- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bunu nisanlinla konuscaktin benim ailemde konusmadi bi talepte bulunmadi ben set yerine 5 i 1 yerde istedim isciliksiz bilezik al dedim amacim ev sahibi olmakti Allahim gonlume gorede verdi cok sukur evlendim 6 ay sonra ev aldim hem konusmayip hemde bu kadar memnuniyetsizlik fazla tamam ailen konusmadi madem mutsuz olcan senin agzin kira mi istedi? Anlamiyorum sizi oturun suzulun sonra dusundukleriniz karsiniza gelmeyince karalar baglayip oyuncagi alinmis cocuk gibi zirlayin ayrica o kucumsediginiz trabzon burmasinin fiyatini bi arastirin bence ananizin taktigi saatten en az 10-15 tane alir o kiyaslanamicak kadar komik bisey yazmissiniz ayrica herkes elindeki kadarini yapar ona eyvallah ama hem bisey yapmayip hemde kiyaslamayin komik oluyosunuzben yeni evlendim ama şunu anladım evlenenlerin paraya ihtiyacı oluyor .İşçiliksiz bilezik takıp gelini rezil etmeden 5 6 bilezik taksa daha iyi olmaz mıydı sonra bozdurunca değer kaybı olmazdı
Bende uc bes gram altınım oldu diye seviniyorum halime bak forewamorrenkEn son işten kovulacağım senin yorumların yüzünden
Bende uc bes gram altınım oldu diye seviniyorum halime bak forewamorrenk
Keske bilezikle altınla olsa o isler. Bosver borclarınızı odersınız paşa paşa kimse de bunu biz yaptık diye gelip evıne kurulup soz hakki olamaz. Benden alacak bir ceyregın var zaten biliyosun sjsksmsksBenim yerimde olsa kafayı yerdi o zaman
Evlendik gırtlağa kadar borç
Ama kv de 5 bilezik taktı
Herkes gücünün yettiğince takar değersiz olduğunuzu göstermez bu. Ama Trabzon takan başka şey takmaz diye bir mantıkta ilk kez duydum ben bir buçuk senelik evliyim Trabzon hasır seti küpe gerdanlık kelepçe dahil beşi bir yerde altı tane yirmi beşer gramlık bilezik taktı kayınvalidem. Bence bunlar değer ölçütü değil. Yatırım amaçlı iyi bir şey ama. Birde şuan altın çok yüksek fiyatlı haklı olarak yapamamış olabilirlerKızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
Keske bilezikle altınla olsa o isler. Bosver borclarınızı odersınız paşa paşa kimse de bunu biz yaptık diye gelip evıne kurulup soz hakki olamaz. Benden alacak bir ceyregın var zaten biliyosun sjsksmsks
Herkes gücünün yettiğince takar değersiz olduğunuzu göstermez bu. Ama Trabzon takan başka şey takmaz diye bir mantıkta ilk kez duydum ben bir buçuk senelik evliyim Trabzon hasır seti küpe gerdanlık kelepçe dahil beşi bir yerde altı tane yirmi beşer gramlık bilezik taktı kayınvalidem. Bence bunlar değer ölçütü değil. Yatırım amaçlı iyi bir şey ama. Birde şuan altın çok yüksek fiyatlı haklı olarak yapamamış olabilirler
Bence ucuza gitmişsin panpaaaaa
En kötü Trabzon set 30 40 bin arası olması lazım. Bunu da beğenmiyor konu sahibi.Valla bana nişan + düğün TOPLAM 5bilezik taktılar hepsi bu. Eşimin abisi el işçiliği olan bir bilezik taktı ama satınca neredeyse bedavaya sattık bile diyebilirim.
Şuan elimde zerre altin maltin yok hepsi evlilik borçlarına gitti. Trabzon setim hiç olmadi ama pahalı bir şey olsa gerek keske bana tum su bilezikler yerine onu taksalardi da belki para kalırdı geriye.
Sizin tek derdiniz gösteriş bence çünkü gayette pahalı bir şey takılmış.
Yapacak durumları varmış demek kiHerkes gücünün yettiğince takar değersiz olduğunuzu göstermez bu. Ama Trabzon takan başka şey takmaz diye bir mantıkta ilk kez duydum ben bir buçuk senelik evliyim Trabzon hasır seti küpe gerdanlık kelepçe dahil beşi bir yerde altı tane yirmi beşer gramlık bilezik taktı kayınvalidem. Bence bunlar değer ölçütü değil. Yatırım amaçlı iyi bir şey ama. Birde şuan altın çok yüksek fiyatlı haklı olarak yapamamış olabilirler
Kıssadan hisseBir şey daha eklemek istiyorum
Eşimin bir arkadaşının karısı vardı oda sizin gibi böyle takı az oldu falan filan diye baya ağladı zırladı.
Düğünden sonra çocuğu işten çıkardılar, o takılarla önce borçlarını kapattılar daha sonra da hepsini bozarak çocuk kendine dükkan açmak zorunda kaldı.
Şimdi kızın elde var sıfır
Yani elindekinin değerini bilmezsen oda uçar gider
Tatlım ya bebek olsun ilk sana yazacağım
Allahım yarabbim bu nasıl derttir , öldürür adamıKızlar evleneli 2 aya yaklaştı ama halen kafama takıp üzülüyorum .Evlenirken kaynana hiç takı konusunu açmadı şunu takılacak diye biz de sormadık .trabzon seti küpesi yoktu bilezik ve kolye.bir tane de 15 gram işçiliği çok modern bi bilezik alındı.çok üzülüyorum gelinlerin kollarında 5 6 bilezik görünce.kaynanama göre taktıkları şey çok büyük herkes konuşuyormuş gözleri fal taşı gibi açılmış o takarken.Bir şey de demedim ama satmaya kalksam işçiliği çok olan şeyler değer kaybedecek .Gerçekten gelinlikli arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum 5 6 hatta daha fazla bilezikler .Bana değer vermediğini düşünüyorum eş ailesinin .Onlara göre de Trabzon set varsa başka bilezik olmazmış ,gerçekten böyle mi o set takılınca başka bir şey takılmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?