Düğünde Trabzon set takılınca başka takı takılmaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı
Bunu nisanlinla konuscaktin benim ailemde konusmadi bi talepte bulunmadi ben set yerine 5 i 1 yerde istedim isciliksiz bilezik al dedim amacim ev sahibi olmakti Allahim gonlume gorede verdi cok sukur evlendim 6 ay sonra ev aldim hem konusmayip hemde bu kadar memnuniyetsizlik fazla tamam ailen konusmadi madem mutsuz olcan senin agzin kira mi istedi? Anlamiyorum sizi oturun suzulun sonra dusundukleriniz karsiniza gelmeyince karalar baglayip oyuncagi alinmis cocuk gibi zirlayin ayrica o kucumsediginiz trabzon burmasinin fiyatini bi arastirin bence ananizin taktigi saatten en az 10-15 tane alir o kiyaslanamicak kadar komik bisey yazmissiniz ayrica herkes elindeki kadarini yapar ona eyvallah ama hem bisey yapmayip hemde kiyaslamayin komik oluyosunuz

Benim yerimde olsa kafayı yerdi o zaman
Evlendik gırtlağa kadar borç
Ama kv de 5 bilezik taktı
Keske bilezikle altınla olsa o isler. Bosver borclarınızı odersınız paşa paşa kimse de bunu biz yaptık diye gelip evıne kurulup soz hakki olamaz. Benden alacak bir ceyregın var zaten biliyosun sjsksmsks

Herkes gücünün yettiğince takar değersiz olduğunuzu göstermez bu. Ama Trabzon takan başka şey takmaz diye bir mantıkta ilk kez duydum ben bir buçuk senelik evliyim Trabzon hasır seti küpe gerdanlık kelepçe dahil beşi bir yerde altı tane yirmi beşer gramlık bilezik taktı kayınvalidem. Bence bunlar değer ölçütü değil. Yatırım amaçlı iyi bir şey ama. Birde şuan altın çok yüksek fiyatlı haklı olarak yapamamış olabilirler

Keske bilezikle altınla olsa o isler. Bosver borclarınızı odersınız paşa paşa kimse de bunu biz yaptık diye gelip evıne kurulup soz hakki olamaz. Benden alacak bir ceyregın var zaten biliyosun sjsksmsks

Yok benim kv de altın yapmadı ama bugün bile eve gelirken eli dolu gelir.
Ufak tefek ne yaparsa yapar.
Gönüller bir olsun benim annem babam bana hiç bir şey yapmadı kv den de beklemedim yapmasını
Şuan ne karışan var ne görüşen kafamız rahat.
Tatlım ya bebek olsun ilk sana yazacağım

Oh oh okurken yoruldum

Aman eşimin ailesi 50 TL bile takmadı. Bi çöpte almadılar. Herşeyi eşimle birlikte el ele vererek yaptık. Düğünden değil nikahtan evlendim. Çokta mutluyuz. Başkasının kolundaki takıya hiç dikkat etmedim şu saatten sonra dikkat edeceğimi de sanmam.

Valla bana nişan + düğün TOPLAM 5bilezik taktılar hepsi bu. Eşimin abisi el işçiliği olan bir bilezik taktı ama satınca neredeyse bedavaya sattık bile diyebilirim.
Şuan elimde zerre altin maltin yok hepsi evlilik borçlarına gitti. Trabzon setim hiç olmadi ama pahalı bir şey olsa gerek keske bana tum su bilezikler yerine onu taksalardi da belki para kalırdı geriye.
Sizin tek derdiniz gösteriş bence çünkü gayette pahalı bir şey takılmış.

Trabzonlu musunuz ?
Ben şahsen Trabzon,Antep vs anlamıyorum bu taki işlerinden.
Ne saçmasapan çevreniz varmis öyle yok o oni taktı yok bende bilmem kaç bilezik var vs...

Eklentiler

• Screenshot_20201119-151943_Google.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 27
Altın olmuş ne kadar şuan evlenenlere borca girenlere Allah yardım etsin. Ben hep isterim bileziğim olsun şıkır şıkır takıyım tabi o öyle olmuyodur Kv napsın takılan zaten kendi gelinine takılıyor onun namı olacak elinden geleni yapmıştır. Bu arada trabzon setide az değil. Takılan takılarla değer ölçümü yapmayın herkes çocuğuna en iyisini yapmayı ister.

En kötü Trabzon set 30 40 bin arası olması lazım. Bunu da beğenmiyor konu sahibi.

Yapacak durumları varmış demek ki

Sizin aklınıza başka şeyler takıldığı için bunu sorun yapıyorsunuz bence. Çünkü bana göre dediğiniz şey kafaya takılacak bir şey değil. Para hayatı idame ettirebilmek önemli ama takıymış, altınmış bunlar bir evliliğin olmazsa olmazı değil. Başkalarının hayatlarına, altınlarına odaklanmayın bence eğer sizi çok çok etkileyen ve evliliğinizi devam ettirmenize engel bir durum yoksa gündemi böyle sudan sebeplerle meşgul etmeyin. Yıpratmayın evliliğinizi.

Kıssadan hisse

Allahım yarabbim bu nasıl derttir , öldürür adamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…