- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Ya niye dalga geçiyorsunuz, hor görüyorsunuz konu sahibini? Hep size takmadılar diye kıskanıyorsunuz o yüzden böyle yapıyorsunuz. Kaynana dediğin büssürü altın takar sonra da o dilini tutup susar. Bununki hem takmamış hem susmuyor. Bu nasıl bir derttir siz ne bikeceksiniz. Kıza değer vermiyolla, benim değerim 150 miyar milyonsa konu sahibininki 25 milyar milyon. Bence boşansın ama boşanınca da değer kaybediliyo çoğu zaman. Bi sonraki kocaya daha düşük değerle de gitme ihtimali var. Çok üzüldüm ben bu konuya.
Ne kadar halden anlayan, empatik bir üye.Çok zor arkadaşım çok zor ben anlıyorum konu sahibini
Ben instigremden foto bile paylaşmadım altın takılmayan arkadaşlarım görür de üzülür diye. İnsan biraz düşünceli olmalı. Yoksa üzerimdeki 27 kilo altınla hava atmayı ben de bilirdim.
Kaliteli insan ayrı canım.Eğitim de çok önemli.Tabi kitapları okumak değil hayatımıza katmak.Profiline baktım.Hakkını helal et.Hakkında yanılmadım.Oğlum henüz ergen.Burda yazan gelinleri görünce kırka kadar evlendirmesem mi diyorum.
Trabzon set fiyatından haberiniz yok galiba sizin. Bu devirde takı yaptılar allah razı olsun deyin. 14 ayar 8 bilezik taksalar mutlu mu olacaktınız yani. Bana trabzon set takmış olsalar gözlerim yuvalarından fırlardı. Allah başka keder vermesin.
Sizin aileniz niye takmadı?Annesi ben gelinime en güzel şeyler yapıcam dedi.hem de erkek ailesi konuyu açmayınca benimkiler de açmadı
Senin adına da üzüldüm kardeşim. Tapu da güzel bişi ama takıp şıkır şıkır sallayamazsın, bi düğünde ne bileyim bi cenazede ışıl ışıl kuyumcu vitrini gibi gezip hava atamazsın diğer gelinlere. Düşman çatlatamazsın tapuynan. Çok üzüldümBana hiç takan olmadı kardeş, takmadılar. Hep üzerime yaptılar...
...Tapuları...
Şöyle ki , erkek ailesi olarak bilezikleri sıra sıra dizecek, evi baştan aşağı en kaliteli esyalarla düzecek ve kati suretle gelin hanıma olumsuz bir yorum yandan bakış atmayacak.Çekme beni oralara
aaa kız alıyorlar alacaklar tabi. Erkeğin şanındandır
Senin adına da üzüldüm kardeşim. Tapu da güzel bişi ama takıp şıkır şıkır sallayamazsın, bi düğünde ne bileyim bi cenazede ışıl ışıl kuyumcu vitrini gibi gezip hava atamazsın diğer gelinlere. Düşman çatlatamazsın tapuynan. Çok üzüldüm
bir de salon takımı ve yatak odası takımı alınmış
başka ne alınacak ki
iki kişilik evde bunlar dışında iki ayrı oda daha mı doldurulacak
15 yıllık evliyim
odanın biri oğlumun yeni evliyken boş olmalı yani en fazla çamaşırlık ütü masası süpürge vs koyarsın
diğer oda da çalışma odası kitaplık vs
salon var yatak odası var
cidden ne alınacak ki
neyse ki bir çocuğum var gelinlerin isteklerini karşılamaya ben girişmem de babası o moda girebilir
beyaz eşya dediğini taksitle alırsın
halı perde diyecekler onun da makul fiyatlısı da her daim olur gerekirse onu da alırsın taksitle çalışır güzel güzel ödersin
Evlerin apartmanların fotolarını duvar kağıdına bastır, kapıya, fayanslara yaptır sonra çağır o şıngırdatanları göster günlerini kardeşim.Boynuma çerçeveletim astım 2 tanesini ama hep acıdı boynum çıkardım. Olmuyor kardeş, ben neyimi nasıl şıngırdatayım? İnsan biraz düşünmeli bunları.. Napim ben de evlerin abortmanların boydan fotosunu çekip elimde tapuynan poz verip insteğramıma attım, altına da "Üzerime yaptılar, hep üzerime yaptılar bunları" yazdım ki anlasınlar.
Bir oturmada bileziklerini sallayan arkadaşıma evin anahtarlarını salladım. İnş anlamıştır.
Ya şimdi yüklenmişsiniz kıza da şöyle bişi var bu kızın dünyası da bu demekki...
Çalışan, okumuş vs biri değil demekki. Bazı kızlarımız evlilik, düğün, halay, gelinlik, bohça, kına, takı ekseninde yaşıyor evlenene dek bunların hayalini kuruyor....
Bakın mesela algıda seçicilik, çevrede gördükleri, kolları bilezik dolu gelinler...Mesela benim çevremde yok böyle kişiler...Yani biraz algı, biraz çevre ve kültür meselesi ...
Bu hanım kızımızın da derdi bu..
Onun algı çerçevesine göre normal bi dert kendince...
Dünyayı, coronayı, zor durumda olan insanları görmüyor ki, gazete bile okumuyor haber bile izlemiyordur belki...Normal yani böyle olunca..
ya dimi, ben o kadar takmis takistirmis birini gorunce o insan adina utaniyorum,
hani altin guzel bir takidir aslinda, sik kullanildiginda ben severim,
ama ne var ne yoksa kiyafet uysun uymasin takilinca, bir iyyyk durumu olusuyor
tamam işte bu. Bunun dışındaki muamele kız tarafına hakarettir zatenŞöyle ki , erkek ailesi olarak bilezikleri sıra sıra dizecek, evi baştan aşağı en kaliteli esyalarla düzecek ve kati suretle gelin hanıma olumsuz bir yorum yandan bakış atmayacak.
Böylesi makbul olur ancak.
Sen KK'nın başına gelen en güzel şeysin.Ne istiyorsun kaynananlardan eflak ve boğdan ı mı?
Ozaman mi tatmin olacaksın?
Kızım olaydı dünür olmayı isterdim sizinlebizim cocuklarin donemine kalmaz diyordum bu sacmaliklar ama kalacak anlasilan.
cok isterlerse artik satar evi arabayi altin yapariz gelinimizin kollarina,
sonra da gelin hanimin evine yerlesiriz mecburen.
Ben size hak veriyorum. Hep o doğrultuda mesaj verdim. Herkesin beklentileri farklı. Bu nedenle kimse kimseyi eleştiremez. Amma velakin bunu önce susup sonra aklı başına gelmiş gibi sonradan tasa konusu yapmakla yanlış yapıyor. Herkesin beklentisi, yasam standartı, istekleri çok farklı. Bu beklentiye uygun secim, isteğini beyan, uzlaşı noktası aramak ve uygunsuzsa kabul etmemek dururken sonradan tasalanmak biraz düşüncesizlik oluyor.Ya şimdi yüklenmişsiniz kıza da şöyle bişi var bu kızın dünyası da bu demekki...
Çalışan, okumuş vs biri değil demekki. Bazı kızlarımız evlilik, düğün, halay, gelinlik, bohça, kına, takı ekseninde yaşıyor evlenene dek bunların hayalini kuruyor....
Bakın mesela algıda seçicilik, çevrede gördükleri, kolları bilezik dolu gelinler...Mesela benim çevremde yok böyle kişiler...Yani biraz algı, biraz çevre ve kültür meselesi ...
Bu hanım kızımızın da derdi bu..
Onun algı çerçevesine göre normal bi dert kendince...
Dünyayı, coronayı, zor durumda olan insanları görmüyor ki, gazete bile okumuyor haber bile izlemiyordur belki...Normal yani böyle olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?