yolunuza devam edin. Şimdi düşünmeniz gereken şeyler eşime güzel sofra kurayım ona güzel susleneyip vs vs konuları olsun.Cicim aylarını iyi değerlendirin. Herşey gönlünüzce olsun
takiyi da kendine degil ha ne alirsa alsin zaten kulp takacak olan gelinin koluna alacak
Sanırsın zorla evlendirmisler.İyi de konu sahibi eşine de, evine de alıtana da takık.. Birşey olsa da evden gitsem diye bekliyormuş
ooo, iki gonul bir olunca samanlik seyran olurcularin nesli tukenmedi mi ya,
bir tek ben kaldim saniyordum
Kaliteli insan ayrı canım.Eğitim de çok önemli.Tabi kitapları okumak değil hayatımıza katmak.Profiline baktım.Hakkını helal et.Hakkında yanılmadım.Oğlum henüz ergen.Burda yazan gelinleri görünce kırka kadar evlendirmesem mi diyorum.Ya o kadar üzülüyorum ki. Hepimiz anneyiz yarın obur gün kayınvalide olacağız. Böyle gözü para da olan kıymetsiz insanlar huzur bırakmaz evde. Ailelere gerçekten çok iş düşüyor. Kızlarını,ogullarını yetiştirirken cok dikkat etmeliler çokk.
Siz, arkadaşlarının düğün fotoğraflarında sıra sıra dizilmiş bilezikleri görmenin verdiği acıyı nereden bileceksinizYa niye dalga geçiyorsunuz, hor görüyorsunuz konu sahibini? Hep size takmadılar diye kıskanıyorsunuz o yüzden böyle yapıyorsunuz. Kaynana dediğin büssürü altın takar sonra da o dilini tutup susar. Bununki hem takmamış hem susmuyor. Bu nasıl bir derttir siz ne bikeceksiniz. Kıza değer vermiyolla, benim değerim 150 miyar milyonsa konu sahibininki 25 milyar milyon. Bence boşansın ama boşanınca da değer kaybediliyo çoğu zaman. Bi sonraki kocaya daha düşük değerle de gitme ihtimali var. Çok üzüldüm ben bu konuya.
O yüzden nasıl ki kız aileleri karşı tarafı ıstemediğinde saygı duyuyorsak bir bildikleri vardır dıye erkek aileleride bence bır kızı ıstemediklerinde bı bıldıklerı vardır diyebilmeliyız. Yok koca adam evlenceği kişi için izin mi istiyor dıyorsak kız içinde aynısı diyeceğiz . Bakın bu tarz insanlar başa bela oluyor.Ya o kadar üzülüyorum ki. Hepimiz anneyiz yarın obur gün kayınvalide olacağız. Böyle gözü para da olan kıymetsiz insanlar huzur bırakmaz evde. Ailelere gerçekten çok iş düşüyor. Kızlarını,ogullarını yetiştirirken cok dikkat etmeliler çokk.
Bak canım helal olsun ne olcak :) haklısın valla öyle konular var ki haklısın yani insan korkuyor. Ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim napalımKaliteli insan ayrı canım.Eğitim de çok önemli.Tabi kitapları okumak değil hayatımıza katmak.Profiline baktım.Hakkını helal et.Hakkında yanılmadım.Oğlum henüz ergen.Burda yazan gelinleri görünce kırka kadar evlendirmesem mi diyorum.
Çok zor arkadaşım çok zor ben anlıyorum konu sahibiniSiz, arkadaşlarının düğün fotoğraflarında sıra sıra dizilmiş bilezikleri görmenin verdiği acıyı nereden bileceksiniz
Kesinlikle. Hayırsız eş dünya da cehennemi yaşatır insanaO yüzden nasıl ki kız aileleri karşı tarafı ıstemediğinde saygı duyuyorsak bir bildikleri vardır dıye erkek aileleride bence bır kızı ıstemediklerinde bı bıldıklerı vardır diyebilmeliyız. Yok koca adam evlenceği kişi için izin mi istiyor dıyorsak kız içinde aynısı diyeceğiz . Bakın bu tarz insanlar başa bela oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?